bloggerne-trailer!

Hei og god morgen! Nå sitter jeg her stappmett etter å ha spist gårsdagens hjemmelagede pizza sammen med Oboy til frokost. Jeg har prøvd å spise litt mer fet mat den siste tiden, nå som jeg nesten har kuttet ut kjøtt helt er det viktig å få i seg tilstrekkelig med næring og energi. Kutter du ut kjøtt kutter du jo ut en stor del av måltidet – og jeg merker at jeg dermed må spise mye mer for å bli ordentlig mett. Sammen med trening og gode middager har jeg allerede begynt å se resultater på veldig kort tid, spesielt på rumpa!! Det er SÅ gøy! Jeg har meldt meg inn på et treningssenter sammen med en venn av meg, og jeg er supermotivert for å trene masse rumpe, mage og generelt hele kroppen fremover 🙂

Over til noe annet. Jeg fikk tilsendt en trailer til Bloggerne av TV2 nå nettopp, som jeg gjerne vil dele med dere! Check it oooooout.

Ah, det vekker mange følelser i meg å se tilbake på det første klippet hvor jeg ligger i senga på Veitvet og gråter. Det var da jeg nettopp hadde flyttet til Oslo, og jeg følte det bare var masse røde tråder overalt, jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg selv om det skjedde mye gøy i livet mitt. Så det gikk ikke HELT knirkefritt for meg å flytte til en ny by – som det kanskje virker som når dere leser bloggen min i dag. Det var et stort følelseskaos og muligens en liten identitetskrise i starten, og det tror jeg mange av dere kan kjenne dere igjen i? Jeg følte meg liten og uvelkommen. Mens venninna mi som jeg bodde med var på fadderuke, festet hver dag og ble kjent med mange nye mennesker hadde jeg ingen faste venner, kun et par jeg hadde avtalt kaffe med “en eller annen gang”. Oufff, jeg er glad jeg erfarte det, men jeg er enda mer glad for at det er over, haha. Å dra fra Veitvet til Karl Johan kun for å kjøpe Q-tips på H&M fordi du ikke har noe annet å gjøre og du vil komme deg ut av døra er ikke noe moro. MEN! Ting tar tid! Det er en av mine favoritt-quoter for tiden…

Nå må jeg gå gjennom mailen, henge opp klær, redigere ferdig videobloggen til dere, finne en Spraytan-time før Vixen på torsdag ooooog lete etter kjole. Jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg! Alt jeg vet er at jeg vil se rocka og selvsikker ut.

  1. Her er et lite tips til deg, siden du nesten ikke spiser kjøtt lengre. Hva med å lage måltider som inneholder mer proteiner som bønner og linser. Veldig godt i for eksempel salat eller gryter. Bare et lite tips siden du føler du må spise mer for å bli mett, men kanskje du heller må spise mer riktig? 🙂 Veldig bra at du spiser mindre kjøtt, stå på videre!

  2. Erstatt kjøttet med proteinkilder som bønner, linser og kikerter – da blir veggismat mettende, det også:-)

  3. Hu Mary På NAV Bærum, sier at jeg er sinnsyk, men da jeg var på Blakstad i fjor, sa lege Johnsen det, at jeg var helt normal.
   Så sånn er nok det.
   Men dette her som hu Mary sa, må jeg nok klage på. Så jeg skal sende et ny epost til Prompeenheten.

  4. hei!
   bare lurte på om de skin-repair tablettene du har snakket om funker på arr også? at arrene (etter f.eks. kviser) som man har hatt lenge forsvinner? Og om det har skjedd med deg?:)

  5. Aldri fulgt med på Bloggerne, men skal jammen ta se denne sesongen, you slay girl! Det er så gøy å følge med på livet ditt, du lever virkelig drømmelivet. Det inspirerte med til å slutte på studiet som kjedet meg ihjel og heller gripe litt sjanser i livet ♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg