ting jeg liker å gjøre

lese F. Scott Fitzgerald sine dikt og vite at det er mange mennesker der ute som tenker og føler likt som meg (er ikke det en utrolig deilig trygghet?)

kle meg i bare svarte klær fordi jeg elsker svart og det ser ALLTID bra ut 

drikke Pepsi Max på badet mens jeg fikser meg om morgenen selv om pappa lærte meg at man ikke skal ha mat og drikke på toalettet fordi det er uhygenisk… oooops, haha 

drømme meg tilbake til Kate Moss sin romanse med Johnny Depp på 90-tallet, bare fordi bildene er så sykt fete, vintage og effortless. noen ganger lurer jeg på om den tiden var bedre, eller om vi lar oss rive med av de kule bildene? 

fylle leiligheten med tente stearinlys, slik som i skrivende øyeblikk. aaah, det gir en så lun stemning 

stoppe innom Kaffebrenneriet på vei hjem etter å ha vært med noen, fordi det ligger rett ved leiligheten min og fordi jeg elsker å ta en kaffe alene for å sortere tanker. det trenger ikke å være tunge tanker, det kan være å bare lande litt for meg selv etter en dag med mange inntrykk. dessuten er det utrolig deilig å være blant så mange folk, men likevel være alene

ikke se meg tilbake. jeg har sluttet å lengte og savne etter fortiden, og jeg tror det er et tegn på at jeg har det veldig bra om dagen. jeg savner ikke videregående, jeg savner ikke russetiden. jeg vil være her jeg er nå

kalle folk for “babe” eller “kjære deg”. haha, jeg bare liker de ordene så godt


Jeg har fått større pupper!!! De er fortsatt “små” og det elsker jeg (noe annet hadde ikke passet til kroppen min), men nå er det i alle fall noe å ta i, haha. Om det er de nye p-pillene eller om jeg kanskje har gått opp i vekt aner jeg ikke, I don’t really care. Så hva gjør dere denne mandagskvelden? Jeg sitter i stua med John Mayer på anlegget og jobber. D.i.g.g.e.r at jeg kan bestemme arbeidsdagen min selv. I dag hadde jeg en sen morgen og var i møte på dagtid, så da flyttet jeg bare arbeidsdagen til kvelden. So fucking smooth. Til dere som går på videregående og sliter dere ut med prøver, eksamen, særemne og hele den regla nå? Ikke glem at jeg var akkurat der for et år siden. Jeg så heller ikke lys i tunellen enkelte dager. Det føltes som om jeg druknet i skole, friår var ikke lenger en motivasjon en gang. MEN NÅ ER JEG HER. Og det er dere også snart. Ikke mist motivasjonen! Alt i sin tid. Snart har dere også friheten til å gjøre hva enn dere vil. Hva enn dere vil… Tenk det.

31 kommentarer
  1. Åå trengte de ordene nå, har akkurat levert inn fordypningsemne mitt og har to prestasjoner, tre innleveringer og en prøve denne uken, i tillegg til utallige heldagsprøve neste uke. Er det virkelig lya i tunnelen? Haha, neida, men helt seriøst er så skolelei og aner ikke hva jeg skal gjøre til neste år, null motivasjon, alt er bare stress!!

  2. Synes det er dumt at du har begynt å spille så mye på kropp. Virker egentlig bare som at du er veldig usikker og trenger en slags bekreftelse, ikke at du bare “finner deg selv.” Trenger ikke å legge ut nudes for å finne seg selv, man kan være kul uten å måtte spille på kropp.

  3. Blir så utrolig glad for å høre at du har det så bra Kristine! Du fortjener virkelig alt det beste, og selvom jeg ikke kjenner deg er jeg så stolt over deg og alt du får til. Nydelige bilder forresten! Hele deg er så vakker, innsiden og utsiden. Tror utseende ditt også blir påvirket av at du har det så bra, for du gløder virkelig av energi om dagen, og det er så vakkert å se på! Stå på videre Kristine! Jeg heier på deg, og ønsker deg alt av hell og lykke videre i livet:)

  4. Du skriver veldig bra og jeg føler du forteller ting rett fra hjertet, men værsåsnill, dropp nudes. Vet du føler deg Kate Moss inspirert men det er ikke kult. Bare vær deg selv og ikke spill på kropp er du grei

  5. …. Fitzgerald skrev ikke dikt. Han er en av de mest annerkjente forfatterene i verden. Lurer på om du mente det du skrev seriøst? Alle de quotesene (ikke dikt) du la ut er fra noen av de mest leste bøkene i litteraturhistorien. Fulgte du med i engelsk timen i det hele tatt? Jeg skjønner ikke hvordan det er noe du ikke vet??

  6. Blir så irritert over visse i dette kommentarfeltet ass.. Vet liksom ikke hva jeg skal si engang for jeg synes det er så patetisk! For det første er ikke dette nudes, og for det andre hadde det ikke gjort noe om det var det. KROPP ER IKKE FARLIG. KROPP ER DET MEST NATURLIGE I HELE DENNE VERDEN. Det er ikke fucka å vise den frem, det er fucka at man reagerer på at folk viser den frem.
   Jeg skulle egentlig bare scrolle ned for å si takk for motivasjonen i slutten der, ferdig med matteeksamen idag, og det er en herlig følelse, samtidig som man ikke klarer å senke skuldrene helt fordi nå er det mer skolefengselshelvette som venter liksom, men du motiverer og det fortjener du ros for <3 Hele vesenet ditt inspirerer meg til å leve i nuet og gjøre det beste ut av situasjonen jeg er i, og det håper jeg du skjønner at du gjør for så mange her ute Kristine! Og at du ikke lar de anonyme feigingene komme inn på deg, det fortjener hverken du eller de 😉

  7. Hei, K! Jeg lurte på om du kunne linke til (helst det) eller fortelle meg hvilken F Scott F bok du leser på? Høres interessant ut, det du leser og snapper om. Hva slags sjangre er det?

  8. Anonym: hvorfor synes du ikke friår er bra? Jeg hadde det beste friåret før jeg begynte å studere. Men selvfølgelig forskjellig for hver enkelt

  9. Tusen takk for at du inspirerer meg hver dag! Virker som om du har “funnet deg selv” den siste tiden, som gjør at innholdet på bloggen også blir utrolig inspirerende!
   Stå på, stor klem til deg!

  10. Christine: sweeeeet baby jesus, jeg skjønner virkelig ikke hvordan folk gidder å bruke så mye energi på å være så nedlatende

  11. OMG! Where is the old Kristine ?? You looks like a bitch and always show your boobs -.- why?? it is NOT popular at you

  12. Skjønner ikke dere som kritiserer bildene hennes? Gutter kan da legge ut bilder i baris hele tiden uten att noen letter et øyebryn. Hvorfor skal kvinnekroppen skjules og seksualiseres? Lurer på om det er jenter som skriver dette, og at de bidrar til dette synet mot sitt eget kjønn. Det forundrer meg. Kropp er topp, skulle ønske jeg også turte å vise fram min og være trygg på samme måte. Stå på, Kristine!

  13. Digger deg! Liker at du er så ekte og orginal i forhold til andre bloggera. Du er den einaste bloggen eg lese 🙂
   Btw, kva slags P-piller er det? Er heeilt flat så er verdt eit forsøk 😛

  14. J20: Tror mange hadde reagert hvis en respektabel mannlig blogger plutselig hadde begynt å legge ut annenhvert bilde i baris også. Det er ærlig talt ikke bare kvinnekroppen som er seksualisert.
   Synes selvfølgelig Kristine skal kunne legge ut alt hva hun måtte ønske, men jeg forstår også hvorfor folk kommenterer det. Og det gjør nok hun og.

  15. Anonym: Hvorfor er det nedlatende å forvente bedre? Hvis Kristine vil skrive at hun leser “dikt” kan hun da ikke i det minste bruke 2 min bare på å google F Scott Fitzgerald bare sånn at hun i hvertfall vet minimalt med bakgrunn info før hun skriver ett innlegg. Som hun sier hele tiden dette er jobben hennes. Det bør gå ann å kvalitetsikre

  16. hvilken p piller bruker du? Har små pupper selv , så vil veldig gjerne begynne på noen p piller som kan gjøre dem større 🙂

  17. Får lyst til å flytte bort fra Norge når jeg leser disse kommentarene, janteloven sitter så FUCKINGS hardt i hodet på noen at jeg blir kvalm. La Kristine få gjøre det hun elsker, uttrykke seg på den måten hun vil på HENNES EGEN blogg! Hvis du ikke liker det, ikke besøk bloggen hennes – så enkelt er det! Dere bedrevitere og kroppsredde personene sender ut vibes av folk jeg VET jeg ikke ville ha hatt noe med å gjøre ever, kanskje prøv å forandre attitudene deres – da blir livet litt bedre.
   Digger deg Kristine, håper virkelig du ikke bryr deg om disse irriterende kommentarene, og at du fortsetter å poste akkurat det du ønsker <3

  18. Du har et utrolig bra kamera, så hvorfor blir bildene dine så dårlige? Får vondt i øya av se på sånne skurrete/kornete hipster-bilder som du finner på pinterest o.l……..

  19. Trist å lese kommentarene og se at innlegget får så mange til å ville bruke p-piller. Jenter, vær fornøyd med puppene deres. Alle sizes are beautiful. Håper ikke Kristine mente å fremme p-piller for større pupper med vilje.
   P-piller kan være utrolig hormonforstyrrende. De er ikke farlig, men langt i fra sundt. Det finnes flere normale bieffekter som vektøkning, tretthet, hodepine og kvalme. Men også en del mer alvorlige bieffekter som økt fare for blod klott, kreft og hjertefeil. Dette gjelder alle, men spesielt for røykere (også fest røykere, eller de som bare røyker i ny og ne). Flere mener også at det kan gå utover fertilitet.
   Hadde ikke brukt det for å få større pupper. Anbefaler selvfølgelig å bruke prevensjon om man er seksuelt aktiv, men “større pupper” er ikke en god nok grunn i seg selv til å begynne på p-piller. Snakk med lege eller helsesøster om p-piller, og ikke ta råd fra bloggere. Din helse er viktigere enn å ha store pupper.

  20. F. Scott Fitzgerald skrev ikke dikt, men bøker, det der er urdrag fra romanene hans.. Helt enig i at de er fine da <3, elsker the great gatsby og the beautiful and damned!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg