video: Q&A (del 1)

</ifram

FOR BEST MULIG KVALITET: TRYKK PÅ TANNHJULET -> KVALITET -> 1080P

Hei dere! Beklager delayed video, men det føles som om jeg ikke har hatt et eneste sekund til overs til å redigere den. Jeg vet jo at jeg har det – men den siste tiden har i alle fall vært fylt av hektiske dager. HER er i alle fall del 1! Jeg fant ut at videoen måååå deles opp, for jeg prater jo altfor mye på hvert spørsmål. Liker dere det? Eller skal jeg svare kortere på neste del? Det føles ut som om alt jeg sier MÅ være med, om dere skjønner?? Haha, høøøør på skravlehøna a. Skjønner ikke at vennene mine blir lei av å være med meg. Eller jo, det blir de kanskje. Haha, jeg kan se det på dem liksom. Nååå har de Kristine-kvota fylt seg opp.

Jeg håper dere liker svarene! PS: For å komme i forkjøpet, jeg vet at sex er mer enn “penis i vagina”/penetrering som jeg sier. Jeg kjenner folk rett til at jeg kan forutse en diskusjon om nettopp det i kommentarfeltet og det orker jeg ikke. For det er ikke poenget i svaret mitt, jeg prater om noe annet 🙂

Nå skal jeg i møte med Aller sammen med Erica, og så skal jeg på spraytan-time. Uuuuh, jeg gruer meg nesten litt. Jeg er jo likbleik nå og det er rett og slett for å beskytte huden min (jeg skal ALDRI sole meg så hardt igjen, denne gangen har jeg virkelig lært), men spraytan skader jo ikke huden. Sååå, jeg gleder meg veldig til å se brun og fresh ut igjen!! Kommer sikkert ikke til å kjenne meg selv igjen, haha.

  1. Tror du hadde sett kjempefin ut dersom du klippet håret ned til ca brystene/litt lengre! Du ser så klart kjempefin ut med langt hår også, og at du trives best sånn, MEN siden du har blitt så flink til å gå ut av comfort-sonen din i det siste så kunne det vært et kult prosjekt 🙂 Samtidig så kommer du jo ut av det med mye friskere hår, siden du blir kvitt alle slitte tupper.
   Liker forresten at du har litt lengre svar, føler det er da man lærer mest om deg, og det blir mer personlig!

  2. Elsket hvor langt og utdypende du svarer <3 Føler serriøst at du er litt venninna mi, haha
   Gleder meg masse til del 2!

  3. Fin video 🙂
   Vet du nok ikke mente det sånn, men når du omtaler det å være jomfru som å ikke ha hatt en penis i vagina så oppfattes det som veldig hetronormativt. Med den logikken så har man som lesbisk aldri hatt sex, så tror det er viktig å omtale sex som mer enn bare penetrering. Også for hetrofile par så ikke all fokus alltid skal være på at noen må penetreres for at det skal “telle” som sex.

  4. Fin video, jeg vil ha mer! Hvordan får du volumet du har i håret ditt her, spesielt på toppen? Og hva har du av sminke på deg? Ja, til mer sminkeposter 🙂

  5. Bra svar! Liker at du svarer utfyllende 🙂 Men skulle gjerne hatt mer! Synes 10 min er lite (elsker å høre på deg), så kunne gjerne vært 20 min lang video!

  6. Digger at du er så åpen, tror du er den første bloggeren jeg har sett som snakker så åpent om sex og jomfrudom og hvordan du mistet den osv

  7. Syns du det var vanskelig å bestå teoriprøven og oppkjøring da du tok lappen? Digget foressten videoen! Kunne gjerne vært lenger også for min del:)

  8. Hmm, synes egentlig du virker veldig overveldende og på kanten til falskt optimistisk. Som om du har fått for mye i fanget på en gang. Jeg vet ikke. Men jeg finner det litt slitsomt å se videoen…

  9. Bann mindre
   Snakk roligere, umulig å henge med på hva du sier..
   Og alle har forskjellig oppfatning av sex, du snakker som om du har en fasit… ikke riktig når flere unge ser denne videoen

  10. Først og fremst, veldig gode svar og fin video! Kunne kanskje vært litt lenger,for liker å høre på deg prate haha. Men bra & utfyllende svar uten at du bruker for langt tid på hvert enkelt liksom. Liker også hvor åpen og ærlig du er 🙂 Ser også at flere har kommentert at du banner mye, men jeg la ikke merket til det at all (kanskje fordi jeg banner mye selv og tenker aldri over det haha.)
   Og til “M” over: Ja, alle har forskjellige oppfatning av sex og Kristine har ikke fasiten, men dette er jo HENNES svar på spørsmålene og derfor hennes syn/oppfatning av det. Gjør det ikke mindre riktig av den grunn (i forhold til flere unge som ser denne videoen).
   Gleder meg til del 2❤

  11. Hei, har aldri kommentert på bloggen din før, men fikk plutselig lyst til å gjøre det nå! Likte videoen veldig godt, og synes det er bra at du svarer på spørsmål som de fleste andre bloggere ikke vil svare på, som feks det med sex og jomfrudom osv. Det at du faktisk svarer åpent om dette, hjelper på en måte på å gjøre temaet mindre tabu, noe jeg synes er veldig bra og ikke minst viktig – for hallo, sex er ikke en så big deal som hele Norge skal ha det til..
   Også vil jeg bare si at det siste halvåret, altså etter du flyttet til Oslo og ble en litt “annen og ny” versjon av deg selv, har jeg virkelig begynt å digge deg! Haha, synes bare måten du er på nå er skikkelig kul, og jeg blir ganske inspirert til å bli mer careless selv. Hver gang du legger ut bilde av at du drikker vin på en vanlig kveld, blir jeg bare sånn “ahh yesss! Do you girl”, også får jeg sykt lyst på et glass selv:) – Men hvertfall, forsett med det du gjør og kos deg masse med det!

  12. Hei! Har prøvd å lete på bloggen din om mageproblemene men fant ikke et skikkelig svar(Kanskje jeg som er dårlig på å lete) Men hva hjalp for deg?

  13. så fin video <3333 skulle gjerne vart lengre!!
   lurte på om du kunne lage en video eller innlegg om hvordan man kommer seg i modell bransjen eller i "kjendis" bransjen sjernarelt?

  14. Denne videoen var drit bra. Seriøst føler du er min spirit animal (etter Victoria Beckham, obv) Er snart 20 år og jomfru – noe enkelte av vennene mine faktisk synes er jævlig rart, men altså fuck it, som du sier så har jeg bare ikke funnet noen enda. Inni mellom så bryr jeg meg, dersom jeg f.eks møter en forbanna kjekkas når jeg er ute, og vet at jeg ikke “kan” ha sex med han fordi jeg vil at jeg skal ha følelser for personen / han for meg, så funker dårlig å gjøre det med en random person liksom. Så er mer venninnene mine som får meg til å føle meg usikker – ikke meg selv, noe som er forbanna trist egentlig. Hyller deg for videoen. Du er så carefree og chill.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg