today’s outfit


Jeg fikk en (helt konstruktiv!) kommentar her om dagen om at det var slitsomt at jeg hele tiden byttet stil. En dag sminkefri and all inspired by Kate Moss, neste dag full sminke og glam. Først og fremst; jeg digger når folk kommer med tilbakemeldinger på en konstruktiv måte. Det trenger jeg! Men her følte jeg bare for å svare litt for meg…

For ja, jeg er både her og der om dagen. Men vet dere hva? Det er rett og slett bare en 19 år gammel jente som prøver å finne seg selv. Akkurat slik som dere som leser dette nå. Jeg stresser ikke med å finne meg selv, for helt ærlig vet jeg ikke om vi mennesker noensinne klarer å finne oss selv fullstendig (like… WHEN do you know???), men jeg liker å utforske. Prøve ut nye stiler. Være med nye mennesker. Gjøre andre hobbyer, som for eksempel å male. Gå sminkefri og føle meg som Kate Moss en dag. Ikke at jeg ser ut som henne, hun er jo fææææb as fuck, men dere skjønner, haha. Det er ikke så mye mer komplisert enn det, egentlig 😃 Hvor kjedelig hadde det ikke vært om man skulle hatt samme stil HELE tiden, dere!!

Jeg elsker denne buksa som dere sikkert forstår, forresten… Føler jeg får litt a$$ i den, hehe! Det kan jo ha noe med at jeg tok 10 squats her om dagen. Eller ikke… Haha. Jeg trener ikke rumpe, men jeg er likevel inne i en veldig god treningsperiode om dagen! Jeg har en treningsmatte og kjører noen enkle styrkeøvelser annenhver dag her hjemme, synes det funker kjempebra enn så lenge. Så får vi se om jeg kanskje melder meg inn på Elixia i desember, hvor flere av vennene mine her i Oslo trener. Vi får sjå! Men gratis-trening i stua hjemme funker veldig fint akkurat nå!

  1. Syns det blir litt(veldig) mye rumpe om dagen! Greit at du er fornøyd med rumpa de, men alle andre vil ikke bare se rumpa de 🙂

  2. Du e kanskje ikke Kate Moss, men hEY babe du e fab as fuck du å! Å cREdZ for at du e dæ sjæææl, syns det e herlig å se kordan du har mange side og meninge og vise det!! Keep slayin, girlfriend *bro-emoji*

  3. Altså, du ser super fantastisk ut <3 og ja!! Bli med på elixia, jeg trenger en jeg kan trene med. Hihi

  4. Vi skjønner greia at du er fornøyd med den lille stumpen som titter fram, men det holder med 1-2 bilder med fokus på rumpa (ikke 5/6 liksom). Jeg ville gjerne sett outfitet forfra også jeg da.

  5. Du kler disse fargene fantastisk bra, den jakken er så enkel men likevel..
   Buksene gjør rumpen din flott ja, herlig, skikkelig “kom å klem på meg” deilig rumpe. ;))
   Du vet, noen av oss tåler å se bilder av din fine stuss;););)
   Ha en fin kveld snuppa…….

  6. Kate Moss er classy. Hun kan vise så mye rompe og naken hud som hun vill men er forstatt classy og artistisk i utrykket sitt, men disse rompebildene blir bare spekulative og skriker etter oppmerksomhet etter min mening. Dette må du tåle høre Kristine. Eller hva?

  7. Hei Kristine! Husker du når du la ut bilder med klær du solgte? Eller ikke du da, men du var modellen. Noe av plaggene var rosa også noe jumpsuit greier. Jeg prøvde å lete etter det her, men fant det ikke. Veit du hva jeg mener og hvor jeg kan finne det?

  8. Liker at du ikke tar bildene så veldig i froskeperspektiv lenger!Ville forresten kanskje testa ut om det så bedre med sneakers enn høyhelte sko til det antrekket, men kult at du prøver deg frem 🙂 <3

  9. Synes jakka var stilig, men skulle ønske du viste den forfra også sånn at man får sett hele, ikke bare rygg og rumpe..

  10. Silva: Men “MÅ” du si det? Det er ikke verre enn å la være å bla videre om du ikke er interesserte i bildene/hoppe over dem og bare lese teksten? Det er ikke ditt problem og hva hun velger å fokusere på i bildene sine er for så vidt ikke din sak. “Dette må du tåle å høre Kristine” beklager, men du kan faktisk ikke bestemme hva andre tåler eller ikke tåler å høre, vi mennesker er forskjellige meg forskjellige terskler for toleranse og meninger. Jeg kan trekke fram et eksempel i form av en sammenligning mellom din og min mening, hvor hen du skriver at disse bildene er spekulative og “uclassy”, mener jeg på den annen side mener disse bildene er flotte og har en gjennomsyret råhet i seg som jeg, personlig, digger. Vi er alle forskjellige. Jeg sier ikke her at du ikke har lov å uttrykke din egen mening, for selvsagt har du rett til det. Det jeg sier er at det er ikke alltid det er nødvendig å si meningen din, f. eks dersom hensikten din med å uttrykke gitte mening for å trykke en annen person ned, eller du er klar over at din kommentar kan ha en negativ effekt på et annet menneskes mentale helse eller selvbilde. I mange tilfeller trenger du ikke holde tett om meningen din en gang! Gjennom å formulere deg på måter som ikke er nedverdigende mot medmenneskene dine, kan du få sagt bra mange meninger uten at du sårer noen eller “dytter de ned”
   Håper dette er noe du og vi alle andre kan ha i baktanke til senere anledninger ❤️ Ha en ellers fin dag!
   Sigrun – out

  11. Herregud du er så inspirerende Kristine, får alltid inspirasjon til å prøve noe nytt når jeg leser bloggen din! Feks kjøpe et plagg jeg vanligvis ikke ville turt å kjøpt haha. Elsker at du bare driter i hva alle andre mener, alle burde være mer som deg !!

  12. Hei Kristine, åå digger deg, du er så inspirerende på alle mulige måter. Får så mye motivasjon av deg på så mange plan.
   Men jeg trenger litt hjelp. Er sammen med en fyr, en helt fantastisk fyr. Men vi er like høye, og jeg kan ikke akkurat si at jeg føler meg så veldig feministisk ved siden av han av den grunn. Dette plager meg konstant og det går faktisk ikke en eneste dag uten at dette er et tema i hodet mitt.
   Har du noen tips til å lære meg å drite i dette, evt. andre ting som kan hjelpe? Vet det er overfladisk, men når det er noe som plager meg så plager det meg skikkelig, sånn er det bare.
   XXX Love you!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg