kristine 20 år

I går feiret jeg bursdag! Selv om jeg stod opp 07:00, endte jeg med å stresse hele dagen… haha, så innmari typisk meg. Dagen begynte med at jeg dro til St. Hanshaugen for å hente heliumsballonger! Tjohei!! Jeg så sikkert rimelig ensom ut der jeg stod på bussen med 10 gigantiske ballonger i hånden min. Haha, noen ganger liker jeg å fikse ting sjæl, bare. Etterpå var det rett i taxi for å kjøpe musikk-anlegg, men så viser det seg senere at en kompis av meg kunne fikse TRE Sonos-høyttalere, så nå sitter jeg her med 4 svære høyttalere i leiligheten. Fett!!! Blir ikke fest uten ordentlig musikk!!

Senere på dagen kom Kristina til unnsetning, og vi pyntet, laget drinker og gjorde alt sammen klart til kvelden. Den jenta der… jeg er så heldig som har henne. Virkelig. Jeg fikk en sånn bestevenn-relasjon til henne omtrent med en gang vi møttes for første gang. Nå er vi naboer. Det tror jeg må være et av høydepunktene i 2016!

Altså, jeg kommer ikke over hvor vakkert dette bildet er!! Ikke sant denne looken kler henne? Clean sminke med røde lepper. Og brynene hennes er jo bare… SMASHHHH.

Jeg fikk såå mange fine gaver i går! 

Superkoselig at Veronika også kunne komme innom selv om hun egentlig var opptatt i går. My bestiiiie!!

Vakre Maria, som jeg har gått i klasse med i 3 år på videregående. Vi var sidemates i mange, mange måneder! Rart å tenke tilbake på synes jeg, faktisk. Nå er begge to i Oslo – hun studerer, og jeg jobber. Videregående føles så fjernt… selv om det egentlig ikke er så lenge siden. Merkelig det der.

En av gavene jeg fikk – hjemmelaget vin!! Haha, jeg digger det.

Haha, jeg må bare ta dette bildet med fordi jentene mine i bakgrunnen ser SÅÅ bra ut!!

Sofie og Telma! Red lipstick squad. Jeg fikk den fiiineste leppestiften av dem fra Urban Decay – nå blir det masse røde lepper fremover altså. Thank you babes!

9 kommentarer

Siste innlegg