harrytur til sverige

Sååå… Jeg har fått meg roomie, som dere vet. Noe av det første hun spurte meg om da hun flyttet inn var om jeg ville være med til Sverige for å handle inn Pepsi Max til kjøleskapet. Altså… IS THAT EVEN A QUESTION. Jeg har aldri vært på harrytur før! Wow, tenker du kanskje? Jeg har bodd på Vestlandet i 19 år, det har ikke falt seg naturlig. Men herfra tar det oss bare en time, så da heiv vi oss i bilen og kjørte over grensa i går!

Det var forresten helt sprøtt å kjøre bil igjen, forresten. Wow. Jeg har jo snart hatt lappen i 2 år, så jeg har kjørt mye siden den gang – men etter at jeg flyttet til Oslo har det naturligvis bare gått i kollektivtransport. Ikke at det gjør meg noe, egentlig. MEN, det var utrolig deilig å sitte i bil med musikk på full guffe igjen, det skal sies.


144 bokser Pepsi Max rikere er jeg nå. GJETT om det er en deilig følelse, a. Jeg kjøpte hovedsakelig bare brus, men endte også opp med glutenfritt snacks, chips og vaskepulver. Seff… Haha. Er du i Sverige så er du i Sverige!

Se og lær, Norge! Brus er så sinnsykt dyrt i Norge!!?

Liker at vesken min ligger PÅ Pepsi Max-pallene… Så klart. Haha.


Kristina og Julie, my new roommate!

Jeg kom nettopp hjem fra besøk hos en venn, og nå skal jeg ordne meg og få start på denne dagen. Har skikkelig lørdagsfølelse i dag and I love it!! Får besøk av noen jenter her hos meg senere i dag, så dette blir en bra dag.

Har dere vært på harryhandel i Sverige før?

17 kommentarer
  1. Hei Kristine, glad du koste deg 💗 Jeg lurer på om du kanskje har plass til en jente til? Høres litt creepy ut.. Men jeg er en 19 år gammel jente som er fra litt utenfor Oslo:) jeg kunne trengt noen flere veninner.

  2. Heii!! Lurte bare på om du kan si hvor du kjøpte den hvite, røde og blå adidas genseren?? den var dødsfin!

  3. Altså ikke ofte jeg kommenterer her, men nå måtte jeg bare.
   Du er på harrytur og det eneste du kjøper er Pepsi Max, hva med å kjøpe ordentlig mat??
   Lever du kun på Pepsi Max og snacks? Må si det er litt spesielt!

  4. Hei! Jeg lurer på hvordan du holder overkneeboots på plass når du bruker de? Mine glir ned.. har du noen tips?

  5. Du snakker som om ingen vet at det er billigere over grensa. Vi som bor her på Østlandet drar hvertfall en gang i mnd til sverige å handler, veldig normalt her..

  6. Til anonym lenger oppe: Husk at hun er fra Vestlandet, ingen drar på harrytur der 😉 Tar jo 8-9 timer bare til Oslo.. derfor er det ekstra gøy når vi endelig kan det! Jeg er også fra Vestlandet men bor nå i Trondheim, altså mye nærmere grensen til Sverige. Gleder meg skikkelig til første harrytur nå i januar!

  7. Ååå.. Jeg bor rett ved grensa (tar typ 15min å kjøre) og er på Nordby nesten en gang i uka.. Håper du kommer tilbake en tur igjen, ahahh

  8. A: ja, altså, hvorfor tror du hun er så slank? Sådan er det når man kun lever på pmax og snacks. Ikke sundt.

  9. Noen bruker tosidig tape, (antar at det fungerer best når man har strømpebukser/bukser samtidligt) 🙂

  10. Hahah, ganske farlig at jeg er så glad i pepsi max da jeg bor i halden, rett ved grensa! 45 kr er egn dyrt for en 4-pack i forhold til hva det pleier, stikk innom nordby supermarked rundt juletider, da koster det 19,90!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg