å drikke vin og lese poesi for å være kul

4 dager til jul. Er det virkelig 4 dager til jul? Førde. Om 48 timer er jeg på Vestlandet igjen. Forrige gang jeg var hjemme var jeg litt tom inni meg, jeg lurer på om jeg kommer til å sitte med den følelsen igjen, eller om jeg kommer hjem med litt frisk pust. Det skal bli deilig å se venner og familie igjen, det vet jeg med sikkerhet i alle fall. Det føles som om jeg har levd et helt liv siden jeg forlot redet i august. Jeg er ny, fullstendig ny. Det kommer et blogginnlegg om det. Aaah.. Jeg blir bare litt frustrert når jeg får kommentarer om at jeg hermer etter andre bloggere fordi jeg gjør ditt og datt. Samtidig som jeg forstår dere, for dere leser ikke livet mitt, dere leser bloggen min. Dere vet ikke alt. Annijor – jeg digger bloggen hennes og hun som person, men det er ikke hun som har inspirert meg til å drikke vin, male og lese dikt. Det er en blanding av utvikling av meg selv og mennesker jeg har truffet de siste månedene. Jeg leser dikt fordi det gjør livet lettere å forstå, og det gjør det lettere å leve fordi det minner meg på at ikke alt er så forbanna seriøst. Just live, okay? Sola går opp, sola går ned. Den tiden mellom der har vi en tendens til å gjøre mye mer komplisert enn den behøver å være. Jeg er ikke kul og bedre enn deg fordi jeg drikker vin en mandags kveld, selv om jeg får 40 kommentarer på det hver eneste uke. Jeg går ikke på skole lenger, jeg bor ikke lenger under mamma og pappa sine regler i et hus som ikke er mitt. Jeg har egen leilighet. Alt dette gir meg en frihet jeg elsker mer enn noe annet. En sånn frihet som ga meg mulighet til å kjøpe en dunk vin i går som jeg delte med en venn av meg, fordi jeg synes det er gøyere å høre jazz og snakke om hvor SINNSYKT rare menesker kan være sammen med en klok person, i stedet for å drikke vodka red bull og stå på bordet på NOX på Solli med masse sleezy gutter rundt meg som kun vil ha sex og ikke Kristine.

Jeg er open minded og konstant sulten på å lære mer her i livet. Det er bare det.

30 kommentarer
  1. Hvis du leter etter en som vil ha mer enn bare sex, henger du defintivt med feil gutt.. Mener IKKE dette som dritt eller noe, men du fortjener såå mye mer enn han du henger så mye med, og det tror jeg flere av leserne dine kan skrive under på.
   Du er en fantastisk person, og en av mine favorittbloggere. Stå på! Jeg er veldig glad for at du har funnet deg selv mer og er tilfreds med livet ditt i Oslo <3 Men vær forsiktig!

  2. Jeg er faktisk enig i de som sier det. Ikke frekt ment, men uansett hvor “vakker” og “filosofisk” du prøver å være med dette, så gjennomskuer både meg og andre deg… Det er såå lett å se at du bare gjør dette fordi du har så inderlig lyst å være…. ja, “vakker”.. Sorry altså, men det er den brutale sannheten! (hilsen en som faktisk er sånn – på ekte)

  3. Vær så snill å drit i alle de fæle kommentarene.. En som skriver over her at hun gjennomskuer deg fordi hun “faktisk er sånn på ekte”.. Jeg blir litt oppgitt! Bare fordi du drikker vin og liker dikt betyr vel ikke det at du prøver å være som henne? Jeg synes det er flott at du gjør dette, for det ser ut som om du gjør det kun fordi det er dette du har mest lyst til å gjøre akkurat nå. Vi må huske på at alle mennesker er forskjellige! Mange ligner, ja, men ingen er prikk like, og det er det som er så fantastisk 😀 Dette ble kanskje litt rotete, men det er akkurat hva jeg mener, og jeg gidder ikke strukturere på det, for da blir det ikke det samme 😉 Håper du skjønner hva jeg mener!
   Og forresten; Jeg skulle gjerne likt å ha venner som deg! Og det tror jeg det er mange som ønsker, stå på og vær deg selv videre 😉

  4. Hei Kristine. Blir så oppgitt over kommentarer her. Det viktigste av alt er at du lever livet du vil leve, og jeg synes bloggen din er super inspirerende. Jeg blir glad for å høre at du har funnet deg selv, og at du har funnet ting å gjøre i hverdagen som er nytt og gir deg nye perspektiv på ting!! Er det ikke det livet handler om da?? Jeg synes du er RÅkul og ærligheten din om absolutt alt er helt fantastisk. Håper denne kommentaren er verdt hundre ganger mer enn alle de negative du har fått på de siste innleggene dine. DU ER FAB

  5. Kult at du har blitt reflektert og mindre utseendefiksert – det digger jeg. Jeg liker deg liksom, men jeg synes du skriver sinnsykt (!) mye om hvor mye du elsker Oslo, at du har blitt en helt ny person og alt det der.
   Det er helt supert at du har vokst så mye og fått det så bra i denne nye epoken av livet ditt – I’m all for that. Og jeg syntes det var veldig gøy og hyggelig å lese det i begynnelsen.
   Men når du nevner det i hvert_bidige_ innlegg_? Det blir liksom så overfladisk, så gjentagende… så falskt? Jeg tror jo på deg – men jo mer man sier noe, innprenter noe og påpeker noe – så virker det liksom som om du føler at du må bevise noe. Og det trenger du ikke! Og å skrive et innlegg om hvordan man skal få mange nye venner osv. – ærlig talt, da. Det er supert at du oppmuntrer og forteller at ting ikke alltid har vært så lett for deg – men du gjør det på en så rar måte. Som om du liksom har knekt koden til alt, som om du har kommet litt lengre enn oss andre.
   Og det kan jo hende du har det. Men jeg er litt lei, jeg. Lei av fasader, lei av påtatte sannheter og lei av påtatte virkeligheter.
   Jeg tror ikke at du selv tror du har kommet lengre, at du er noen hakk over andre. Jeg vet du er ydmyk og godt plassert med begge beina på jorda. Det liker jeg ved deg og bloggen din! Det blir bare litt rart fremstilt noen ganger, litt mye og litt mye det samme. Greit, Oslo er amazing og folka der byr på mye bra. Du har vokst, blitt trygg og etablert. Fått nye venner. Satt pris på å bli kjent med nye folk.
   Men hvem bryr seg om hva andre mener? Ingen burde gjøre det.
   Litt ironisk.
   Jaja.

  6. Den første kommentaren.. har tenkt på det lenge, og hvis du henger med han jeg tror du henger med, er det helt sant det hun sier. Han virker som en fyr som er “all over”, og ikke på en positiv måte. Det er så absolutt ikke ment som en stygg kommentar, men jeg syntes det virker som du fortjener så mye bedre. Uansett, du må ikke la kommentarer som dette styre hva du skal mene, men bare ta det i betraktning <3

  7. Åh, dette var deilig å lese. Det er så fint å se hvordan du klarer deg på egenhånd, og hvordan du har vokst som person.

  8. Syns det er veldig kult å tenke på at jeg har hatt sex med en fyr du henger med og sikkert har hatt sex med <3 Vaginasøstre❤️

  9. Haha herregud, må bare le av noen av de som kommenterer over her. Det oser jo sjalusi på lang vei. Bare drit i alle haterne, Kristine. Be you!

  10. DIGGER DEG!!! Du er seriøst min største inspirasjon atm. Blir så glad, rolig og gira av å lese bloggen din liksom!

  11. Det jeg tror gjør at folk “reagerer” er at du er typisk “coming on strong”. Hvis man ikke forstår hvordan du er som person kan det virke som at du prøver “for hardt”. Jeg forstår at enkelte kan se deg slik, men jeg forstår også at du ikke nødvendigvis faktisk prøver så hardt. Jeg tror du bare er eksentrisk, noe som i grunnen er veldig fint. Men det som er viktigst er at du er deg selv, uansett om det betyr å lese dikt eller bruke spray-tan eller å drikke vin eller ligge med ingen eller ligge med mange eller feste 7 dager i uken eller se på stjerner og snakke om livet eller hva som fuckings helst. Så lenge du er tro mot deg selv har det ikke en dritt å si hva andre tenker, og det er det sinnsykt viktig at du aaaaldri glemmer.
   Dette ble langt og rotete, haha. Aldri gi deg!

  12. Guri det er så flaut med dere som kommenterer “Ååh, du er bare sjalu!”. Det er vel lov å advare noen om å gå i samme “fella”? Er så barnslig å holde på slik, “du er slik og hun er slik og ditt og datt..” Hørt noe så tåpelig. Det noen jenter mener over, er vel at de skjønner hvilken gutt det er snakk om. Og det som er mest faretruende er jo at det er så sinnsykt mange av dem.. Får deg til å føle deg spesiell 😉 Og jeg sier meg enig, jeg vet hvem denne gutten er. Men hva så, egentlig? Ja, hva så? La dem være? Folk får være folk. Vi er jo alle bare mennesker og vi er jo bare nysgjerrige av natur. Det er jo litt morro, må jeg innrømme. Nesten som å få det opplevd x2. Det var en ren tilfeldighet at jeg kom over hvem denne jenta henger med, og litt derfor jeg endte med å havne her. Utrolig pinlig egentlig, men det blir jo litt sånn.

  13. Tenker jeg ikke skal gå ut med navn. Men du ser mye av hånda på mange bilder, teppet hans, (fjeset en gang) på bloggen, og egentlig alt av hans musikksmak (John mayer) og generelle interesser lol

  14. Kristine, jeg har lest bloggen din nå i flere år, og har vært så heldig å få følge med på “utviklingen” din. Jeg har egentlig aldri kommentert noe før, men nå har jeg veldig lyst til å fortelle deg noe. Ikke at jeg tror du trenger å høre det, for du virker så bra og selvsikker uansett. Men her kommer det i hvert fall.
   Grunnen til at jeg fortsatt leser bloggen din er fordi du gir meg så mye inspirasjon! Både i klesveien og livsstil. For meg er du et stort forbilde. Å se på hvordan du lykkes, og lever et tilsynelatende lykkelig liv gir meg lyst til å jobbe hardere og gi mer av meg selv for å oppnå det samme. Ikke nok med at du er smellvakker på utsiden, det skinner også gjennom at du er vakker på innsiden. Tusen takk for at du er du.
   Jeg gleder meg til fortsettelsen.

  15. Svarer du vanligvis på mails du får av tilfeldige, eller synes du det er rart? vil det være mulig for oss å skrive til deg, eller kommer du ikke til å svare?:-) greit å vite, føler alle bloggere later som at de skal svare alle, men så gjøre de det ikke

  16. Liker den “nye” deg veldig godt, og jeg er glad for at du har det bra. Fortsett med det gode arbeidet du gjør og ta vare på deg selv. Må også le av et par kommentarer over her. “Fordi jeg er sånn selv”….. Det er noe av det latterligste jeg har hørt. Håper du ikke bryr deg!

  17. Trippelvaginasøstre faktisk!! Jeg har gått i fella sjæl, haha.. Tenk at så mange vet hvem denne fyren er 🙁
   Klem fra hun som skrev første kommentar

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg