mitt første kjøp på kondomeriet

adlinks
Belte HER, t-skjorte HER, sko Dr Martens, skjørt Topshop, jakke Zara, smykke Nasty Gal

Jeg har i hodet i lang tid at jeg vil kjøpe meg en netting-strømpebukse. Kombinere dem med boots. Kanskje bruke dem under en hullete Levis-bukse. Aaah, jeg bare måtte få kloa på en slik strømpebukse. Da jeg hang med Caroline i forrige uke lette vi seriøst i alle klesbutikkene i Oslo uten hell… Plutselig kommer Caroline med en genial idé, nemlig å sjekke ut Kondomeriet. Gjett om! Der hadde de en haug av disse strømpebuksene i ulike størrelser, lengder og fasonger. Hah. De fleste så ut som kostyme til en pornofilm, disse var de “minst sexy” jeg fant om man kan si det slik, haha. Nå kommer det sikkert noen og sier at disse også ser horete ut, men jeg digger dem så de som synes det får i alle fall bare gjøre det 🙂 Spør du meg handler det kun om hvordan man velger styler det.

Så det var min lille historie om mitt første kjøp på Kondomeriet.

God tirsdag til dere!

22 kommentarer
  1. Nekter å tro at du i en alder an 19 (?) aldri har kjøpt en vibrator/glidemiddel/what so ever tidligere 😀

  2. Syns du er skjønn jente, men du har jo begynt å kle deg som en prostituer.. Sykt harry med nettingstrømper og glans skinnskjørt. Samme med de kne høye støvlettene dine på grunn av den glansen.

  3. Anonym hater : trur du jenta bryr seg om ka du meina om hennas klesvalg? Nope didnt think so. From a Krissy to another Krissy; eg digga deg, xoxo.

  4. Til anonym: Mange som klarer seg med fingrene 😉 Er selv 20 og har aldri vært på Kondomeriet, men så har jeg kjæreste og da.

  5. Plis ikke sleng deg på clickbait-trenden… No one gives a shit om de er kjøpt på Kondomeriet eller ikke

  6. “det eneste du gjør for tiden er jo å kle deg horete” Hahaha, får seg en god latter av disse IQ-løse trollene da. Å kalle noens antrekk (eller mennesker) som horete er så patetisk at jeg blir flau på sånne menneskers vegne.

  7. Jeg elsker bloggen din men synes det er dumt at du har startet med clickbait på noen av innleggene dine… det er bare en vanlig strømpebukse, hvorfor skal du påpeke at den er kjøpt på Kondomeriet så folk tror du har kjøpt deg sexleketøy?

  8. Neeei please la være med clickbait-overskrifter, bloggen din er jo dritbra! Du trenger ikke lokke leserene dine hit, alle kan se at kvaliteten har blitt så god den siste tiden at jeg tror ikke det gjør så stor forskjell 🙂

  9. Du kler det Kristine! Selv om jeg er enig med de som mener stilen er litt harry, synes jeg ikke det ser harry ut på deg.
   Personlig tør jeg ikke gå inn på kondomeriet (ikke at jeg trenger heller da)

  10. Hvilket redigeringsprogram bruker du? Elsker at du får et sånt gammelt preg over bildene dine! Kan heller ikke klage på stilen din, RÅKUL 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg