chanel for breakfast

Noe av det jeg glede meg mest til da jeg skulle flytte hjemmefra var friheten til å kunne traske rundt i undertøy døgnet rundt. Det.er.så.digg!!! Jeg er nemlig den typen som ikke tar på seg hele antrekket før man MÅ. Flere som er slik? Om jeg får besøk 18:00, går jeg rundt i halve antrekket frem til 17:58, liksom.

Så i dag, dere! I dag har jeg: lest i Chanel-boken for å fange opp litt inspirasjon, pratet i telefon med en venninne i 45 minutter, hørt på litt for høy musikk (jeg håper naboene er på jobb, haha), og selvfølgelig: vandret rundt i skjørt og BH. Friheten, dere! Aaaah. Nå er klærne på da, jeg stikker en tur på Joe & The Juice for å jobbe derfra. Deilig å sitte i andre omgivelser enn bare leiligheten 🙂

“du har sykt svære nesebor”

I tillegg tok jeg meg selv i å være skikkelig svak i dag. Jeg har alltid trodd at jeg har vært veldig hardhudet når det kommer til negative kommentarer, men det er helt til noen begynner å pirke på de tingene du faktisk er usikker på fra før av. Da jeg våknet i dag tidlig gikk jeg inn på blogg.no-appen for å lese kommentarer, noe jeg alltid pleier å gjøre om morgenen. Det er så koselig å starte dagen med det. Men i dag, ass. Not that nice, haha. Jeg fikk en kommentar som lød slik: “du har sykt svære nesebor”. Altså, for det første, for en ting å kommentere? Neseborene til en person??? Really? Jeg har alltid hatt kompleks for nesa mi, og det var nettopp derfor den ene kommentaren svei sånn. Så hva gjør jeg? Jeg flekker opp Snapchat-kameraet og tar bilde av nesen min i alle mulige vinkler, og kjenner med en gang at selvtilliten synker hundre hakk. Nå er jeg sikker på at den personen som skrev det er dødsglad for at jeg anerkjenner at det gjorde vondt å lese den kommentaren, og hvis det er slike ting som gir deg glede i løpet av dagen kjære deg, så synes jeg egentlig bare utrolig synd i deg. Fuck you, nesa mi er søt og du får ikke lov å få meg til å føle meg slik igjen.

Toodeloo! Nå drar jeg ut døra, Mac’en er med 🙂 Psssst; aldri la noen andre dra deg ned. ALDRI.

56 kommentarer
  1. Blir så irritert over de som skal kommentere på andre bare for å føle seg bedre selv. Som om dagen dems blir bedre av at min blir dårligere liksom??
   Har aldri lagt merke til noe som helst med nesen din, den er fin som den er.
   Vi har alle ting som vi vil endre på!:)
   Ha en fin dag videre Kristine :))

  2. Okei hæææ, first things first, hva har du komplekser for????? Du har jo tidenes fineste nese…. Og for det andre, de ser jo ikke store ut i det hele tatt. Skulle gjerne byttet nese med deg haha <333 Du er flott!

  3. What?? INGENTING galt med nesen din kjære deg. Du er så nydelig på innsiden og på utsiden, og jeg digger hvor åpen og ærlig du er <3 HEIA!

  4. Vet du hva? Jeg synes ikke du har noe å klage over ved at folk sier at du har store nesebor. Du vet veldig godt selv at du ofte lager store nesebor med vilje fordi du “synes det er søtt”.. Så hvis du synes det er så grusomt å høre at du har store nesebor når du gjør det selv har du dessverre ikke så mye å klage over! Du har en fin nese og synes ikke du skal være usikker over den, men her synes jeg det virker litt dobbeltmoralsk

  5. Gurl, brystene dine har blitt mye større, how?? Har selv den miste str. available, men kommer aldri til å legge meg under kniven! Korrekt meg om jeg tar feil, men føler du har nevnt tideligere at brystene dine ble større/fyldigere pga. et kosttilskudd eller lignede som du ganske nylig har begynt å tatt?
   En siste ting, vakrevakre deg. Du er et forbilde (no pressure). Du er vakker. Du er modig, klok og reflektert. Du er deg – et sinnsykt bra menneske. U rock.

  6. Frida: Duu, jeg aner ikke! Virker som om jeg plutselig kom i puberteten. Haha. Kan ha noe med å gjøre med at jeg nettopp skiftet p-piller, men jeg tror egentlig ikke det – for det skjedde veldig fort 🙂

   TUSEN takk for fine ord!! Så snill du er! Håper du har en nydelig uke <3

  7. hahahaha, hvem i all verden er det som legger merke til NESEBORENE til andre? xD Du har fin nese Kristine. Fuck sånne folk som må rakke ned på andres utseende, POSITIVE vibes er bedre!

  8. Du er så vakker og jeg ser opp til deg på så mange forskjellige måter. Digger klesstilen din, du gir meg så sykt mye inspirasjon! Også har du en helt nydelig måte å se ting, livet og mennekser på. Du er virklig en person man kan se opp til!
   Love you <3

  9. Hvilket p-piller har du byttet til? Jeg går på p-piller, men er ikke særlig fornøyd. I tillegg, har jeg ikke noe i nærheten av pupper nesten, så kunne gjerne tenkt meg å prøve en annen variant, selvom det nok ikke er derfor du har fått større pupper, but it`s worth a shot! Så pliiis, fortell hvilke du har byttet til? Og gjerne fra og! Jeg går på Loette akkurat nå.

  10. Kristine Ullebø: Jeg bytta til microgynom og mine ble større med en gang (i en alder av 22) , så tror fint det kan være p-piller :))

  11. Frida 2 : ja, det er nok p-pillene, mine vokste liksom to-tre størrelser på 1/2 uker.. no kidding..

  12. Pleier ikke kommentere så mye på blogger, men nå måtte jeg bare! Hallo! Nesa de er helt normal og fin. Ikke bry deg om hva noen andre sier. Du har en fin nese!

  13. heiaaa, har vært fast leser leeeeenge, og vil bare si at du er AMAZING!!
   MEEEEN kan du pliiiiiiiiiis begynne å redigere bildene dine slik du gjorde før? uten derre “blurry” filteret? hehe blir så utilapass av å se på det :((((( begklager meg om dette var upassende kommentar :/(////

  14. Du vet.. det første jeg la merke til da jeg så deg var faktisk hvor fin nese du har.
   Personer som skriver slike ting er sikkert sjalu for at du viser en fantastisk utstråling av selvtillit, noe de selv ikke har.

  15. Guuuuuud kan du plis slutte å være så jævlig forfengelig og opptatt av utseende. Du trenger jo faen meg ikke prefeksjlnere deg selv hele tiden kan du heller ikke lage et innelgg på at alle har sine skavanker ellernoesånt. Lol

  16. Anonym: tenkte på akkuratt det samme.. du fikk jo en kommentar noe ala dette ”hvorfor presser du ut neseborene dine på bilder?” og da svarte du at du gjor det fordi du syntes det var fint. helt ærlig ser det ikke så bra ut, men for guds skyld.. gjør det om du føler det er fint!:) men som sagt over her, dobbeltmoralsk

  17. maja: Aaah, jeg synes det er kult!! Men det er bare en periode jeg er i, synes det er kult med litt variasjon. Kommer til å gå tilbake til den vanlige måten å redigere på pretty soon 🙂

  18. Er ganske sikker på at jeg ikke har kommentert på bloggen din tidligere, men nå følte jeg bare at det var en nødvendighet. Jeg har lest bloggen din i ganske mange år, og jeg ser seriøst alltid på nesen din på alle bilder, fordi den er så SYKT fin. Du har den fineste nesen av alle toppbloggerne, og det er ikke tull. Betyr ikke at de andre har noe å skjemmes for, men det betyr rett og slett at du har noe å være stolt over. Jeg sier ikke dette for å muntre deg opp fordi du skrev at en negativ kommentar påvirker deg, men for å komme med en oppriktig mening! Du er virkelig helt nydelig <3

  19. Hei 🙂 jeg bare lurte på om du gjør bildene dine mer skurrette (med vilje, for ser litt kult ut haha ) eller om det bare er en feil med blogg.no ?

  20. Altså…HÆÆÆ??? Du har sykt fin nese!! De sier det obviously bare fordi de er misunnelige. Det jeg tenker når jeg ser ansiktet ditt er ååå så fin nese OG øyenbryn! Nå vil jeg ikke at du skal få komplekser for øynene dine altså haha. Du er kjempe fin! Stå på Kristine!

  21. Jeg har aldri tenkt over at du har store nesebor, og jeg kan ikke si at jeg legger merke til det nå heller! Du er vakker. Stå på!

  22. Morsomt at du sier det, for i hele dag har jeg gått rundt og fiklet med nesen min. “Ja, den er for stor. Tuppen er for høy. Men neseborene er ille, de bør jeg få gjort noe med.” Noen ganger vil jeg ikke engang gå ut av døren fordi jeg tenker at neseborene mine uhygger folk. Lol. Og jeg bruker faktisk å se på nesen din og misunne deg litt, så vet du det. 😛

  23. kan du fortelle litt om den boken? trenger en bok som kan inspirere meg litt og evt fortelle om du vet om noen andre inspirerende bøker <3

  24. Anonym: Hahaha må le litt av flere av kommentarene her. Selv om Kristine kanskje fikk større av bytting til en annen type p-pille så vil ikke dette sannsynligvis skje om dere bytter til samme. Samme som med at noen går opp i vekt ved bytting av p-piller, humørsvingninger osv…

  25. Men om du var Skam-William, ville du fortsatt oversett slike kommentarer? Noen ganger er faktisk ikke naturlig finest.

  26. At du faktisk tar deg nær av noe så latterlig lite som at nesa di er stygg viser bare hvor sykt store å farlige tvangsforestillinger du har om å alltid være perfekt. Ja, greit, nesa di er stygg. Who the fuck cares? Du er modell for faen. Du tjener penger på utseende ditt. Er ikke det bevis nok på at det ikke er så sykt nødvendig å være perfekt?
   Det som sjokkerer meg mest er at du faktisk får dårlig selvtillit å gjør en så sykt stor sak av det. Du er jo “finere” enn 99% av befolkningen.
   Ta deg sammen.

  27. Anonym: Tenkte det samme selv. Neseborene dine er jo store fordi du blåser de opp med vilje, det skjer jo med alle som blåser de opp? Så ett tips der hvis store nesebor-kommentaren var sårende; ikke blås de opp mer. Simple as that. Det ser ganske dumt ut og hahah, men mulig det er fashion eller noe, hva vet jeg.

  28. Har også alltid hatt komplekser for nesen min, men heldigvis har jeg blitt mer carefree de siste årene. F*ck it, la oss rocke våre store nesebor sammen!

  29. Anonym: Jo, det er det faktisk. Hvis alle skal se helt like ut, blir det bare dritstygt hele greia. Det er så latterlig at alle har så lik stil og prøve sykt hardt å være som alle andre- du kan jo vurdere å skille deg ut, så kan det hende folk faktisk synes du er over middels fin!! Er du som alle andre, blir du aldri over middels. Herlighet, det er jo en grunn til at sånn ish alle på vår alder synes Thomas (skam-skuespilleren) er kjekk, liksom..

  30. Grunnen til at man får større pupper er jo fordi man legger på seg av p-piller og da blir jo puppene naturlig større av det 🙂

  31. Skjønner ikke hvorfor du blir så følsom, personen sa bare at du hadde stor nesebor, ikke nødvendigvis stygge. Og hvis det er det værste du har fått av hat, så er vel livet ditt egentlig ganske bra, eller hva?

  32. Kasper: veldig enig med deg! hallo livet er jo ikke så ille hvis noen kommenterte du hadde store nesebor. trenger ikke engang være negativt det er hva man gjør til selv lol

  33. Du har hvertfall ikke store nesebor. Du er sinnsykt pen og det tror jeg du vet selv. Kan ikke skjønne hvordan du kan ha komplekser for nesen din. Det har derimot jeg for min. Mine nesebor er sikkert dobbelt så store som dine. Jeg tar bilder med snapchatkamera hver dag, og tenker på det stort sett hele tiden. Har dog aldri fått kommentar på det, for normale folk sier vel ikke sånt til andre. Du vet at folk bare skal pirke på deg fordi du er tilnærmet lik perfekt og det får dem kanskje til å føle seg bedre. Ikke ta deg nær av slikt.

  34. På mandag, så var jeg, i Oslo, for å handle mat.
   Jeg gikk ut, av rommet mitt, rundt klokka 12, (kan det vel ha vært).
   Og holdt på å kræsje, med en kar, med grått/hvitt hår, som skulle inn, i sikringsskapet.
   Og han her karen, han begynte å prompe da. Og så sa han det, at jeg kunne bli medlem i noe slags prompeforening i Oslo.
   Men jeg sa det, at prompene mine var adelige promper, fordi jeg er direkte etter Gyldenfjert og Bååt (som var varulv vel)
   Karen prompa igjen, og ble stående, og se, i sikringsskapet, en god stund, (mens jeg gikk bortover gangen, her på tidligere Thon hotell Høvik), virka det som.
   Så sånn var det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.
   Med hilsen
   baron Erik Ribsskog

  35. Ååå, kjenner jeg blir skikkelig irritert av slike folk! Og btw Kristine, nesa di er goals! Jeg mener det altså! Det er flere ganger jeg har tenkt på hvor heldig du er som har en så perfekt nese!
   Elsker forresten bloggen din og motivasjonen din om dagen! Det gir meg inspirasjon i en ellers grå, kjedelig skolehverdag 🙂 Liker også kjempegodt at du har med erfaringer og tips fra det du har opplevd, spesielt når det kommer til skole! Stå på videre Kristine<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg