redd for å glemme

Processed with VSCO with f2 preset

På vei hjem fra P3 Gull. Jeg liker vanligvis ikke å gå i Karl Johan, men nå er hele gaten fylt av julelys og det er sååå koselig! Spesielt ved Nathionalteateret, hvor trærne er dekket i lys og pariserhjulet lyser opp hele plassen. It’s Christmas, baby! Har du noen gang den følelsen av at akkurat det øyeblikket du har her og nå, er så fint, at du skulle ønske du kunne fange det på et vis? Jeg bare håper at når jeg er voksen dame med fast jobb, mann og barn, at jeg klarer å huske akkurat disse øyeblikkene. At jeg klarer å kjenne, ta på og lukte de følelsene jeg hadde inni meg da jeg gikk langs julegata lørdags kveld, med trekkspill-musikk som klintrer i ørene mine og med et par glass vin innabords, akkurat nok til å bli litt tipsy. He-he. Kanskje jeg er rar nå, men jeg er faktisk livredd for å glemme de øyeblikkene… So suck it up, vær tilstede og nyt de sekundene. Ikke ha nesa i mobilen.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg ELSKER de nye bootsene mine, men jeg kan jo søren meg ikke gå med de fordi de river opp føttene mine fullstendig. Så sjukt irriterende! Her fikk jeg så vondt at jeg rett og slett bare måtte gå i sokkelesten fra trikken og hjem. HVOR stusselig er ikke livet da, liksom. Haha.

Processed with VSCO with f2 preset
Enda et bilde av himmelen her om dagen. Herregud, noe så vakkert.

Beklager mitt lille fravær i går! Jeg bestemte meg for å ta dagen av. Lage god middag, dra på kino og lade batteriene litt. Blir alltid superstressa om jeg ikke får oppdatert nok her fordi jeg naturligvis tar jobben min veldig seriøst – men noen ganger er det deilig å koble litt ut, sove litt lenger enn vanlig og bare være litt normal. Ja, normal, haha. Om dere forstår? Jeg må alltid dra tidlig eller kan bare henge så og så lenge fordi jeg bestandig har ting jeg skal gjøre, så noen ganger er det bare veldig deilig å senke skuldrene for en dag, uten å stresse med noe.

Men nå er det mandag, og jeg er klar for en ny uke! LET’S DO THIS!
 

14 kommentarer
  1. Hei! Veldig sant det du sier, deilig å lese noe man er så enig i! Men jeg lurte på en annen ting! Kanskje teit spørsmål, men hvordan orker du å gå i skjørt i disse dager? Er du ikke kald?😂
   Ikke det at du ikke kler det altså, du ser smashing ut👌🏼🔥

  2. Bra at du vil ta jobben din seriøst. MEN, det er ting du må endre før du kan si at du tar den seriøst.
   Hva med å svare (konstruktive) kritiske kommentarer i kommentarfeltet, og ikke bare de hyggelige?
   Hva med å merke reklame/annonser korrekt? Både på blogg, instagram og på snapchat (og evt andre SoMe)
   Hva med å ikke lyve/lure kundene dine (altså bloggleserne) om hvor ting er fra bare for å få presset inn en adlink?
   Hva med å ikke fokusere så mye på injeksjoner? Du vet selv hvor stor påvirkningskraft du har, særlig på de yngre. (Du skriver det kanskje ikke så mye i ord, men som kjent så sier et bilde mer enn tusen ord)
   Håper du tar jobben din seriøst og svarer på dette.

  3. Hei Fine!
   Hvis jeg ikke tar helt feil er de nye skoene dine merket ”dr martens(?)” og de er selve djevelen når det kommer til gnagsår vil jeg si, haha :))
   Vertfall, tenkte å dele et genialt tips med deg: Ta ett par ullsokker (gjerne hjemmestrikka) og bløt dem i varmt vann, ta dem på foten og deretter plasserer du føttene i skoene.
   Jeg pleier å sitte hjemme i stua med skoene på (med ullsokkene oppi) og jaa, det er litt merkelig, men det fungerer amaziing, spesielt etter et par ganger!
   Gjerne gi et hint hvis du prøver, hadde vært kult!
   klem

  4. Hei,
   Ville bare tipse deg om at hvis det er dr. martens boots du har kjøpt deg så er de helt jævlige å gå inn, men når du har klart det så er de sykt komfortable!

  5. Ta sokker som er litt høyere enn ankelsokker så skal det funke fint uten å å gnagsår! Klem til beste deg<3

  6. Man kan få kjøpt slike små blanke gele/silikon klister til å henge inni skoene, pleier å hamstre inn slike på ebay til vonde sko siden det er så billig, har også kjøpt dem i nød på sparkjøp og sko butikk

  7. Ah!!! I used to have Dr. Martens some time ago (the tall, regular ones) and holy shit they used to hurt so much. I remember last year in Bergen (!) I also had to take them off, I literally walked home barefoot because I couldn’t bear to walk in them. Pity, I haven’t worn them once since then…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg