noe jeg virkelig setter pris på

Akkurat nå sitter jeg med beina høyt i været i sofaen med mamma ved siden av meg, mens tv’en snurrer juleprogram fremfor oss og hele stuen er fylt med stearinlys. Mamma er virkelig mester i å gjøre ting koselig! Hun styrer alltid på for å gjøre det best mulig å være her hjemme, nesten litt for mye noen ganger. Men wow… det er koselig å være hjemme. Jeg setter ekstremt stor pris på å ha et så nært forhold til kjernefamilien min. Det å kunne kræsje rommet til broren min i dag tidlig bare fordi jeg var pratesyk og ville ha noen å henge med, haha. Det minner meg om barndommen, da jeg pleide å overnatte (ja, OVERNATTE) på sofaen på rommet til broren min. Hvor koselig er ikke det, haha? Kanskje litt spesielt for noen, men vi har bare alltid vært sånn.

Det å ha et godt forhold til foreldre, søsken og slekt er noe man virkelig ikke gitt – jeg kjenner mange som føler de mangler enten en morsrolle, søsken de kommer godt overens med eller generelt bare slektninger som man har et godt forhold til. Slekten våres er ganske splittet på grunn av skilsmisse, så det er fint å ha vokst opp med to foreldre som alltid har elsket hverandre og jobbet iherdig for å gjøre familielivet i huset best mulig. Visste dere at pappa er 10 år eldre enn mamma? Jeg synes det er så fint. Mamma traff pappa da hun var 19 år ♥ 

Jeg har ikke tenkt tanken å sminke meg engang i dag. Om ikke huden min er fornøyd nå så vet ikke jeg, ass!

I dag hadde vi mandel i grøten, og dere kan jo bare gjette en gang hvem som vant. Det var meg!!

Jeg ser litt sliten ut i øynene kanskje. Og det er jeg. Det har vært noen hektiske måneder, med mye som har skjedd og en hel haug av følelser og inntrykk å ta innover seg. Men jeg har hatt det så bra, og jeg kjenner jeg allerede er klar for hva 2017 har å by på. 2016 har vært det beste året i mitt liv, men jeg tror 2017 vil toppe det. Ja, det tror jeg. Mest fordi jeg har en helt annen mentalitet og innstilling til livet enn hva jeg hadde før.

Ååh, dere! Er dere keen på at jeg lager årskavalkade her på bloggen? Det har jo skjedd SÅ mye i løpet av dette året som har gått, et lite tilbakeblikk hadde vært moro tenker jeg?

17 kommentarer
  1. Hahah, jeg tisset seriøst nesten på meg av mystorien din i dag, da du vekket broren din. “WAKE UP BITCH. Koffer har du så grælt sengetøy?!??” hahahaha

  2. Jaa årskavalkade hadde vært gøy!
   Det er 9 år mellom mamma og pappa, og det er alltid rart å tenke på hvor stor aldersforskjellen hadde vært om de hadde møttes tidligere. Feks at mamma gikk i 1.klasse da pappa begynte på vg1 liksom hahah

  3. åh eg elska virkelig å lese bloggen din og sjå det du legge ut på mystory, Kristine! Eg lika så utrulig godt at du har så mykje viktige og gode meininga å komme med, for måten du ser på ting på, har fått meg til å tenke over ting på ein heilt anna måte enn det eg gjorde før, og det har gjort så utrulig godt for mentaliteten min!
   Gleda meg til å følge deg gjennom 2017, for det året skal bli bra!

  4. Har du fylt på mer restylane? Leppene dine så i overkant falske ut på mystoryen din, sier ikke dette for å hakke eller mobbe – men vet selv at man fort blir blind på det selv.

  5. 19 og ti år eldre er jo litt ungt. . Man er på helt forskjellige steder i livet. Men bra det funket!

  6. ååååååå kan du ikke være så snill å legge ut mer på snap story? elsker måten jeg får et innblikk i min favorittbloggersliv!
   Jeg haang med en av mine bestevenninner i går og nevnte deg i samtalen. Hun fortalte også at hun ELSKET mystoriene dine :)))
   God jul!

  7. åå leppene dine var så mye finere før! Vet det er lettere sagt enn gjort, men prøv å legg vekk vanen om å fylle de på. Naturlig vil alltid se og føles best ut.

  8. I går, så prompa jeg inn julen, sammen med Prix-negeren og huseier Greftegreff.
   Og det var sånn, at da jeg bodde i Haldis.huset, så sa Haldis det, at jeg ikke fikk lov til å prompe jula inn.
   På grunn av stanken da. (Noe sånt).
   Men i går, sa Prix-negeren, at prompene mine lukta som parfyme da.
   Så sånn var nok det.
   Og da jeg var på Blakstad sinnsykehus, forrige jul, sa lege Johnsen det, at jeg kunne prompe så mye jeg ville.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Så sånn er nok det.
   Men men

  9. Hei! Må først og fremst si at jeg elsker bloggen din, innleggene dine får meg så og si alltid i gidt humør 🙂
   Jeg ser i dette innlegget at du har slike linjer under øyene, jeg har også sånne. Hvordan sminker du de? Har ikke lagt merke til at du hadde det før nå 🙂 Har prøvd så mye men mine er Såppas blå at skyggen blir enda verre.
   Blir super happy for tips, eller til og med et innlegg om sminkerutinen din.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg