jeg har fått vsco

Jeg har hevet meg på bølgen! 2 år etter alle andre…. Jeg har brukt VSCO i lang tid, men bare til bilderedigering og ikke til å publisere bilder. Mange av dere har spurt meg om jeg ikke kan begynne å poste der, og grunnen til at jeg ikke har gjort det er fordi jeg har følt det har vært for mange plattformer å skulle holde tritt med. Men! VSCO er jo egentlig veldig koselig. Jeg “leser” vsco-brukerene til vennene mine som om det skulle vært blogg, og jeg elsker at det er et litt mindre høytidelig medie hvor man poster bilder man vanligvis ikke ville postet på en blogg eller på Instagram. Tenker det kan være moro for dere å se litt mer “private” bilder, og komme litt tettere innpå kamerarullen min enn bare de blankpolerte bildene på Instagram. Egentlig er det en slik Instagram jeg vil ha… En personlig, morsom men fortsatt fin feed. Hmm. Vi får sjå!

kristineul.vsco.com


Nå sitter jeg og spiser frokosten min mens jeg hører på James Bay. En artist dere defintivt bør sjekke ut! Og dere? Tusen takk for så mange fine kommentarer dere legger igjen for tiden. Ingenting gjør meg mer glad enn at dere blir inspirert av det jeg skriver.

Er det flere her som bruker VSCO?

9 kommentarer
  1. Jeg bruker kun vsco til redigering, jeg har ikke helt skjønt “hvorfor” folk bruker det til å legge ut, men det er vist blitt populært det også, får kanskje begynne med det haha 😀

  2. Kristine!!!! Mener jeg har sett at du hadde en levis bukse fra na-kd? Aner du hvordan i svarte de størrelsene fungerer? Skjønner ikke en dritt. Hvilken størrelse har du??

  3. Kristine! Du er skikkelig kul. Har lest bloggen din i mange år, men den har aldri vært sånn “en av mine favoritter” om du forstår, jeg har bare vært innom i blant for tidsfordriv på en måte. (No hard feelings ahahh). Men i det siste har du blitt til en av de bloggerne jeg hyppigst går innom, som jeg sjekker flere ganger daglig liksom! Digger at du blogger mye mer “in the moment”, og i tillegg virker det som om du har det sikkelig gøy og er så fornøyd med ting. Før har jeg liksom fått følelsen av at de fleste innleggene har vært forhåndspubliserte og ikke så veldig “in the moment” og personlige. Har liksom ikke fått så mye inntrykk av hvordan du faktisk er og hva du gjør. Dette har forandret seg sååå mye siden du flyttet til Oslo, og det digger jeg!! Keep up the good work, fortsett å være kul, for du er kul!:)

  4. Bruker vsco ja! Elsker å legge ut alle slags bilder, ikke bare de som er “bra nok” for instagram:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg