det føles bra

Herregud!! Så gøy det var i går. Å være en del av noe så fint… Det føle rett og slett bare sinnsykt bra. Som jeg sa i går; å få være med på noe slikt er ingenting annet enn en stor ære. Blogging kan være ganske tomt, og nå som jeg lever av det kjenner jeg at higet etter å oppsøke kunnskap og informasjon er større enn noen gang. Jeg er sulten på å lære og utvikle meg. Derfor er det fantastisk å få lov å være med på noe slikt – det gir meg en følelse av at jeg er med på å gjøre en forskjell.

Jeg satt i studio med Flyktninghjelpen og en gjeng influencere i går, for å promotere og svare på spørsmål fra dere der ute. I går ble 4500 nordmenn fadder!!!! Inkludert meg selv 🙂 Wohooo! Forhåpentligvis går tallet enda mer opp i dag. Det er fotsatt “fadder” til 02142. Du kan redde et annet menneske sitt liv, TENK det.

Tjoooohei! Så bra føler man seg når man er med på å gjøre en forskjell. STOR klapp til dere som ble fadder i går. Vet at en del av dem var dere lesere, og det digger jeg 🙂 You go!

I går ble jeg også kjent med en del nye fjes. Kjempemoro. Jeg føler meg virkelig heldig som får møte så mange fine og inspirerende mennesker… Gives me so much energy!!! Hihi!

Da sendingen var ferdig rundt midnatt dro vi og tok et par glass vin på MESH. Veldig fin avslutning på kvelden!

Fikk dere med dere artistgallaen på TV2 i går?

3 kommentarer
    1. Hei! Jeg skal til hudlege imorgen, har veldig lik hud som du hadde før! Jeg lurte bare på om du måtte prøve basiron før du fikk isotretinoin?

    2. Kjempebra av deg å være med på noe sånt, flere bloggere burde gjøre det samme! Forresten, litt konstruktiv kritikk her: du bruker setningen “som jeg sa i går”, “som jeg sa til *navn*”, veldig ofte. Hehe 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg