things to do on a Sunday

sunday, finally you’re here!
 

At jeg er en person som ikke klarer å slappe fullstendig av, er ingen hemmelighet. Det har jeg innfunnet meg med for ganske lenge siden. MEN! Jeg har blitt utrolig mye flinkere til det. I hverdagen er det nesten null sjanse, for jeg ER bare en rastløs person av natur, men søndager! Det er dagen. Jeg kan ligge i senga litt lenger enn vanlig uten at det plager meg, for jeg vet at mest sannsynlig er det ingenting utenfor døren som kaller på meg. Du kan være hvor du vil i verden, men er det søndag, så er det søndag. Den dagen føles lik ut uansett hvor du befinner deg. Det er ikke til å komme unna. Butikkene er stengt, de få menneskene som er å se i gatene har ikke det preget av stress som man ser i den ellers stressende hverdagen, verden står litt stille, rett og slett. I dag slappet jeg av i sengen til klokka 13:00. Riktig nok med Mac’en fremfor meg mens jeg jobbet og drakk morgenkaffe. YUP! You heard me! Det er ikke vanlig meg, men shit, jeg har godt av å senke skuldrene og ikke være på farten i hodet mitt hele tiden.

I dag tenkte jeg å komme med noen tips til hva dere kan gjøre i dag! Klokka er jo ikke 18 engang, the day is still young. Til tross for min sene morgen, har jeg nå fått rumpa mi over på Joe & The Juice på Frogner, hvor jeg har jobbet med mail i et par timer. Til tross for hvilens dag har jeg tenkt meg avgårde på treningssenteret, jeg fikk nemlig sykt lyst å KLATRE i dag. De har elektrisk klatrevegg der jeg trener, sykt fett.

Wellllll…

TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG

lese en roman (jeg skal begynne å lese romaner igjen!!! jeg har HELT glemt av hvor mye det gir meg)  gå tur, enten på fjellet, gatelangs eller i en park  ringe en venn, bare for å ha en hyggelig telefonsamtale og vise vedkommende at du tenker på han/hun  skrive dagbok. hva tenker du på akkurat i dag? skriv det ned. tenk så gøy det er å lese akkurat det du føler NÅ, et år senere. ofte får man et litt annet perspektiv på følelsene sine når man blir konfrontert med dem i etterkant. litt sånn “hvorfor gjorde jeg ikke bare det?” og “hvorfor sa jeg ikke bare ifra?”. det har hendt meg SÅ mange ganger  finne frem antrekk til den kommende uken – da sparer du deg selv for mye arbeid på morgenkvisten  lære deg å lage en ny matrett  ha mobil-detox. du vil bli sjokkert over hvor mye mer fri og tilstede du føler deg  dra på kafé med en venn og prat om ting du har lyst å gjøre fremover. og når du våkner i morgen til ny uke, begynner du å jobbe mot de tingene  nappe og farge brynene dine. hva er vel bedre enn å våkne mandags morgen til FRESH new brows?

11 kommentarer
  1. er bare norge nesten som har den typ “hviledag” på søndager. er du i andre land er det som hvilken som helst dag

  2. Hei! Jeg syns effekten/filteret du har brukt på bildene i dette innlegget er så stilig. Hvordan gjorde du det? Klem!

  3. Enig med “anonym” her over. Jeg studerer i USA, og her er alt åpent på søndager. Føles ikke helt som i Norge. Men skjønte poenget ditt!

  4. Har du sett videoen til kristin? Om kroppspress og det å fremme og normalisere det å legge ut lettkledde bilder i feile situasjoner? Synes du noen gang at du fremmer kropp ganske mye? Og hvordan tenker du at du påvirker unge lesere når du skriver at du synes små pupper er det fineste som fins? Og alle lettkledde bildene du legger ut? Tenker du aldri at folk kan bli påvirket av hvordan du ser ut og vil bli like tynn som deg? Eller det med å legge seg under kniven (restylane). Syns ikke dette er svært profesjonelt av deg som en 20 år gammel blogger Kristine. Kanskje du kunne tatt litt standpunkt i denne kommentaren og fortelle eller forklare ditt syn på dette! Evt se videoene først. Takk for meg

  5. Heii, kan du lage et sminkeinnlegg med dine sminkefavoritter?? Vil så gjerne vite produktene siden du har alltid flawless makeup!🙏

  6. Hvis du leter etter en roman, anbefaler jeg 1984 av George Orwell! Det virker som om du er ganske interessert i samfunnet og mennesker, og denne boken forandret mitt perspektiv på samfunnet vi bor i. Bare et lite tips:-)
   Ha en fin uke!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg