veggie nachos

THIS IS WHAT YOU NEED

 • Tacochips
 • Kidneybønner
 • Jarlsbergost
 • Mozzarellaost
 • Mais
 • Rødløk
 • Salt, pepper, chili (helst tørkede som du knuser, det er SÅ mye bedre!)
 • Avocado
 • Creme fraiche
 • Jalapeños

 

1. Fordel chips og mais utover en langpanne

2. Stek bønnnene sammen med krydder og olje. Angående chilien som jeg nevnte over anbefaler jeg virkelig å gå til innkjøp av tørkede chilier! Jeg husker ikke hva butikken her i Oslo het, men den jeg var på ligger i alle fall på St. Hanshaugen og selger skikkelig mange fete matvarer. Sier ifra om jeg finner ut hva den heter!

Det blir myyye mer spicy, men hallelujah så godt!! FOR en smaksfest!

3. Fordel bønnene, skivet mozzarella og masse Jarlsberg over.

4. Server med Creme Fraiche, jalapeños og guacumole. Slik lager jeg min guacumole: Jg mosr avokado, blander inn salt, pepper, hvitløkskrydder, hakket chili og lime).

5. Finhakk rødløk og ha over nachosen.

Dette MÅ dere prøve!! Jeg har laget denne middagen 3 ganger allerede! Nå sitter jeg her med ny brunfarge etter å ha fått spraytan, og jeg tar sjansen på å dra på trening sammen med Kristina for å trene rumpe. Wohoo! Vi snakkes!

16 kommentarer
  1. Tok spraytan rett før jul, og då vart fargen skjoldete når eg trente før eg dusja av den overflødige fargen. Ikkje sikkert du har samme type spraytan då 🙂
   Eg har i lang tid kjøpt vanleg fersk chili, som eg berre har lagt i kjøkkenkarmen for å tørke. Veit ikkje om det er billigare enn ferdigtørka chili, men det er vertfall og ein moglegheit 🙂

  2. Nå sitter jeg på Burger King i Karl Johan og tester en ny Huawei smarttelefon, som jeg kjøpte for 599, (ulåst), på Elkjøp i går.
   Jeg har også kjøpt Telenor kontantkort, og hvis jeg husker riktig, (fra før jeg ble tvangsinnlagt, i mars), så koster det kun ti kroner dagen å nettsurfe med Telenor kontant.
   En ‘smartfon’ er egentlig en liten PC, (får jeg trøste meg med, siden at PC-en min er stjålet, og jeg ikke har penger til å kjøpe meg ny), så det blir spennende å se hvor mye ‘PC?greier’, som jeg kan klare å få gjort, med denne mobilen.
   Det er mange svartinger her som prater apekattspråk. Jeg mener, at disse burde prate norsk, hvis det er så viktig for dem, å komme hit. Eller så kunne de, dra hjem, til de andre apekattene i Afrika.
   Noe sånt.

  3. Det er sykt mye bedre om du blander bønnene med litt hakka tomater, i tillegg til krydderet. Opplever at bønnene kan bli litt tørre for seg selv 🙂 De blir mye mer saftige dersom du benytter litt tomater i tillegg!

  4. Sykt digg hvis du blander i stekt champinjong + soltørkede tomater!! Pleier å bruke det i tillegg til kidneybønner som “kjøtt” i tacoen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg