for et røverkjøp

I går bestemte jeg og roomien min oss for å dra til byen og få unnagjort en del innkjøp til husholdningen. Det er så ork å gå rundt å tenke på alt man burde gjøre, så da er det like greit å bare få det unnagjort, alt sammen, i en fei. Eller hva? Vi karret oss gjennom Clas Ohlsson, Kid, Søstrene Grene, Kremmerhuset og matbutikken, og da vi var ferdig og skulle ta trikken hjem igjen så vi sikkert ut som to vaskedamer på tur – med bøtter, mopp og en hel haug av bæreposer. Oppi alt dette kaoset fikk jeg altså kloa på det PERFEKTE nattbordet. Det tok meg 3 sekunder å forstå at dette bordet – dette skal jeg ha!!


(Jeg bruker sengetrekk altså, måtte ta det av nå nettopp bare fordi jeg så klart hadde prestert å blø gjennom i natt. FINNES det noe mer irriterende enn nettopp det?)Ikke sant det er fint?! Jeg fikk det for 400 på Søstrene Grene siden det var det siste de hadde på den butikken her på Løkka, for et røverkjøp sier jeg bare! Har også kjøpt noen stilige lamper jeg skal vise dere, men surrete som jeg er glemte jeg å kjøpe lyspærer, så jeg må skaffe det først.

Grunnen til at det er litt sen blogging i dag er fordi jeg lider av mensensmerter for første gang i hele mitt liv. Jeg hylte litt av glede da jeg så at jeg fikk mensen i går, for jeg hadde nemlig en mistanke om at det var noe ugler i mosen her, men det var det altså ikke. Heldigvis. Jeg skal ikke bli mamma før jeg er minst 25 år, det er jeg veldig bestemt på. Men ja, nå forstår jeg hvorfor folk alltid har klaget sånn over mensensmerter. Får bare kjøpe meg en Ibux og fortrenge det, jeg gidder i alle fall IKKE å bli liggende på sofaen på en lørdag. Jeg vil ut og puste inn den deilige vinterluften, dra på julemarkedet i byen og ta en kaffe på en koselig kafé. Må bare få på meg litt sminke i dette ansiktet, som for øyeblikket ser ut som et lik.

19 kommentarer
  1. Annen måte å få fram at du har et sexliv? Haha neida, digger at du er så åpen. Jeg presterte å blø gjennom da jeg satt på fanget til noen. Det var flaut det

  2. Har du sex uten å ha kjæreste? LOL. i tilegg til at du nettopp har flyttet til Oslo. Wooow. Slutty sier nå bare jeg 😉

  3. Drit i alle nedlatende kommentarer! Det er da helt normalt å ha sex nå og da 😉 Dessuten digger jeg at du snakker om mensen som det det er; en helt normal del av hverdagen!

  4. Elsker normaliseringen av kropp, sex, mensen, og alt annet som er naturlig her i verden. Bloggen din når virkelig nye høyder for tiden, så du må bare stå på <3

  5. Hei Kristine 🙂 Jeg kommenterer så og si aldri, men følte bare for det nå. Flyttet selv til Oslo nå i høst, og jeg kunne ikke tatt et bedre valg! Blir så inspirert til å bare leve og nyte tiden her, mye på grunn av det du skriver og dine tanker om … livet. Å flytte til en storby får en virkelig til å se ting i et annet perspektiv, og bare finne seg selv og vokse som person. Det er så utrolig fint å tenke på.
   MEN, ville bare tipse om en sang, som får meg i sykt godt humør og jeg bare kan sitte og drømme til. Virker som om du like glad i musikk som meg, haha. Perfekt når du går gatelangs eller sitter på trikken. Den heter Golden Ticket – Acoustic Version, av Highasakite, som faktisk er en norsk musikkgruppe. Hør den, tenk på livet og smil.
   Ha en fiiin helg videre <3

  6. Overrasker meg like mye hver gang jeg titter innom kommentarfeltet på ulike blogger, hvor tøff man blir når man kan gjemme seg bak anonymitet. Hvis man skal slenge dritt, så kan man søren meg stå for det man sier, ellers er man bare bare en feig liten lort. (Sitert fra brødrene Løvehjerte tihi ;))
   Har fulgt bloggen din siden du dro på språkreise til Florida og bloggen har bare blitt bedre og bedre etter den tid. Den har tatt nye høyder etter du flyttet til Oslo, måten du skriver på gir meg en slik i inspirasjon som få andre klarer. Når jeg leser om ditt syn på livet, hvordan man skal gi litt faen og hvordan man skal være glad for de små tingene gjør meg rett og slett bare veldig glad. Du virker som en givende sjel som har mye fornuftig og gjennomtenkte tanker å komme med, en filosofisk sjel. Jeg setter så pris på hvordan klarer å formidle dette til oss leserne på en helt unik måte.
   Send meg en mail om du ønsker å ta en kaffe i byen en dag, mens vi diskuterer livet, det virker som du setter pris på slike samtaler like mye som det jeg gjør.
   Klemz

  7. Hehe ja, er alltid en lettelse når den kommer men så sekundet etter blir man sur fordi man får så vondt x) Hvordan var din første gang? Plager meg at jeg var så “sent” ute, ikke før slutten av vg3… har dårlig selvtillit pga. det, selv om jeg har verdens beste kjæreste nå!

  8. Anonym: Ok, but the fact that maybe she is pregnant , it’s a private thing. Why wrote the blog? I’ll ashame this things..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg