en vakker morgen


Denne morgenen var rett og slett så vakker at jeg ikke hadde noe annet valg enn å fotografere den. Se på dette! Jeg blir lykkelig helt inn til hjerteroten av dette fine synet. Blå himmel, svakt solskinn, en bok stappet full av kunnskap man aldri lærte på skolen og bare god energi. I dag skal jeg ha hjemmekontor et par timer, og så tenker jeg å gå ut i det fine nabolaget rundt her for å knipse litt bilder. Jeg står med kamerastativ her og full pakke jeg, gir blanke f*en i hva folk tenker, haha. Ofte ender det opp med at de beste bildene er de jeg har tatt selv, faktisk! Selv om det så klart er deilig når jeg overlater kameraet i hendene til andre også inni mellom. Jeg har faktisk planlagt noen streetstyle shoots med et par forskjellige fotografer fremover. Greit å teste ut, og se hvordan det funker 🙂 Om du er flink til å ta bilder og vil jobbe med meg, må du gjerne sende meg en mail på [email protected]!

Ha en fin torsdag da, dere! Vi blogges mer etterpå 🙂

16 kommentarer
  1. The region of your house, is very beautifull :)) Please take more pictures about your house, and if you have time, record a video 🙂 Have a nice day :**

  2. Hi Kristine
   I’m from Germany and I finished school in summer this year. I love to read about your thoughts and emotions because I think the same way. I never thought that you had the same ‘problems’ like I had. You really inspire me with your positive attitude and all your emotions you write down in your blog. I don’t understand Norwegian so I translate all your posts to understand. I also have this book you posted about today and I really love it! A few days ago I started my own new Blog and it’s because of you, because you gave me the courage and that it doesn’t matter what people think. I already had one before but people in school started judging but now I’m sure I will do it for a long time. Thank you!
   (You should do some more videos on english, ’cause your english is very good! Don’t fear! ;).. )

  3. Kristine.. Jeg trenger din hjelp.
   Jeg er 19 år og går på folkehøgskole. Men jeg trives ikke og vil droppe ut. Men jeg er redd for å skuffe pappa, siden jeg alltid skuffer han. Droppet ut av påbygg også. Men jeg har sterk angst og føler jeg blir verre av å være på fhs.
   Jeg vil fortsette å bo i oslo, skaffe meg jobb og leve livet…
   Har du noen tips og ideer? Du virker som en herlig jente som er flink til å hjelpe. Du er så jordnær

  4. Bare så du er klar over det, du blir ikke annijor ved å lese bøkene hun poster bilder av på bloggen.

  5. Anonym: Hei, jeg ville bare legge igjen en kommentar til deg fordi jeg forstår veldig godt situasjonen du er i. Man skuffer alltid noen uansett hva man gjør, og selv om det er ekstra sårt når det er personer man er glad i, så vil dem alltid forstå til slutt. Jeg forstår godt at du vil føle at du skuffer faren din hvis du dropper ut, men hvis man bare fortsetter å gjøre andre glade og stolte vil man til slutt ende opp med å skuffe og såre seg selv. Vi er alle bare mennesker, noe som vil si at vi alle gjør feil, feil som er helt ubetydelige i det store bildet. Det viktigste er at du ikke skuffer deg selv. Prøv å tenk frem i tid, 20 år, og tenk på hva du vil huske best: enten om du skuffer faren din med å droppe ut men du fortsetter med noe som gjør deg lykkelig, eller om du skuffer deg selv med å fortsette med noe som sliter deg ut. Men vil bare fortelle deg at livet er hva man gjør det til noe jeg har lært den siste tiden, så enten om du velger å bli eller om du velger skaffe deg jobb så er ingen av delene perfekt, men med en positiv instilling og har tro i hva man gjør så blir det bra uansett.
   Uansett hva du velger så håper jeg du følger hjertet ditt, fordi livet er til for å leve. Og faren din er glad så lenge du er lykkelig, så det viktigste er å sette deg og dine drømmer litt fremfor andres noen ganger 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg