so this is my tuesday

Say hello til mitt nye “kontor”! Vi har fått opp spisebord. Endelig. Vi satt oppe til nesten midnatt i går og monterte, men det er jo så deilig å bare få det unnagjort. Interiør er ikke mitt sterkeste felt, forresten… Så gjett om vi fikk litt panikk da vi hadde satt opp bordet og stolene og ikke ANTE hvordan vi skulle plassere alle møblene i stua. Haha. Men vi fant en fin løsning! Nå er det litt “delt inn” her, noe jeg synes er veldig bra. Er glad for at vi har såpass stor stue, det er skikkelig digg 🙂

Se den koselige sofakroken her da! Masse puter, pledd og stearinlys. So cosyyyy <3 Her blir det mye serie- og filmtitting, ja!

I går fikk jeg en kjempefin gave! Nemlig denne boken, “Ren poesi”. Jeg har fått øynene opp for poesi den siste tiden, helt ut av det blå. Rart med det, for jeg hatet  alt som hadde med dikt og lyrikk på videregående, det er først ETTER jeg er ferdig med skole alt jeg oppsøker det selv. Som det står i innledningen: “Poesi gjør verden litt varmere, litt nærere, litt mindre farlig”.

Og mange av diktene til Trygve Skaug er å finne i denne boka! Aaah, den mannen!! Jeg hyller han for måten han klarer å sette ord på følelsene mine.

Sonos-høyttaleren her har seriøst gjort livet mitt 30 hakk bedre. God musikk ER så viktig… I dag tidlig da jeg spiste frokosten min bestemte jeg meg for å rydde i alle listene mine på Spotify og lage nye for hvert enkelt humør. Nå føler jeg at jeg har mer stell på livet mitt, haha. (Enn at det bare er noe så lite som skal til) Kommer til å dele mye bra musikk med dere fremover, folkens! Jeg ser veldig få andre bloggere som deler musikk og jeg har alltid lurt på HVORFOR?? Det er noe av det jeg har størst behov for å dele med andre, haha??? Kanskje det bare er meg.

Jeg måtte zoome inn på dette bildet en del ganger før jeg lastet det opp for å forsikre meg om at jeg ikke hadde nipslip. Ikke at det egentlig hadde gjort noe… Ja ja.

Gråter litt innvendig over at jeg finner mange kule sommer-outifts når det er vinter og snart jul. Typisk meg! Heldigvis er det varmt i leiligheten, og siden jeg jobber hjemmefra i dag kan jeg gå slik. Yey!


Shit, jeg innså nettopp at jeg har drukket horribelt mange bokser P-Max i dag… Dra til Sverige og kjøp billig Pepsi Max sa de. Vel, hjelper ikke stort når jeg drikker DOBBELT så mye som jeg vanligvis ville gjort, bare fordi jeg har så mye. Mennesker og logikk ass, dere 😅

16 kommentarer
  1. Fordi musikklister til bloggere er ganske kjedelige og like, og alt i alt veldig lite spennende og veldig lite kreativ og sorry men jeg er dritlei av alle bloggerne som deler de grusomme vorsspillelistene sine.

  2. Kan du lage et innlegg om bøker/diktsamlinger du anbefaler? Så utrolig mye fint du deler for tiden! Hvor får man kjøpt boken i innlegget?

  3. Så koselig det var blitt!
   Kunne ikke unngå å se at alle bildene dine er kornete, om man kan kalle det det.
   Er det noe du har redigert, eller er det noe gale med kamera? 🙂 Ren nyskjerrighet, haha

  4. Trine: Det er på grunn av innstillingene i kameraet. Hun har brukt en alt for høy ISO-verdi. Dersom du ikke er spesielt interessert i foto så sier det deg kanskje ikke så mye. Men det er rett og slett feil innstillinger som er brukt.

  5. Heey stor fan bloggen! Jeg har en kompis som synes du er fin, men du får ikke lov til å være over 190cm :p, så hvor høy er du?

  6. Hei! Elsker buksen, den er virkelig den perfekte levis buksa! Er den også fra Runwaydreamz? og i såfall, har du lyst å linke til hvilken av modellene det er? Lurer og på hvilken strl du har i levis buksene fra rwd, men skjønner selvfølgelig hvis du ikke ønsker å si det (mange lesere som garantert kommer med dritt kommentarer)! Synes du har fått en utrolig kul stil i det siste, stå på!

  7. Hvis du har fått dilla på poesi, så kan jeg tipse deg om poesi-samfunnet (hvis man kan kalle det det, haha) på instagram! Sykt mye fint <3
   profilen min er vileverallesammen og så kan du bare klikke deg inn på de jeg følger, alle profilene er verdt en titt! 🙂 klem!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg