bra avgjørelse, Kristine

Good morning, dere! Eller, jeg har egentlig vært våken i mange timer allerede, men jeg har vært opptatt med å spise en lang frokost med Roman Empire på skjermen. Nå har jeg nettopp skrevet en liste i “Påminnelser”-appen på mobilen med alle tingene jeg skal få unnagjort i dag, so I better get started. Hadde ikke gjort noe om jeg så LITT bedre ut:

Jeg kan være ærlig og si at jeg ser på meg selv som en ganske reflektert og oppegående person, men noen ganger blir jeg sjokket over meg selv og enkelte av avgjørelsene mine. Når jeg får noe for meg så går jeg inn i et slags desperat-modus, hvor jeg ikke tenker rasjonelt. Så hva gjør jeg? Jeg velger å OPERERE i trynet, 6 dager før jeg skal til Stockholm på shoot for et magasin. Ah, jeg blir helt oppgitt over meg selv. Ha-ha. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å le. Men altså, når HAR man egentlig tid til å gå med strips i ansiktet i 10 dager? Jeg lever i alle fall et altfor busy liv til det, føler jeg.

Så i går dro jeg strake veien fra operasjonsbenken til en galleriåpning med en venn av meg som jeg skal fortelle mer om og vise bilder av snart. Jeg hadde aldri trodd at kunst skulle fange interessen min, men der tok jeg feil. Merkelig hvordan jeg føler jeg inntar mer kunnskap på en daglig basis nå, enn hva jeg gjorde da jeg gikk på skole. Oouuff, det er så mange fag man skulle byttet ut med noe mer nyttig på skolen… Kanskje jeg blir statsminister en dag og gjør noe med det.

Heldigvis skal jeg fjerne stingene på tirsdag! La de kommende dagene gå fort som fy!! Ikke gidd å kommenter at brynene mine ikke ser ut forresten, det er jeg klar over selv. Jeg er inne i en dårlig bryn-periode, haha.

Over til noe helt annet: jeg har nettopp vasket badet og følte for å vise dere det. Haha, noe så tilfeldig. Jeg tror ikke dere har sett badet? Jeg synes det er kjempekoselig, gulvet er supervarmt og jeg elsker å stå der å sminke meg, haha.

Snuppa har tent stearinlys og greier!

14 kommentarer
  1. Jeg tror det har skjedd noe med bloggen din. Jeg får bare opp dette innlegget. Og når jeg trykker på tallet 2, så får jeg den tallrekka 2 ganger?? Eller er det kanskje bare meg det skjer med?

  2. Bryna dine er utrolig fine, det er bare at du må trimme hårene aller forrest med en saks (da ser de også tykkere ut og ikke som enkelthår) og nappe noen hårstrå aller forrest slik at det ikke ser ut som om bryna er sammenvokste.

  3. Hei kristine
   Velger å gi deg et lite tips fra som har fått erfare dette..
   Ikke legge baberhøvelen på bakken, det kan samle seg bakterier på den på den måten, og ikke noe særlig gøy eller delikat og få utslett Down there eller under armhulene 😉
   klem og kuuz

  4. Hei, Kristine! Kan du legge til klokkeslett i designet ditt? Leser alltid blogger etter jobb, og når du da skriver “har vært våken en stund”, vet jeg ikke hvor mye klokka er da du skriver det hahah. Ha en fin kveld❤️

  5. Oi, burde ikke legge barberhøvlene rett på gulvet. Blir fort skitt og i verste fall mugg i de.
   Og om det er varme i gulvet burde heller ikke sjampoo og sånt stå der da de fortere går ut på dato/blir dårlige.
   Skaff dere heller en hylle i dusjen eller en liten “tralle” de tingene kan stå på, ikea har sikkert masse forskjellig 🙂

  6. haha oi, at folk kommentere og i det hele tatt legger merke til barberhøvler osv 😛 Anyway, du og brynene dine ser da bare smashing ut !! men .. hva er det du har operert i ansiktet?? og … hvordan får du så fin hud?

  7. Synes du ser smashing ut, jeg :-*
   Litt konstruktiv kritikk til favorittbloggeren min; kan du ikke bytte header til noe som er litt mer “deg”? Synes headeren din nå er utrooolig fin og alt det, men den virker litt lite.. deg – om du skjønner hva jeg mener? Du er så mye mer rocka og r&b nå enn hva du er på headeren! Så det hadde kanskje vært greit med en header som matcher og speiler “deg” litt mer, om du skjønner 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg