design your own cover

annonse

MAKE YOUR OWN

Mange av dere har spurt hvor mobildekselet mitt med Johnny Depp og Kate Moss er fra. Det slo meg nettopp at det egentlig er litt… rart, å ha bilde av et par som ikke er sammen lengre, på mobilen min. Haha, er det ikke? Tenk så sprøtt det måtte ha føltes for Depp og Moss, haha. Hva om jeg og en gammel flamme plutselig var på baksiden av en mobil liksom. Uansett! Dekselet er fra CaseApp, og jeg har laget det selv. I samme sleng laget jeg to andre deksler, et av meg selv fordi hvorfor ikke (om jeg mister mobilen min er det større sjanse for at jeg får den igjen, hehe), og et med et av mine all time favoritt-bilder… ♥ Hvor fint er ikke det bildet? Kyss på ryggen er så vakkert synes jeg.

Mac’en min har også fått en aldri så liten makeover! Jeg elsker den quoten av F. Scott Fitzgerald… Vintage-bakgrunnen fant jeg på nett, og så klistret jeg bare teksten over og voilà – der hadde jeg et hjemmelaget deksel for dataen min. Lag ditt eget iPhonedeksel og cover for Mac’en din HER. CaseApp har forresten deksel for iPhone 7, også!

Psssst…

Kode: KRISSSY20
20% rabatt

Varighet: 10. februar

    1. Åå kan du pls legge ut det bildet av han som kysser henne på ryggen?? Enten i et innlegg eller som en link som svar til denne kommentaren?? Jeg trenger det bildet i livet mitt, omggg!!

    2. Hei, jeg bare lurte på en liten ting: Går dekselet over kanten på framsiden, om det rekker over skjermen slik at den også blir beskyttet på en måte? Så om man mister telefonen på gulvet eller noe, så er det mindre sjanse for at skjermen knuser fordi dekselet gjør slik at skjermen ikke treffer gulvet direkte

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg