kom deg ut på ski

NORGE ER SÅ SYKT VAKKERT

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Når jeg bosetter meg med hus, mann og barn skal det være i Norge. Hvor i dette landet aner jeg ikke, men at det blir i Norge – det vet jeg med sikkerhet. Husker dere at jeg vurderte å flytte rett til Los Angeles etter videregående? Haha, ja, jeg vurderte det faktisk på ekte! Jeg så på leiligheter via Airbnb i timene på skolen. Det var nok en blanding av at jeg traff en superkjekk fyr der og var litt obsessed (haha, typisk meg…), og at LA generelt bare imponerte meg. Jeg bodde med bestevennen min Pål, vi spiste avo toast på café til frokost hver dag, vi dro på fete nattklubber omringet av kjendiser, solte oss på Venice Beach, shoppet gatelangs i Beverly Hills – ja, livet i LA er rett og slett noe for seg selv. Som jeg sa til Pål, det føles ut som om man er i en annen verden, og ikke i et annet land. Haha.

Greia er at jeg tror LA er et sted som er fett å besøke, eller kanskje bo i i en periode. Et eller to år kunne jeg fint bodd der og bare… levd livet.

Men da jeg gikk på langrenn i Nordmarka forrige søndag innså jeg hvor riktig Norge er for meg. Jeg kommer aldri til å føle meg “for god” for Norge. Det er her jeg er hjemme, det er her mine røtter er… Jeg hadde aldri trodd at naturen var  fin også her på Østlandet – jeg har jo vokst opp mellom fjell, skog og fjorder i vestlandsfylket og er vant til det jeg vil kalle noe av den vakreste naturen i Norge. Det som er så fint med Oslo er at det kun er en liten t-bane-tur som skiller byliv og vakker natur. Ah, som jeg gleder meg til flere ski-søndager. Kom dere ut og opplev fine Norge, sier jeg bare! Legg igjen mobilen hjemme, ta med bestevennen din, kjøp med dere noe snacks i lomma, bli røde i kinnene og føl at dere lever litt. Det er rart å si det, men naturen er egentlig det eneste ekte vi har igjen.

Siste innlegg