hjem til førde

Her var jeg og broren min og tok bilder i mai, midt i russetiden, for å filme til første episode med Bloggerne. Lite visste jeg om hva jeg hadde i vente de kommende månedene. Faktisk visste jeg ingenting. Ingenting, utenom at jeg skulle flytte, og at livet mitt skulle ta en helt ny vending. Tenk så gøy at jeg har fått det mest spennende halvåret i livet mitt på film. Hver gang jeg hopper ut av komfortsonen, tar sjangser, gjør ting jeg tror jeg ikke tør å gjøre, ender jeg opp med å bli hakket lykkeligere og hakket mer sikker på meg selv. Det er noe jeg aldri må glemme. Utfordringer. Dere som skriver at dere beundrer selvstendigheten og selvsikkerheten min? Ikke glem at jeg har vært verdens mest usikre sjel. 14 år gamle Kristine var mer usikker enn dere kanskje aner. Jeg gikk med i samme Umbro-bukse fordi alle andre gjorde det og det var “kult”, jeg gjemte meg på toalettet i pausene på håndball-treningene, jeg var med bare familien en hel sommerferie fordi jeg ikke var utadvent nok til å ta initiativ for å bli kjent med nye mennesker, og jeg begynte å sette spørsmålstegn bak min egen verdi og mitt eget utseende da livet ikke gikk min vei.

Jeg fikk denne meldingen av en jente jeg gikk på ungdomsskole med i Førde. Eller, det er et lite utdrag av den. Fy søren, noe så fint å våkne til.

(….) at du er sulten på kunnskap og utvikling som eit menneske utover overfladiske tema, og ikkje minst, og kanskje aller viktigast, at du tør å vere sårbar på nettet, at du viser dine indre tanker, bekymringer og på den måten viser lesarane dine at det er heilt OK å vere sårbar i ein verden som ikkje alltid er like lett å føle seg heime i.

Nå skal jeg lukke kofferten og dra hjem til Førde. Det blir deilig å få hele dette halvåret litt på avstand. Jeg skal stå opp 08:00 i morgen og ta den faste joggeturen min opp på fjellet som ligger rett ved huset vårt. Herregud, som jeg gleder meg til å stå på toppen der, med det fineste Norge har å by på av utsikt og frisk luft. Til dere som driver og kommenterer kjipe ting til meg og har diskusjoner om meg i forum for tiden? Hadde jeg vært 14 år og usikker hadde jeg sikkert vært knekt nå, men jeg er snart 20 nå og jeg har aldri hatt mer troa på meg selv. Jeg er glad i den personen jeg har blitt.

Førde, her kommer jeg!

14 kommentarer
  1. Det er dessverre drittvær her, men e jo bare å gjøre det beste ut av det! Kos deg masse, blir sikkert kjempebra å komme heim igjen 🙂

  2. Vil bare si at jeg ELSKER hvordan du har utviklet deg. Jeg har lest bloggen din et par år nå, og synes at den begynte å bli litt “overfladisk”, men så BOOM endret du deg, og måten du skrev på. Jeg elsker hvordan den er nå. Det at du skriver mer om tankene dine, og hva du føler, er noe jeg virkelig trives med å lese. Stå på, Kristine! Du er rå! 🙂 Ha en god jul.

  3. Fuck de som kommenterer hat til deg nå. De tåler ikke at du utvikler deg og får et bedre liv og derfor blir de misunnelige og kommenterer dritt. Dette vet du jo sikkert allerede, men følte bare for å si det.. stå på videre, jeg digger deg!!

  4. Fy fader, Kristine! Jeg har ikke ord! Jeg har lest bloggen din siden u-skolen, og da fulgte jeg med pga dine outfits, nå leser jeg og blir mer og mer inspirert! Du har så mye bra på hjertet for tiden og det er så godt å lese.
   //Men jeg digger fortsatt stilen din, og det at du går i klær som andre mennesker kanskje ikke helt ville gått i, gjør at jeg tør det jeg og! Du er en av grunnene til at jeg har blitt mer selvsikker<333 Stå på videre, gleder meg til å følge med på bloggerne

  5. Ha en super dag! Og en riktig god jul:)
   Best å bare ignorere de negative kommentarene. Jeg skjønner ikke hvorfor folk bruker tiden sin på å si dritt til andre. Syntes synd på dem!
   Stå på!:)

  6. Jeg har begynt å prompe jula inn, her på tidligere Thon Hotell. Og jeg skal på noe slags prompetrefest i morgen. Negeren fra Tøyenbadet, skal også dit.
   Overhørte at Haldis har kjøpt prompetruse til meg, og at den her trusa, ligger unna prompetreet, som huseier Greftegrehh har satt opp, nede i kjelleren, på tidligere Thon Hotell.

  7. U GO GUUURL!
   Skulle ønske alle hadde samme tankesett som deg. Kan ikke alle bare gi litt faen i alt haha.
   God jul fine deg <3 Kos deg masse i jula med god mat og pepsi max!

  8. DIGGER DEG! Du er rå Kristine. Stå på! Du har nok nådd et nivå mange gamle grå sitter og ØNSKER at de nådde når de var unge.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg