hvordan er det å bo i 1. etasje?

inneholder produktplassering

Hey! Jeg kom nettopp hjem fra byen med Kristina, vi har handlet inn champagne-glass, ballonger og litt partyeffekter til fredag. Dagene går så fort, synes jeg! Jeg holder virkelig ikke tritt med ukene lenger, plutselig er det ny måned og plutselig er det ny årstid. Da jeg gikk på skole synes jeg ukene gikk såååå innmari sakte, følte det tok en evighet før det var helg. Haha. Jeg liker at tiden går fort, egentlig! Men det skremmer meg litt også, for brått er jeg 21, liksom… Vil gjerne være 20 en stund kjenner jeg!

Forresten! Jeg har fått SÅ mange spørsmål om hvordan det er å bo i 1. etasje. Vet dere hva? Det er fantastisk!! Jeg har bodd i 4. etasje før, og selv om det kanskje er bedre for treningen sin del, er det SÅ digg å slippe å bære alle 4-pakningene med Pepsi Max opp alle de etasjene. Jeg stortrives i første, og jeg synes faktisk det er koselig å se folk gå forbi vinduet mitt på vei til jobb om morgenen. 1. etasjen er ganske høy da, så jeg ser kun toppen av hodet på de som passerer. Men altså… man har ikke sex i stua liksom! Med mindre man ønsker å bli filmet av naboene og ende opp på en pornoside. Jeg stoler ikke et fnugg på naboene mine etter den snikvideoen av meg på gata når jeg står med stativ og tar outfitbilder, haha. Hvis DET er interessant, tenker jeg… Sååå..

Rommet mitt er forresten på andre siden, så soveroms-vinduet går ut til bakgården. Det ser dere på bildet over her 🙂 Her vil jeg seriøst bo i maaaaaange år!!

Tusen takk for alle komplimentene på huden min for tiden! Mange av dere spør om jeg har gjort noen endringer i hudsminke-rutinen, og det har jeg faktisk ikke, gløden jeg har er takket være SkinRepair. Takk GUD for de tablettene!! Nå har jeg seriøst aldri kviser lenger, og for meg som har hatt problemhud i alle år er det helt magisk. Du får kjøpt dem HER.

Nå ligger jeg slengt i sofaen med Oboy og mandelmelk. H-e-k-t-a.

26 kommentarer
  1. Så kjekt at du trives i første, om ikke du, hvem ellers skulle bodd der da?
   Jeg lurer på en ting. Nemlig skal jeg oppdage den store verden til sommeren og begynne på ett studie. Jeg har sett på en del leiligheter og hvordan prisen på de er. Det ser ut som dere har en ganske fin og (litt) stor leilighet så jeg lurer veldig på hvor mye dere betaler i måneden?
   Ha en kjempe fin kveld videre snuppa, du er suuuper. Kiss kiss

  2. Hei!
   synes du har så utrolig mye klær, nye plagg hele tiden og alltid masse forskjellig. Hvor kjøper du som regel klær? Handler du på nett eller i butikk? isåfall hvilke nettsider? du skriver aldri at du shopper så bare lurer veldig på det.. 🙂

  3. I live on the 1st floor but it is not so low to the ground but still pretty much love but I love how the trees look in summer ♥ cause when you live on a higher floor you see the sky only

  4. Synes du bør nevne ovenfor leserne dine at du har gått på isotretinoin i samme innlegget. Ja vet du har laget egne innlegg om det, men her kan jo folk bli lurt. Det er jo de tablettene som fjernet alle kvisene dine i første omgang?

  5. Jeg bruker også Skinrepair og er superfornøyd. Bruker det først og fremst for å få gyllen hudtone og mindre tørr hud. Sleit med grågusten og tørr og veldig tynn hud. Nå har jeg gyllen hud selv på vinteren uten sol og har forstått at det er bl.a A vitaminet og kollagenet som har hjulpet meg.

  6. Hei. Jeg har noen kjappe spørsmål om isotretinoin.
   – Er det fastlege eller hudlege som gir resept. Har en elendig fastlege som har gitt meg utallige kremer og tabletter som hun sier jeg må prøve først, og som ikke fungerer noe i det hele tatt (SURPRISE). Er både dyrt og tidkrevende! Nå har endelig fått henvisning til hudlege, men vet ikke om hun kan gi meg resept på det jeg vil ha?
   – Mulig dette er for privat og et litt merkelig spørsmål, hehe, men siden man blir tørr på lepper, hud osv.. blir man tørr der nede også, slik at det blir vanskelig å ha sex?
   – Hva koster isotretionin og hvor ofte må man innom legen for blodprøver?

  7. Er det noen aldersgrense på skin repair? Har forsøkt å se om det står noe på nettsiden, men har ikke funnet noe

  8. Har blitt hekta på mandelmelk og kokosmelk siden jeg testet det etter tips fra deg. At jeg ikke har oppdaget disse drikkene før!
   Et tips jeg har som er sinnsykt godt, er å helle kokosmelk over havregrøten når den er ferdig, NAM!

  9. Duu, det her er mer enn produktplassering altså! Hadde du ikke nevnt Skinrepair med et ord hadde det vært greit, men her annonserer du jo for det!
   Som en annen sa, det er dårlig at du ikke nevner at du har gått på sterke, reseptbelagte medisiner for huden. Kunne lett fletta det inn i innlegget.
   Drit lei av bloggere som prøver å lure (gjerne de yngre) leserne sine med halvsannheter! Få orden på merkingen din og, ser ikke ut som om du tar bloggen seriøst nok. Så forresten at du gjerne vil vinne en Vixen-pris, (noe som jo er forståelig) men da må du få orden på merkingen din. Før kåringen i fjor var det flere som ble diska pga manglende merking.
   Jeg vet du kan – gjør det. Just do it! For du har et stort potensial, det skal du ha!

  10. Jeg også bruker Skinrepair! Jeg ble tipsa om det Sophie Elise, og etter at jeg begynte på det garn huden blitt heeeelt smooth. Tør aldri å slutte på det!!

  11. Herlig produkt og bra tips Kristine! Jeg hadde store acne problemer og ble først kvitt de med medisiner, men gjør nå som deg og går på Skinrepair for vedlikehold generelt av huden. Jeg er så takknemlig for endelig å få gyllen hud og merker også at jeg har fått sterkere hud så det må være kollagenet som forebygger rynker i tillegg. Kunne ikke vært mere fornøyd. Folk over her som ikke har greie på dette, som tror det handler om enten eller. Nei, du kan faktisk ikke gå på sterke medisiner over lang tid, så dette er trinn 2 og kom ikke fortell at dette ikke virker om du ikke har prøvd selv!!

  12. Kunne vært greit å nevne at du har gått på iso også 😉 Selv om du er blogger og får det sponsa, så er det litt kjipt at folk som faktisk sliter tror man får knallfin hud av de pillene. For all del, sikkert noen som blir bedre av de der også. Men synes iallefall du kan nevne at iso faktisk er grunnen til at du ble bedre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg