bursdagsønske

Fredag. Jeg gikk oppover langs Grünerløkka iført lårhøye boots og en frekk skinnjakke med 8 ballonger i hånden min. 8 er lykketallet mitt. Hva ønskte jeg meg? Kanskje det er noe man skal holde hemmelig, men samme det. Jeg ønskte meg at jeg kunne være så her glad i lang, lang tid fremover. At livet skal føles så her lett og lekent. For bare et år siden, våknet jeg stort sett alltid med et tungt sinn. Jeg visste ikke det da, men jeg ser det nå. Jeg gruet meg ofte til dagen jeg hadde i vente, ikke bare fordi jeg gikk på skole og var møkk lei av en påtvunget hverdag, men hovedsaklig fordi jeg ikke greide å ta grep om mitt eget liv. Jeg klarte ikke å kutte ut venner som brøt meg ned, jeg greide ikke å stå opp for mine egne valg, jeg greide ikke å leve livet mitt slik jeg ville. Jeg er ikke i mål enda, men jeg har kommet langt på veien.

Jeg husker 19-årsdagen min for et år siden. Det var en kjip dag, i grunn. Det var ikke noe spesielt som skjedde, jeg var bare så lei av alt. Alt jeg ville var bare å henge med bestevennene mine, spise god mat og hygge meg. I stedet endte det med at vi kranglet om bagateller og det ble egentlig bare en ganske kjip søndag. Mye av det var min egen skyld, men jeg visste ikke bedre. Sånn er det vel kanskje å være teenager og gå på videregående. Man er litt lost. Og det er helt okey. Mye har forandret seg siden 19-årsdagen min i fjor. Da jeg stod i den nye leiligheten min på Løkka med massevis av nye venner, deilig musikk og bobler i glasset tenkte jeg på hvor fantastisk det hadde vært å dele akkurat det øyeblikket med bestevennene mine fra Førde. Er det én ting jeg har sett etter videregående, så er det hvor sterkt bånd jeg faktisk har til de jentene. Vi har vært gjennom alt. Ja, alt.

“Ask yourself. Where do you wanna be in 5 years?”

20-årsfeiringen min var kanskje den vakreste dagen i mitt liv. Helt ærlig startet dagen ikke så bra, jeg satt på trikken hjem om morgenen og leste kommentarer. Av og til blir jeg så irritert, for det er så sinnsykt feigt av mennesker og sitte anonyme på nett og slenge dritt om privatlivet mitt. Jeg mener.. jeg har aldri fått så mange fine tilbakemeldinger på bloggingen min som jeg har fått de siste månedene, og det varmer hjertet mitt mer enn noe annet, men jeg har heller aldri fått så mange kjipe kommentarer som stikker i hjertet. Det er vel en del av leken, I guess? Jeg må bare tåle det. Så jeg prellet det av meg. Heldigvis endte dagen med bra mennesker, sommerfugler i magen og lykkerus.

Jeg håper bursdagsønsket mitt går i oppfylling.

Nå skal jeg på treeeeeeening! Fy fillern for en deilig søndag. Jeg har nettopp spist avokado toast til frokost med Oboy og nå sitter jeg i senga og skriver. PS! I morgen kommer videoblogg!

19 kommentarer
  1. Har du Oboy på avokado? Er det noe godt da?
   Det antrekket ditt burde du putte så langt inn i skapet ditt at du aldri finner det igjen. Du som har så fin kropp burde også kle deg fint, ikke så tøsette som du Gjør. Du kan ha den stilen du har, men på en klassisk/voksen/kledelig måte, ikke som om strøket er dit du skal…

  2. Kristine: kan du ikke være så snill og skrive lengre innlegg/ flere om dagen? Du skriver så bra, men det virker som om at du er mindre aktiv på bloggen etter at du flyttet til Oslo, og det er litt trist!

  3. Nora, hvor hensynsløs går det egentlig an å være? Her skriver Kristine at hun får en del negative kommentarer og at det stikker litt i hjertet..og så er det første du gjør å komme med en helt usaklig negativ kommentar om antrekket hennes? Hva håper du å vinne på det? Føler du deg ekstra fornøyd med deg selv siden du vet at du potensielt klarte å såre en annen jente? (Selv om jeg er sikker på at Kristine ikke kunne brydd seg mindre om akkurat den kommentaren, men uansett), get a life!

  4. Håper du får et helt fantastisk år, du viser virkelig frem gode verdier!!
   Bare lurer på en ting hehe. Spiser du usunne ting som godteri? Hvis du gjør det, og virkelig skal kose deg, spiser du mye da eller bare en sjokoladebit liksom? 🙂
   Ha en fin søndag!

  5. Det er fint å høre at du har funnet deg selv, men helt seriøst: Det antrekket ser utrolig billig ut! Hva er greien med det? Skal bli spennende å følge utviklingen din. Regner med at om et par år ser du at dette ikke er fint. Og til dere som sier at det er frekt å kommentere antrekket: Tror hun må regne med kommentarer på noe så outrert!

  6. Amazing photos!! ♥
   The balloons are so wonderful! I hope to get some balloons like this for my Birthday someday haha

  7. Anonym: Når det går på privatlivet mitt og mennesker jeg er glad i gjør det vondt. Veldig vondt. Det er noe helt annet enn at folk sier jeg har stygge klær på meg eller har fæle øyenbryn.

  8. Hvilket merke er den rød leppestiften du bruker?? Den er såå finog du kler den så bra. Liker innleggene dine om dagen:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg