videoblogg hvor jeg bare prater

Sett på 1080p for best kvalitet

Er det noe jeg elsker så er det å sette meg ned og bare prate i vei til dere. Jeg ser jo på dere som vennene mine, så jeg har merket den siste tiden at jeg føler behovet for å dele alt “nytt” som har skjedd i livet mitt. Haha, slik man gjør til bestevenninna si, liksom. I love it!! Dette var dagen derpå etter gallaen, og jeg hadde veldig mye på hjertet. Gjerne si ifra om dere liker litt sånne tilfeldige og ikke-iscenesatte videoer inni mellom, eller om det er kjedelig. Fint for meg å vite 🙂

  1. Du virker som en av de menneske det hadde vært fantastisk å drikke vin med og skravle om alt og ingenting, hahaha. Fortsett med sånne videoer, er så ekte og kjente jeg egentlig ble litt glad av å se på dette 🙂 Keep it up guuurl!

  2. I wish I understood.. couldn’t you somehow try to add english subtitles? Doesn’t YouTube have such automatic function?

  3. Herregud for noen idiotiske og frekke kommentarer over her. Skjønner ikke hvordan det går an å bli så usikker på seg selv, at man må skrive stygge ting til andre. Du er så pen, Kristine. Likte videoen veldig godt!

  4. Hei! Litt gøy at du nevner det at du er litt usikker på det at du “tar mye plass” og snakker høyt. Personlig er jeg stikk motsatt av det du er på dette området; jeg er ganske innesluttet og sjenert og skulle ønske jeg klarte å snakke mer og bli lagt mer merke til.
   Veldig gøy det der, at man ofte vil være det motsatte av det man selv er, og et eller annet sted der ute er det noen som vil være som deg.
   Haha bare en kort refleksjon fra min side, ha en fin kveld! 🙂

  5. Synes det er litt spesielt at det er Finn Skårderud du har notert deg ettersom han er spesialist på spiseforstyrrelser… Det blir jo litt ironisk når dette er et tema du er godt kjent med på bloggen, for å så notere deg en ekspert på spiseforstyrrelser i fylla (da man som regel alltid er ærlig da man drikker) … Pass litt på hvilke forvirrende signaler som bli formidlet:)

  6. Christine: Her drar du konklusjoner ut fra din egen rompe. Skårderud er kjendispsykiater og uttaler seg jevnlig om bloggere som samfunnsfenomen. Alt handler ikke om spiseforstyrrelser.

  7. Martine: akkurat det jeg tenkte på også! Villa Sult og alt det der.. hintes det til noe her eller?

  8. Vi vet, Lisa vet og Kristine vet AKKURAT hva som lå bak i det Finn Skårderud ble notert ned på mobilen hennes.

  9. Emilie: Når Lisa tidligere har påpeket dette med spiseforstyrrelser til Kristine, er det ikke akkurat å trekke “konklusjoner ut fra egen rompe” som du skriver.

  10. Du må virkelig roe ned tempoet når du prater, av og til er det UMULIG å høre hva du sier siden du babbler i et sett, høres ut som du prater et annet språk😂😂

  11. Åh, Kristine!! Innleggene dine inspirerer meg helt sykt etter at du flyttet til Oslo. De har fått meg til å se positivt på høsten, livet og det å tørre å være selvstendig + gå utav komfortsonen min. I helgen var det andre gang jeg var på besøk i Oslo siden sommer. Jeg tok trikken alene for første gang, shoppet alene og fant fram til hotellet mitt helt alene. Imens jeg tenkte på det du har skrivet i innleggene dine den siste tiden. Jeg stod igjen med verdens beste frihetsfølelse og mestringsfølelse fordi jeg aldri hadde trodd at jeg skulle klare meg som vestlandsjente alene i den store byen.

  12. Hei. Hehe er veldig merkelig spørsmål men- når du spilte inn en videobloggen om Shpock(?) fikk du opp en snap varsel som en varsel-boks og ikke som en banner øverst på skjermen. Hvordan gjør jeg dette? Hehe pls help!!

  13. Og igjen etterlinger du kenzas.se sine videor hun har samme bevegelser og ansiksuttrykk når hun prater

  14. Vet det er “in” med naturlige bryn ala. Cara Delevingne, men dine var rett og slett alt (!) for heftige (både i form, størrelse, farge og ift. ansiktsform).

  15. Fint at du orker å lage video. Men ærlig talt du høres litt slitsom ut. Etter to minutter orket jeg ikke mer. Men fint om du kunne lage en video der du ikke snakker så mye 🙂

  16. Herregud som folk analyserer og bryr seg.. Whatever..
   Blir alltid så overrasket over dialekten din, tenker at du snakker Oslo-dialekt siden det er det jeg gjør når jeg leser innleggene dine, selvom jeg vet du har dialekt.. 😂

  17. Yes! Dette. Dette er bra. Digger den “livet er ikke så jævla seriøst”-delen, trengte den. You go girl.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg