glitter and glam

annonse

Hey dere! Både julaften og nyttårsaften nærmer seg med stormskritt. Jeg har allerede funnet kjole til newyears men noe av det viktigste er etter min mening tilbehøret. Den siste tiden har jeg virkelig fått sansen for å bruke mye smykker, ringer og øredobber… Det har dere kanskje merket? Jeg har tatt flere hull i ørene, jeg har ALLTID et smykke rundt halsen og jeg har alltid favoritt-ringene mine på. Jeg digger hvordan man kan bygge opp et helt antrekk ved å bruke mye tilbehør!

Er det en dag i året man skal glitre, så ER det selveste newyears. I samarbeid med Glitter skal jeg vise dere noen freshe smykker dere kan dulle dere opp med for å ringe inn det nye året – 2017!! Jeg ble så glad da de kontaktet meg for å gjøre dette samarbeidet med dem, for jeg har elsket Glitter siden jeg var liten jente. Jeg finner alltid noe fint der! Spesielt NÅ… Pssst, just saying! Jeg var innom den ene Glitter-butikken her i Oslo for å velge ut produktene til dette innlegget, og jeg ble gående rundt i over en time tror jeg. Det vaaaar så mye fint. Bare sjekk bildene under her!

IT’S YOUR TIME TO SHINE BABY

Øredobber HER

Sølv-halskjeder HER

Choker HER

“She who leaves a

trail of glitter

is not forgotten”

– unknown

Ikke sant smykkene var fine? Jeg ELSKER chokeren spesielt. Den gjør jo hele antrekket, spør du meg! Ta en tur innom Glitter for å finne tilbehør til julaften og nyttårsaften, da vel. Jeg har faktisk en rabattkode til dere, hihi:

“kristine30” gir dere 30% rabatt på alt fra Glitter frem til midnatt 22. desember. Koden er mulig å bruke både på nett OG i butikkene. You’re welcome!

16 kommentarer

Siste innlegg