ukens spørsmål #92

Hvordan går det på vegetarfronten?
Jeg spiste grandiosa som har skinke på seg i går, men før det hadde jeg ikke spist kjøtt på 3 uker. Det går sikkert mange uker igjen før jeg spiser kjøtt igjen, fordi jeg ikke føler behovet for det. Men jeg straffer ikke meg selv for å spise minimale mengder kjøtt inni mellom.

Hva angrer du mest på i livet om du må velge en ting?
Jeg bruker ikke tid på å angre på ting. Dersom jeg er misfornøyd med noe jeg har gjort, prøver jeg å ordne opp i det og så tar jeg lærdom av det. Men for å svare på spørsmålet ditt: Jeg angrer på å ha snakket dritt om en jente jeg egentlig var (og er) veldig glad i da jeg gikk i 1. klasse vgs, jeg husker jeg ble tatt ut i samtale med læreren min og jeg følte meg helt seriøst som det største drittmennesket noensinne. Jeg er på en måte glad for at jeg fikk den situasjonen så hardt på meg, fordi jeg klarte å se meg selv uten ifra og da innså jeg hvilket menneske jeg absolutt ikke ønsker å være. Etter det har jeg blitt mer og mer den Kristine jeg er stolt av å være. Men det er synd at jeg måtte såre et annet menneske for å komme dit, og jeg håper den personen vet hvor mye jeg skulle gjort for å ta de meningsløse ordene tilbake.

Hvilke p-piller bruker du?
Microgynon. De er gratis, så det var derfor jeg valgte dem, haha. Som jeg skrev fikk jeg brått litt boobs etter å ha startet på dem, men det betyr ikke at alle reagerer likt, da. Keep that in mind! Det er helt sprøtt å ha pupper jeg faktisk kan “ta i” (haha), jeg håper de holder seg akkurat slik. Det er denne størrelsen jeg alltid har drømt om!!! De er forstsatt små, men det er litt mer der liksom. YEEEEEES.

Kan du anbefale en god vin?
Meinklang hvitvin! Den er helt nydelig! Jeg skjønner ikke hvordan jeg orket å drikke bare Tik Tak før, ooouuuffff. Mye som har forandret seg etter at jeg flyttet fra småbyen, si. (Jeg HATER “si”, skjønner ikke hvorfor jeg nettopp skrev det)

Når gråt du sist?
Jeg gråt èn liten tåre i går da jeg pratet i telefon med hun som har regi i Bloggerne, Ingvild. Det er sjelden jeg kun gråter en tåre altså, for når tårekanalen er satt i gang er det vanligvis no way back, haha.


Fra en skala fra 1-10, hvor lykkelig er du akkurat når du svarer på dette spørsmålet?
Jeg tror faktisk jeg er en sterk 9’er akkurat nå. Akkurat nå… ja. En sterk 9’er. Som Ingvild (samme Ingvild som i forrige spørsmål) sa til meg i går: “Livet handler om å bli glad i mennesker”. Det er så sant. Jeg føler jeg har hatt feil fokus i livet ganske lenge. Plutselig innser jeg hvor innesluttet jeg faktisk har vært til tider. Men nå? Nå begynner det å komme seg.

Hva er det beste med å bo i Oslo?
♥ Alle de nye inntrykkene jeg får hver dag. I Førde gikk alt i det samme, jeg opplevde ALDRI noe nytt og det gjorde meg gal. Bare det å gå i en ny gate gir meg en pirrende lykke innvendig
♥ Å teste ut nye kaféer og restaunter
♥ Å ikke gå på skole. Jeg har aldri følt meg friere, aldri noensinne
♥ Å henge med helt nye mennesker
♥ Å slippe rykte-maset som er en karakteristisk greie for småbyer. Jeg kan gjøre hva jeg vil uten at noen får vite det, haha
♥ Det er mer å gjøre. Jeg kan dra på eventer, jeg kan dra på kunstutstilling, jeg kan gå i marka med musikk på ørene, jeg kan sette meg på koselige kafeer og jobbe med bloggen


Er det noen negative sider ved å flytte ut synes du?
Overraskende få!! Virkelig. Jeg hadde trodd jeg skulle slite MYE mer. Å vaske klær, ta oppvasken, vaske leiligheten og slikt er null problem, det går helt naturlig  og siden jeg bare rydder opp etter meg selv er det heller ikke så mye arbeid. Det eneste jeg hater er: å gå ut med papp (fordi vi har sykt mye papp etter alle IKEA-eskene og miljøstasjonen er et stykke unna leilighetskomplekset), å måtte kjøpe vaskemiddel og vaske-ting generelt (jeg innså nettopp at jeg ikke har mopp, kun støvsuger) og slike ting. Ellers har vi ikke fått navn på postkassen vår enda og jeg må fikse det i DAG ettersom jeg venter en pakke, og jeg har ikke ark og penn engang til å fikse det, liksom. Det er sånne småting bare, som pappa alltid fikset hjemme.

MEN!! Det er fantastisk å flytte ut!! Det åpner seg en helt ny verden – dere som fortsatt bor hjemme burde glede dere kjempemye.


Hva blir du inspirert av?
Mye…. Veldig mye. Jeg blir inspirert av god musikk, for det får frem følelsene mine på en helt spesiell måte. Jeg blir inspirert av meg selv når jeg står i speilet og ser meg selv lykkelig og selvsikker, for da er jeg jævlig vakker. I det siste har jeg blitt helt sinnsykt inspirert av disse Instagram-kontoene, og det ser dere kanskje i stilen min den siste tiden: nightydrunklovers, 90s.babes, midtnightcarrides, flwhrs, french_toast, latenightinparis, messyheadss.

Hvis du angrer på at du begynte å ta restylane er det jo bare å slutte? Det går jo ut igjen så er jo meningsløst å fortsette å fylle på når du sier du ikke ville gjort det igjen?
Poenget mitt er at man blir avhengig, DET er problemet. Det er derfor jeg angrer på at jeg i det hele tatt begynte. Man pålegger seg en ekstremt unødvendig avhengighet som er vanskelig å legge av seg – for når du først føler deg fin, vil du ikke at det skal forsvinne, right? Nei, ouuuff. Ikke start. Tro meg.

Hvordan takler venner og familie berømmelsen din?
Foreldrene mine har vært støttende hele veien. De har vært strenge på enkelte ting, og de har heiet meg frem der det har trengst. Mamma er den som leser bloggen, kommentarfeltet og alle artiklene om meg, i tillegg til at hun har hjulpet meg mye med fotografering av dagens antrekk. Pappa er den som plutselig bare ser meg på tv eller i avisen og synes det er kult, men han er ikke fullt så into bloggverdenen så han holder seg litt i bakgrunnen, og hjelper meg heller med firmaet mitt og drar i møte med regnskapsføreren min for meg. Og broren min? Han er den som hjelper meg med ALT. Jeg er evig takknemlig for at han har vært så engasjert siden dag 1. Vi leser stygge kommentarer sammen og ler av hvor teite mennesker kan være, vi lager videoblogger sammen, han hjelper meg med image-building, han hjelper meg med å forhandle med kunder. Ingeborg prøver jeg å holde litt unna alt maset med bloggen, jeg får nesten litt vondt av meg når venner av henne begynner å mase på henne om bloggen og meg, for jeg vil ikke at hun skal bli dratt inn i denne verdenen helt enda. Hun skal leke og ha det gøy mens hun enda er liten jente. Men jeg involverer henne så klart når det passer seg, jeg har jo for eksempel lagt ut en del bilder av henne opp gjennom tidene og da lar jeg ofte henne lese de fine kommentarene om henne som dere legger igjen. Dere skulle bare ha sett hvor flau hun blir. Skjønningen… Åh, den jenta der trenger å vite hvor bra hun er, jeg gleder meg til å komme hjem i jula og ha litt sister-talk med henne ♥ Hunty squad gettin’ reunited!! (Det er altså søskene Ullebø)

Vennene mine har vært kjempestøttende. Alltid. Det er så mange ganger jeg har sittet i kantina på skolen med firkløveren min Emma, Guro og Synnøve hvor har pratet dritt om nett-troll og diskutert bloggnorge generelt, haha. De har alltid hatt noe fint, klokt eller morsomt å si dersom bloggen min har vært aktuell, og det er noe jeg verdsetter ekstremt høyt. Håper de vet det, for det har jeg faktisk ikke fortalt dem.

Jeg har hatt EN venninne som kun utnyttet meg for bloggen, men hun viste seg å ikke være en venninne, så jeg regner ikke med henne. 🙂

Det ble veldig lange svar i dag, men jeg synes det er gøyere å svare utfyllende, er dere ikke enig?

Legg igjen spørsmål til neste ukens spørsmål her i dette innlegget!! 😃

33 kommentarer
  1. Pleier aldri å kommentere blogger, men MÅ bare få sagt hvor bra bloggen din er!! Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og du er så reflektert, du har så mye bra tanker og jeg elsker å lese det! Føler virkelig jeg har lært masse av deg og det du skriver. Du har alltid interessante innlegg, og du er virkelig en blogger man kan se opp til. Fortsett sånn!! You go girl!! <3 <3 <3

  2. Hei har lest bloggen din lenge og ser du aldri legger ut noe om Ingevill lenger,har dere glidd fra hverandre?

  3. Veldig bra svart, Kristine 🙂 Er helt enig i punktene dine over hva som er best med å flytte til Oslo (jeg bor ikke der, men i en annen stor by i Norge). Er så mye bedre her enn på bygda pga. akkurat det samme haha 🙂

  4. Microgynom er IKKE gratis etter fylte 20 år:) Er jo ikke lurt å informere om legemidler over bloggen med følge av det bildet der. Selvom du nevnte det, så skjønner du vel at unge jenter nå kommer til å tro de får “pupper” kun ved bytte av merke på p-pille. Legger veldig press på de yngre….. Ikke lurt, men ditt valg!

  5. Tenkte bare å si at staten betaler 100 kr for prevensjon frem til du er fylt 20 år! Jeg betalte alt fra 2 kr til 20 kr frem til jeg fylte 20, nå betaler jeg 102-120 kr, alt ettersom hva prisen på p-pillene mine ligger på. Så om en drøy måned har du ikke lengre gratis p-piller. Kjipt, men sant.

  6. Har noen spørsmål, elsker bloggen din! Har nettopp trykt på følge-knappen på ig-kontoene du nevnte☺️❤️ Føler meg alltid litt alene ingen av vennene mine syns sånne kontoer og gamle Johny Depp bilder er inspo, men i just love it👐🏼 Eeeelsker btw Emotions, vi har samme smak❤️
   Har du noen tips til hvordan man kan “forbedre” det sosiale livet? Går på ungdomsskolen og vil gjerne prøve å kutte ut de kjipe folka🙃
   Kan du skrive sånn typ “5 brae sanger” av og til for forskjellige moods liksom?
   Også måååå eg bare si at du er utrolig inspirerende! Eg har vært vegetarianer siden eg fylte ti. Det har vært ganske tøft, de fleste jeg kjenner er jeger i familien osv. Meeen i det siste føler eg at du har stått litt opp for meg liksom, fordi eg e jo for kjøttproduksjon! Bare ikke ekstreme tilfeller og antibiotika, dyremishandling osv. Men på nyttårsaften skal eg spise lokalt slaktet ordentlig kjøtt for første gang på fire år, så takk☺️ Men no tørr eg altså å balansere det litt mere. You gooo girl, you slay❤️

  7. Så nettopp at du var på panelet på vgtv med Vegard Harm. Døde av latter 😛 Men lurer på hvorfor du ble kastet ut av Kjendisgallaen?

  8. Så mas med p-piller hver dag da, skjønner ikke at folk gidder i stedet for å gå på langtidsvirkende prevansjon (p-stav, spiral osv).
   Selv har jeg hatt p-stav i tre år og er godt fornøyd med det, særlig siden jeg reiser mye.

  9. Jeg kommenterer aldri bloggen din, men nå må jeg bare. Fy søren, så inspirerende du er! You do you girl, du er flott ❤️

  10. Hei!
   Vet ikkje om detta er bare noke som skjer med meg, men får ikkje til å sjå noken innlegg når eg trykke på neste side på bloggen din. Tenkte bare å gi beskjed 🙂

  11. -Hvorfor ble du kastet ut av kjendisgallaen?
   -Hva kommer du til å gjøre neste år (studere, enda et friår…)

  12. Kan du være så snill å skrive et innlegg om da du ble utnyttet? Du sa en gang for lenge siden at du skal fortelle alt om de to vennninnene du mistet og lage innlegg om det som har skjedd. (blant annet Ingvill) hadde sikkert vært til hjelp for mange 💘💘

  13. Hvilke fag valgte du i vg2 og vg3 og likte du å ha de fagene? Går i vg1 og skal snart velge fag for neste år skjønner du, og er syyykt usikker!

  14. Har fulgt med på bloggen din sykt lenge, og lurer på hvor det ble av Ingvild? Hun sykt søte bestevenninna di som du hang med hele tiden før?:)

  15. Har restylane, og jeg er ikke avhengig i det hele tatt. Så tror du må bare gå inn i deg selv, og være bestemt at du skal slutte. Så vanskelig er det ikke. Du syns nok at restylane er bare fint, men klarer ikke å innrømme det tror nå jeg. 🙂

  16. Jeg digger deg Kristine! Har fulgt med på bloggen din fra starten, men har ikke lagt igjen så mye kommentarer! Ville bare si at du er så sykt inspirerende og jeg bare digger deg, du er så rå kul! Likte veldig godt at det var litt lengre svar denne gangen, stå på videre <3

  17. Det er en ting som provoserer meg her som jeg faktisk må nevne! Gjelder ikke bare deg forsåvidt, men andre bloggere óg. Dere har mye mer penger enn andre folk i samme aldersgruppe som dere, ergo får dere ofte mye høyere standard enn det som er vanlig i så og si alt. Det gjelder også leiligheten din! Jeg synes du fremstiller det som at alle som flytter ut kommer til å ha det slik som deg nå, og det stemmer absolutt ikke. Jeg er 22 år og bor i kollektiv, og det er helt forferdelig. Det påvirker hverdagen min veldig, og det er altså ikke det samme å flytte hjemmefra når dette er alternativet. Bare greit å nevne det for deg i tilfelle du tenker at alle har råd til å bo i en leilighet. For det har mye å si det for trivselen i en ny by.. Og jeg eg var en av de som trodde jeg skulle ha råd til det når jeg flyttet hit som 18 åring, så ble ganske skuffa kan du si. Men veldig flott for deg at du har mulighet til det, husk å verdsett det 🙂

  18. Hei Kristine! Jeg lurte på om du kunne legge ved en link eller fortelle hvor du har fått tak i bhen du har på deg på bildet foran kjøleskapet? Utrolig fin!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg