en sosial dag

Til tross for at jeg kom meg i seng litt for sent i går, var jeg oppe av senga allerede 07:00 i dag. Jeg hadde nemlig avtalt å møte min kjære Ingvild (fra Bloggerne-teamet, vi har jobbet tett sammen helt siden russetiden) for en morgenkaffe på Kaffebrenneriet, og det er så moro, for vi er SÅ altfor like vi to. Det slår meg hver eneste gang vi er sammen, haha! Ta vare på de menneskene som gir deg positiv energi, sier jeg bare. Akkurat det er noe jeg har fokusert MYE på de siste månedene. Det eeeeer så viktig for din egen lykke, kjære deg!! Virkelig!

Etterpå møtte jeg Hanna igjen! Aaah, more positive energy. Vi dro på Funky Fresh Food og drakk en nydelig shake som jeg fikk veldig lyst på akkurat nå i skrivende øyeblikk.. Gøy å kjenne mennesker som vet hvor i Oslo det er god mat og drikke! Jeg stoler på Hanna akkurat på det området. I mean… det var hun som fikk meg hekta på Prima Vera-pizzaen på Villa.

Leather all over baby!

Nå får jeg besøk av Veronika, som nettopp har fått juleferie. ÅÅH, som jeg gleder meg!! Vi skal lage god mat og utveksle julegave. Har ikke sett henne på evigheter fordi begge har vært opptatt på hver sin kant, så det blir dødskoselig å catche up igjen.

11 kommentarer

Siste innlegg