puppene dine er fine akkurat slik de er

Angående p-piller: Jeg skal aldri nevne det ordet igjen her på bloggen, for det gjør tydeligvis folk skikkelig sinna. Men la meg bare si: Så KLART bruker jeg ikke p-piller for å få større pupper. Når i alle dager skrev jeg det? Jeg har brukt p-piller siden jeg var 16 år gammel for å beskytte meg fordi jeg ikke har lyst å bli gravid. Da jeg startet på ny type i høst merket jeg endringer på kroppen min, og etter å ha vært flatbrystet hele livet mitt synes jeg det var gøy å ha litt mer å ta i. Jeg har ikke hatt noe problem med mine små pupper, faktisk er små pupper det fineste jeg vet, men jeg takker ikke nei til en størrelse større – og det fikk jeg! Haha, det er sjelden jeg lar meg bli irritert av kommentarer, fordi jeg hater at jeg lar det gå utover alle de snille og gode leserne mine, men jeg blir så oppgitt når mennesker putter ord i munnen på meg. Jeg har ikke skrevet navnet på pillene fordi jeg ikke ønsker å oppfordre noen til å begynne på samme med incentiv å få større pupper, fordi 1: p-piller skal brukes som prevensjon (åpenbart?!) og 2: kvinnekroppene reagerer ulikt. For alt jeg vet er det ikke p-pillene som har gjort at størrelsen har økt, heller. Kanskje jeg har lagt på meg, kanskje puberteten har kicket inn på ordentlig. Hvorfor i alle dager våkner jeg til beskyldninger om at jeg misbruker medikament? Jeg lurer på om disse menneskene egentlig har lest det jeg har skrevet, eller om de bare har lest de 3 ordene i teksten: p-piller, større bryst. “Du har ikke kjæreste, så hvorfor bruker du p-piller da?”. Hva er det å si?

Ferdig med den saken. Kanskje jeg pratet for mye om det, og det beklager jeg isåfall. Heretter er p-piller aldri et tema igjen på denne bloggen 🙂 Og til mine yngre lesere: p-piller er et prevensjonsmiddel. Det lærte jeg på barneskolen av helsesøster, men det er mulig dere ikke har fått det fortalt – så nå forteller jeg dere det i alle fall. Puppene dine er slik de er, og jeg lover deg at om du lærer deg å akspetere det du har fått tildelt fra starten av, vil du leve et MYE lykkeligere liv. Det er mulig de er ferdig utvokst når du fyller 15, men det er også mulig at de vokser mer senere i ungdomstiden din, slik de gjorde med meg. Vi er alle forskjellige, og godt er det. HerreGUD, tenk om alle skulle vært like??? Hvooooor kjedelig hadde ikke det vært? Det handler om å gjøre det beste ut av det man har – og det har jeg gjort fra starten av. Med små pupper er det mange klær man ser råbra ut i, og enkelte klær man kanskje bør unngå. Det samme gjelder de med store pupper. Det ER jo så enkelt som å bare finne de klesplaggene, bh’ene og bikiniene som ser best ut på deg. Easy peasy! You look smasssssshing, girl!

For 1 år siden lekte jeg med tanken om å ta bittelitt silikon. Yup, der sa jeg det. Men herregud, jeg priser meg LYKKELIG for at jeg aldri tok steget videre og faktisk vurderte det seriøst. Jeg har aldri sett på en annen jente eller kvinne og tenkt at “hun hadde sett bedre ut med silikon”, så hvorfor i ALLE dager skulle jeg sett bedre ut, da? Det er en permanent endring i kroppen som jeg hadde angret meg ihjel på den dag i dag, det er jeg 100% sikker på. Kroppen kommer til å forandre seg mye i løpet av livet mitt. Kanskje puppene mine blir større, kanskje de blir mindre, kanskje de begynner å henge mer. Og vet dere hva? Det er helt ok. HELT ok.

Enough boob talk for now! Don’t forget that you look absolutely amazing!

Jeg vurderer forresten fortsatt den piercingen… Kan noen med piercing i nippelen vær så snill og dele sine erfaringer med meg? Jeg er så redd for at brystvorten skal bli lam, haha.

  1. AMEN!
   Jeg fikk p-piller for to grunner faktisk a) jeg fikk meg kjæreste og b) den skal angivelig dempe menstrasjonssmerter. Men: jeg er ikke kyndig eller lege – så ikke ta det for god fisk. Men det var det jeg fikk i all fall 🙂 Uvel og kvalm til jeg spydde skjedde nå også etter at jeg begynte og ta de pillene 🙂

  2. Piercet begge brystvortene mine for litt over 2 mnd siden, har akkurat vært på kontroll for å justere str og sjekke at alt gror som det skal. Er så HIMMLA fornøyd med at jeg hadde guts nok til å gjøre det, har alltid været misfornøyd med areolane mine (tenkt i mitt hodet at de er alt for store til at nipple piercing kan se bra ut..) men jeg personlig har aldri følt meg mere sexy. Føler jeg bærer på en liten hemmelighet som ingen andre vet, haha 😀 Jeg personlig opplever brystvortene mere følsomme nå enn før de ble piercet, så er ingenting som har blitt “skadet”. Men jeg må helt ærlig innrømme at de første 12-16 timene etter de ble piercet, føltes det ut som at begge brystvortene mine stod i BRANN! Det var ikke godt å verken pierce dem eller i timene som fulgte. Men hadde jeg vært nødt til å gjøre det igjen så hadde jeg absolutt gjort det! (Jeg har heller ikke spesielt høy smerteterskel) som sagt er dette mine erfaringer, men jeg er genuint glad jeg gjorde det for min skyld. Jeg tenker det er bedre å ta sjansen og risikere å angre. Enn å angre på at man ikke tok sjansen!

  3. Har piercing i begge nipplene å det er så fint! va litt ondt å ta det, men er så verdt det! har ikke merket å bli lam eller noe slikt i nippelen

  4. Mange jordmødre anbefaler å ikke pierce brystvortene da det kan gå ut over amming, hvis du senere i livet får lyst til å få barn (ja, morsmelkerstatning finnes, men ingenting kan måle seg med ekte morsmelk!)

  5. Hei Kristine! Jeg fikk mail om at det skal være smakstest på et nytt vegetarprodukt på McDonalds i Storgata i Oslo på fredag mellom 16 og 20. Vet ikke om du er så interessert, men med tanke på at du begynner å bli veggis så kunne det vært noe. Jeg kan selv ikke gå så plis girl, gå og gi dem en god omtale!! Vil ha litt veggisoptions istedenfor bare pommes frites liksom.

  6. Hei Kristine! Jeg er en fast leser av bloggen din og digger deg. Jeg synes ikke at blogginnlegget du publiserte tidligere ga noe feil inntrykk, åpenbart at folk er ute etter å klage. Likevel ville jeg bare si at p-piller ikke nødvendigvis brukes som prevansjonsmiddel. Personlig går jeg på det på grunn av meget sterke mensensmerter, noe som p-piller kan minske 🙂 <3

  7. Piercet begge niplene mine for noe en uke siden (om jeg ikke husker feil) hos Oslo Bodyart. Har særs lav smerteterskel, men Cecilia var utrulig rask og proff så det var ikke noe problem. Syntes personlig navlepiercingen var verre å ta. Var en slags brennende smerte (som tidligere kommentert av en annan), men for min del varte det bare i en time eller to. Healingen har gått utrolig fint og merker knapt noe til de. Hadde mye trøbbel med navlepiercingen, men de i niplene har jeg ikke hatt noe som helst trøbbel med. Oslo Bodyart har i tillegg drop-in timer så det er eit stort pluss! Vil anbefale å ta en tur innom om så bare for en snakk om du er fristet.

  8. Hei Kristine! Jeg vet ikke om du leser denne kommentaren, men jeg håper virkelig det. Hvor kan jeg begynne? Jeg har hatt lyst til å skrive dette til deg lenge, men har ikke visst helt hvordan jeg skal få tak i deg, men forhåpentligvis leser du dette. Jeg har lest bloggen din siden starten av 2013, og jeg har i snart 4 år, hatt deg som stort forbilde!
   Jeg leste på innlegget ”OPPSUMMERING: UKEN SOM GIKK” og reagerte litt på ”ukens tanke”. Fordi helt ærlig, håper jeg ikke du får deg kjæreste i den nærmeste fremtiden, fordi du er noe for deg selv! Og jeg håper virkelig ikke kjærlighet ødelegger deg, og at du ikke får tilbake samme energi og selvtillit. Du har denne energien og selvtilliten mange jenter bare kan drømme om å ha. Du stråler! Jeg beundrer deg for at du lever livet som DU vil, og har funnet din vei i livet. For jeg er redd jeg ikke vet hvem jeg selv er. Om jeg noengang kommer til å kunne fortelle en person om meg selv, forklare meg selv og kjenne meg selv så godt uten å virke helt rar. Jeg skriver dette til deg, halvveis fordi jeg trenger å få det ut. Den andre halvparten er deg. Jeg vil få deg til å forstå at du er ikke alene. Jeg har følt nok på den følelsen. Jeg håper du vet du er et stort forbilde for mange oss som har fulgt med på deg lenge, og de som nettopp har funnet deg. Men som sagt, jeg er ikke deg, og du er ikke meg. Jeg har mine problemer, du har dine, så jeg vet ikke det du viser for oss er sannheten, men jeg håper virkelig du har det bra! Men for å avslutte dette, YOU GO GIRL! Og stilen din er helt utrolig, elsker at du har så stor variasjon men igjen det er enda DEG. 🙂 <3

  9. Jordmødre anbefaler ikke å pierce brystvortene da det kan gå ut over ammingen. Tror jeg ville ha tenkt meg om flere ganger før jeg bestemte meg. Er dette så viktig for deg ?

  10. Hei Kristine! Dette er ikke ment som hate, men det var rett og slett noe i dette innlegget som jeg ikke skjønte!
   Du skrev at du alltid hadde vært glad for at du hadde hatt små pupper, men så plutselig sier du at du har vurdert å ta silikon!!
   Ellers har du en veldig veldig fin blogg, stå på

  11. At du i det hele tatt må forklare deg.. Stå på Kristine! Må innrømme at jeg får vondt hver gang du skriver om nippelpiercing da – synes det virker så ubehagelig. Spesielt å ta det, jeg hadde aaaldri turt.

  12. Hei!
   Lurte på om du kunne svart på hvor jeg kan få kjøpt Kristine 3 jakken i “coffee”? 🙂
   Jeg kan bestille på nett, men vil helst prøve størrelsen, om det så er en annen farge, i butikk. Lurte derfor på om jakken selges i fysisk butikk noen sted? Bor i Bergen 🙂

  13. Litt ironisk når du faktisk har fortalt hvilke p-piller du går på, men…
   Har hatt piercing i nipplene i 5 år nå. Ja det gjør vondt å ta de, men det går og fort, resten av dagen gjør det godtvondt om du skjønner. Det første halvåret var nipplene superfølsome, men det gikk tilbake til normalen igjen etter hvert. Har du hørt om nippleorgasme? Om du klarer å oppnå det er det grunn nok til å ta nipplepiercing, det er seriøst den mest intense og krafrigste orgasmen jeg noen gang har hatt!!!
   Nipplepiercing ser jævlig bra ut!

  14. jeg har hatt piercing i den ene nippelen i et år ca. Synes det gjorde overraskende lite vondt. Hadde forberedt meg på det verste etter å ha lest på nett osv. Det er nok veldig individuelt altså. Nippelen blir ikke lam, tvert imot er den mye mer følsom (på en positiv måte!). Vurderer du begge eller bare den ene? Tenker litt på å ta i den andre selv 🙂
   Ps. selvfølgelig kan du amme etter å ha tatt piercing!!

  15. Hvis du gir så faen i alt som det du skal ha det til på bloggen hadde du tatt den piercingen for lenge siden. Det er jo ikke noe big deal. Angrer du er det bare å ta den ut igjen.

  16. Det er det vondeste jeg har gjort helt ærlig, bare i veien og irriterende… Tok de ut igjen med en gang

  17. Tok piercing i nipplen omtrent 6 mnd siden, dødsfornøyd! Totalt hvert det, alle snev av ømhet/irritasjon forsvant ette maks et par mnd og den er ikke i veien eller noe problematisk

  18. Du kan ta ut percingen når du blir gravid og alt vil gro til du skal begynne å amme 😉 det er litt vondt et par timer etter den er tatt men nå et halvt år senere er den bare super sensitiv ( digg)

  19. Å ta piercing i nippeln var virkelig ikke vondt – og det kommer fra noen som får vondt av alt haha. Litt ømt og ubehagelig i noen mnd etterpå selvfølgelig.
   Tok kun i den ene for snart 2 år siden, og har aldri følt meg mer sexy. Blir som en spennende liten secret få vet om hihi. Lam blir den ikke, heller tvert i mot som flere her sier. Og det her med amming, bare bull, man får rett og slett bare to nye hull melka kan komme ut av. Null stress. Og angrer du etterpå er det jo bare å ta den ut, no harm done:)

  20. veldig mange som bruker p-piller mot mensen også???? både menssmerter og stabil mens. ikke BARE prevangsjon

  21. Ser veldig dumt ut med bare en piercing.
   Tok i begge for noen år siden, jævlig vondt og måtte ta de ut da den ene ikke grodde selv etter et år.
   Var veldig vondt å ta de, jeg kjente nesten ingenting i tungen, ved tattovering eller piercing alle mulige steder på øret, men puppene var helt grusomme.
   Har mistet masse av følelsene i niplene også..
   Eneste det hjalp for var at begge brystvortene mine står utover nå, før gikk den ene inn og den andre var flat. Desverre grodde det mørke rundt nipplene seg større etter jeg piercet de, noe jeg syntes er stygt.

  22. Hei, søte Kristine 🙂 Jeg vil bare si at.. Ja du er bare så jævla rå! Har lest bloggen din en stund (litt usikker på hvor lenge), men uansett; jeg DIGGER din væremåte, holdninger og syn på livet – Living in the moment og ha “fuck you” holdning til det meste (ikke jobbrelatert :P) Takket være deg har jeg fått bedre selvsikkerhet og har nå fått en aksept for min kropp og de kiloene ekstra som nå skal trenes vekk. Fortsett sånn som du holder på med og nyt livet.

  23. Du har ikke kjæreste, så hvorfor bruke p-piller du ? Vel, du nevner ALT i livet ditt her, og later som om du har erfaringer om alt, da jeg egentlig regner med at mesteparten av dette er sludder. Du har ikke hatt sex engang sikkert, haha.
   Når det gjelder resept greiene så kan du bare ta å ringe legen din. Som sagt du er 20 år gammel nå 😀

  24. Tok piercing i den ene nippelen når jeg fylte 18, hadde ingen problemer med den! Overlevde tilogmed militæret. Tok den ut i fjor vår etter å ha hatt den i to år, eneste som er igjen er ett bittelite arr. Angrer ikke på at jeg gjorde det i det hele tatt, digga å ha den

  25. Kan du lage et innlegg med hair-tutorials, eller et for bare den bun-frisyren du hadde der? Den var SUPER fin, men jeg får det bare ikke til, haha!

  26. Det nederste bildet av deg var bare heeeeelt nydelig!!! Dott on fleek guuuurl. Du har så pene ansiktstrekk

  27. Tok piercing i begge nipplene for 6-7 mnd siden ca, og det er den beste avgjørelsen jeg noen gang har tatt. Jeg har både piercing i tungen og navlen fra før, men jeg rett og slett ELSKER de jeg har i nipplene. Føler at puppene mine ser 100 ganger bedre ut, og om jeg kanskje var pittelitt nervøs for å vise frem puppene mine før, så har jeg nå bare lyst å gå rundt og flashe hele verden. hahaha, “look at my nips, peeps!”
   Men, det har ikke vært bare flott heller. De har ikke grodd ennå(kan ta opp til 12 mnd før de gror), og jeg får byller som er fyllt med puss på siden av ene piercingen, og det blør litt også. Det er det eneste negative med de: at de tar sååå lang tid på å gro.
   Du må også være obs på at du kommer til å måtte rense piercingen din mye. veldig, veldig mye. Det stivner en slags “skurve” på enden av piercingen, der piercingkulene sitter, og det er mange som får de hele tiden, selv om de har hatt piercingen i 3 år.
   Så det er litt arbeid å ha piercing i nipplene, og det er de eneste piercingen jeg har tatt(bortsett fra tungen) som ikke har grodd skikkelig. Alle mine i 5 piercinger i ørene og den i navlen har grodd helt fint og kjapt. Men venstrepuppen(høyre siden har grodd fint) nekter rett og slett å gro. og det er såå slitsomt.
   Men selv alt styret så elsker jeg de! eneste minuset er jo at det ikke akkurat er så delikat å ha med seg en fyr hjem, også lekker det blod og litt puss fra nipplene. Hahah. Men kjør på og do it!
   Man lever bare 1 gang, og vil du ta piercing, så tar du piercing!
   (Ja, det var vondt. Men hadde jeg tatt 10 piercinger i nipplene til? Absolutt! Er vondere å ta restylane synest jeg :-))

  28. Piercet venstre nippel for cirka en måned siden. Øyeblikket jeg tok den var det så vondt, føltes ut som en motorsag sage gjennom magen. Var kvalmenes. Smerten hadde jeg i rundt 1 time til, før jeg gikk å la meg pga store smerter. Våknet et par timer senere uten smerte, hevelse eller noe problemer.
   Ble anbefalt å rense den flere ganger daglig. Skal innrømme at jeg har renset den rundt 4 ganger den siste måneden. Likevel ikke hatt noe problemer, verken med blod, gørr, betennelse eller hevelse.
   Får en gang i blant “tilbakeslag” med smerte i nippelen, da kjennes det ubehagelig ut dersom jeg tar på den, men ikke i nærheten av smerten som var der da jeg tok den.
   En halv måned senere følte jeg likevel selv den var gjengrodd, kan ta og bevege piercingen på lik linje som navlepiercingen (hatt den i 2 år).
   Angrer ikke i det hele tatt. Synes det ser sexy ut, morsom å ta på og flere gutter synes det er facinerende.
   Ska likevel inrømme at jeg er glad jeg kun tok i ene piercingen den gangen. Å gå gjennom den smerten dobbelt opp tror jeg må være helt jævligt, for den var vond. Kunne kanskje tatt i den andre nå, men synes ærlig det ser bedre ut med kun i den ene.
   Kjør på! Det er råtøft

  29. Har store, helt naturlig og det er bare drid! Veldig vanskelig å finne fine bh osv. Og ikke bra for kroppen, så eg mener silikon burde vært 25 årsgrense slik at ungdommer og voksne får tenkt seg om. Og 25 år fordi hjernen er ferdig modnet. Mange 18 åringer angret de har silikon fordi de var for unge. Asså, ska man få store pupper, må man ta konsekvenser son følge med. Vondt i ryggen, sår hud osv osv. Så anbefales ikke. Eg var uheldig som har store pupper. Og de jentene var sjalue fordi eg hadde store oupper før. Eg var tidlig ute, har store pupper osv.

  30. personlig så er egentlig mine brystvorter mer følsomme etter at jeg pierca dem. selve piercinga var fette vondt, men sååå verdt det. det varierer jo også hvor vondt det gjør for folk. jeg har egentlig alltid hata puppene mine, men har lettere for å akseptere de nå. funker med smykke!
   det som er viktig er at selv om piercingen er grodd så må man fra tid til annet vaske. litt som hvis du har tunnel i øreflippen. det kan gjøre vondt og lukte litt hvis man ikke gjør det. men det er veldig viktig å huske på at det er heeeelt vanlig, og det er ikke verk. hvis det tyter ut gugge så er det seff verk, men det belegget som kan danne seg ekke farlig. det betyr bare at du må vaske smykket litt. jeg gjør det feks hver gang jeg dusjer. også kan det danne seg litt arrvev men det er heller ikke farlig, og det kommer egentlig an på kroppen din! jeg sier kjør på!

  31. Du vet at det ikke bare er det at man har små eller store bryster som gjør at man vil ta silikon eller fikse på de. Mange er misfornøyde med formen/hvor mye de henger/hvor store areolaer de har og mer. Det er veldig lett for deg å si at kropp er kropp, be happy with what you’ve got! For du ser jo så jævla perfekt ut!

  32. Tok i den ene brystvorten for mange år siden. Var helt sinnsykt vondt, men jeg elsket den. Verdt det! Dessverre hektet jeg den fast i bhkanten når jeg lå å sov en dag.. satt meg opp og rev den med det opp på den ene siden. Måtte motvillig bare innse at den måtte ut. Har fortsatt et hvitt synlig arr etter det, men ødela ikke noe. Har ammet etter det.

  33. haha! Folk as, at de skal pirke på ALT bloggere skriver hele tiden.. P-piller liksom? Herregud, det må da være lov å blogge om 😛 SKADA!
   Jeg har bittesmå pupper selv, det var det første som gikk når jeg begynte å trene for ca fem år siden. Og vet du hva, jeg digger det! Og kjæresten min digger det.. Og silikon er jo ikke like digg å ta på 😛 Har jeg hørt, haha.. Men, jeg skjønner at det er lett for folk å falle for fristelsen.. Jeg selv er livredd for å putte noe inn i kroppen min som ikke tilhører kroppen min, føles ikke trygt (haha noia)
   Håper du får tatt den piercingen, det hadde passet stilen din så sykt! Jeg har desverre ikke noen erfaringer når det kommer til nippel, men har hatt i underleppa og navlen! Kanskje du skal dra et sted de utfører det, og spørre litt? De er jo pliktige til å fortelle deg om alle riskene 😉
   <3

  34. Piercing i nippelen er vondt i 30 sek, det verste er nervene før- de dreper deg nesten! Husker jeg holdt på å besvime., Om du skal ta det i Oslo anbefaler jeg Pinpoint, der er de flinkest:) Det er forresten et lite helvete å holde den ren og ubetent, det er så og si alltid gul skorpe ved hullene og deet er jo ikke så fint. Tror jeg skal ta ut min snart pga det, men kan jo hende at din kropp reagerer annerledes. Smerten må du hvertfall ikke frykte.

  35. Jeg startet med p-piller da jeg var 16 år, men ikke for prevensjonens skyld, men fordi jeg slet med kraftige mensensmerter (hadde tidligere fått reseptbelagte muskelavslappende piller for det) og blødninger som varte i 12 dager HVER måned. Takk gud for at det finnes slike løsninger. Er nå 25, og har kun hatt mensenssmerter 3-4 ganger siden jeg startet (og det kun de periodene jeg har vært slapp meg å ta dem) og har blødninger i 5-6 dager. Er selvsagt greit at det funker som prevensjon også, når jeg nå har hatt kjæreste i noen år 🙂

  36. Tviler på at du gidder å ta dette til deg, men skriver det i håp om at du setter pris på litt konstruktiv kritikk fra en trofast leser gjennom maange år. Det virker som om livet ditt har tatt seg veldig opp det siste halvåret og at du har fått det bedre med deg selv, og det er selvfølgelig bra. Likevel synes jeg bloggen din har tapt seg. Bloggingen har blitt mer “skrytete”, og alt jeg får med meg er “meg meg meg” og hvor bra det nye livet ditt er. (Selvfølgelig skal du ha det bra, men du skjønner kanskje) I tillegg skriver du på en krassere måte mot leserne dine, det var jo faktisk du som tok opp p-pille bruken din på bloggen og det er da vel ikke rart at noen lurer når du har lesere i ung alder? Hva med å ikke virke så selvsentrert, og heller litt mer ydmyk?

  37. Synes du har forandret det fra å være en ydmyk og fin jente til å bli en cocky, selvopptatt, kroppsfiksert jente som bare tenker på hva som ser kult og tøft ut, veldig try hard faktisk..

  38. “Jeg blir så oppgitt når mennesker putter ordene i munnen på meg”
   krisssy.blogg.no/ukens_sprsml.html
   Ukens spørsmål #92
   Hvilke p-piller bruker du?
   Microgynon. De er gratis, så det var derfor jeg valgte dem, haha. Som jeg skrev fikk jeg brått litt boobs etter å ha startet på dem, men det betyr ikke at alle reagerer likt, da. Keep that in mind! Det er helt sprøtt å ha pupper jeg faktisk kan “ta i” (haha), jeg håper de holder seg akkurat slik. Det er denne størrelsen jeg alltid har drømt om!!! De er forstsatt små, men det er litt mer der liksom. YEEEEEES.

  39. Hvordan takler du å bo alene og vekke fra foreldrene dine? Føler du deg aldri alene og ensom, og hvis du gjør det, hva gjør du for og ikke gjøre det? Har selv nettopp kjøpt hus med samboeren min og for min del er det utrolig ensomt. Så en hund blir nok skaffet ganske snart for å lette litt på den “triste” stemningen.. Hadde satt veldig pris på om du kunne kommet med dine erfaringer eventuelt tips og råd 🙂

  40. Jeg tok piercing for rundt to uker siden i den ene nippelen. Jeg er så fornøyd, men det var dødsvondt! Jeg har forresten fått mer følelser i nippelen, vettikke om det gjelder alle da..

  41. Har nå hatt min piercing i ca. 7mnd, og akkurat når nåla stakk gjennom var det ganske vondt(nippelen er jo seig, og nålen blir litt “trengt” gjennom), men dette gikk veldig fort over.
   Jeg hadde ikke noe spesielt vondt i den i ettertid, annet at det kunne være litt ømt om jeg eller noen andre kom borti. Nå har jeg ingenting smerte, og nippelen er heller ikke “lam”, haha! Tvert i mot, man kan bare røre litt ved piercingen, og nippelen er stiv på nullkommaniks 😉
   Angrer overhodet ikke på at jeg tok den, ville angret hvis ikke!
   go for it, yolo

  42. Har piercing i niplene. Tar du det et seriøst sted så går det fint. Se opp for piercere som anbefaler å plastre for å unngå bakterier😂😂

  43. Jeg sitter her, på rommet mitt, på Narverud Apartments, som er noe kommunale greier, for tidligere Blakstadpasienter.
   Noe sånt.
   Kiwi-negeren klemte ut en fis, fra rompa mi, i går, på Kiwi Majorstua.

  44. En venninne av meg tok piercing i en nippel og det ser supersexy ut! Hun angrer ikke i det hele tatt og heller ikke på at hun bare tok i en nippel, det ser litt tøffere ut synes vi! Hun sa det var vondt men ikke ille liksom, men hun sa at nippelen og puppen blir veldig sensitiv etterpå og kan være vondt å ta på den en stund etter!

  45. Tok piercing i nippelen for noen måneder siden, og jeg hadde lest alt det grusome på internett og var klar for at dette skulle bli dritt, men neida! litt vondt akkurat når hun traff nerven i midten av nippelen, men det gikk over på et sekund. ikke hatt noen problemer i etterkant, og renser to ganger dagelig 🙂

  46. Du er så tøff, det må jeg virkelig si!! Men et spørsmål, hvilket p-pille merke går du på ?
   – Fortsett å stå på, klemz

  47. Jeg tok piercing i min høyre nippel da jeg var 17 år og den er der fortsatt, helt utrolig at det går ann å bli så glad i en piercing. Haha! Da jeg tok den sa han som tok den at venstre side av kroppen er mer følsom enn den høyre.. Det å ta den går så fort at du rekker (heldigvis) ikke å kjenne på smerten, du kjenner det svir litt og kan blø litt i en 30 minutters tid etterpå. thats it! Jeg kan trøste deg med at du ikke blir lam, min har blitt veldig mye mer følsom og det kan jeg jo ikke klage på. Tok min på safarihuset i Lillehammer, men vet de også har studio i Oslo.
   Trenger du en partner så blir jeg gjerne med når du tar den 😀 Lykke til!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg