den store dagen

Den store dagen er her! Jeg hadde store planer om å stå opp tidlig i dag, men jeg har fått en uvane å sitte oppe til langt på natten for å blogge, drikke brus, høre på deilig John Mayer-musikk og snappe med venner, så jeg våknet ikke før fellesfrokosten stod på bordet i dag. Alt blir plutselig mye gøyere når klokka passerer midnatt og jeg er den eneste våkne i huset, haha. Meg og Mayer tar helt av, forresten. Jeg og Erica driver å sender videosnaps til hverandre av at vi GRÅTER av sangene hans… vi er der, ja. Yuuup. Når jeg er 40 år og jeg setter på sangene hans VET jeg at jeg kommer til å kunne føle og ta på denne tiden av livet mitt. Samme som med The Fray og The Script sine sanger – hører jeg på dem nå er det som om jeg blir tatt tilbake til 8. klasse og min første forelskelse. Det er suuuperkoselig å ha et sånt forhold til enkelte artister/sanger/album.

Uansett, god jul mine kjære venner! Jeg elsker julemorgenen, den er så rolig. Jeg går rundt i koseklærne mine uten sminke, juleprogrammene snurrer på tv’en, pappa leser avisa, mamma steller i stand frokost med røkt laks, eggerøre og deilige rundstykker, mens jeg… Jeg går rundt og knipser bilder, jeg. Haha. Det er sjelden at jeg har hvilepuls (jeg kan til å med skrive på bloggen at NÅ har jeg hvilepuls, men egentlig så har jeg ikke det), MEN akkurat nå har jeg det. Sånn på ordentlig.

Jeg våknet av at denne hang på døra mi. Tradisjonen tro. I år trodde jeg faktisk at mamma hadde droppet det, men der fikk jeg meg en overraskelse gitt. Så sinnsykt koselig!

En av mine favoritt-sjokolader of all time. Salt og søtt på samme tid er det beste!!

Nå skal jeg og mamma i kirken, og så kommer vi hjem til pinnekjøtt-lukt i hele huset. Aaaaah!! Jeg er ikke et spor kristen, men jeg synes det er så vakkert å være i kirken på julaften, sånn for tradisjonen sin del. Nå er det en del år siden jeg har vært i kirken, så jeg gleder meg faktisk til å høre hva presten har å si med et litt mer “voksent hode” – om man kan si det slik. Jeg har vokst mye siden den gang 🙂

Jeg håper dere får en fantastisk julaften, kjære dere. Dere er fantastiske. Nyt dagen, og sett pris på de rundt dere. Ingenting varer evig, så verdsett det du har mens du kan ♥

5 kommentarer
  1. Dette fikk jeg, i denne jula:
   Ei hvit prompetruse av Haldis.
   To homsepornofilmer, på dvd, av husvert Greftegreff.
   Prompestilongs av Kiwi-negeren.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg