favoritt-frokosten min for øyeblikket

Hei og god morgen! Jeg håper dere har en fin start på uken. I natt sov jeg 9 timer, så jeg er skikkelig opplagt og klar for de kommende 7 dagene. Hva er vel bedre å kickstarte uken med en digg frokost?

Det går veldig i perioder hva jeg har på frokost-tallerkenen min. Jeg vet ikke om jeg har sagt det til dere, men jeg prøver å kutte ut melkeprodukter også nå. Det av to grunner: 1. Jeg vet at vi mennesker ikke har behov for det. 2. Jeg får dårlig hud av det. Jeg føler meg rett og slett MYE bedre når jeg dropper det. Så yoghurt og cottage cheese og alt det der har jeg lagt på hylla for en stund, og akkurat nå er det brødskive med avokado som er favoritten. Sammen med oppskjært pære og et glass Oboy. Med mandelmelk, så klart. Jeg har fått mange av vennene mine til å like det også – sykt moro å se at det ikke er mer som skal til!! Takk til deg som anbefalte å ta et dryss salt i glasset forresten, det smaker helt himmelsk 😃

Sååå det var min frokost. Det finnes jo så mye godt som verken inneholder kjøtt/fisk/meieriprodukt. Hadde ALDRI i livet trodd dette skulle være så enkelt. Bare for et år siden da hun ene i klassen min sa hun var vegetarianer var jeg sånn: “Hvordan klarer du det? Er det ikke sykt vanskelig?”. Føler det synet har endret seg radikalt siden den gang.

Fra mat til fashion. Jeg kickstartet ikke bare mandagen med en digg frokost, men også litt velfortjent shopping. Det har jeg ikke gjort på lenge – så jeg følte det var på tide. Spesielt da jeg fant disse NYDELIGE bh’ene/bikiniene!! Hva i alle dager tenkte jeg – HVORFOR har jeg ikke en slik en i klesskapet mitt? Jeg ser for meg de fete antrekkene, hvor jeg kombinerer en slik en med en loose skjorte som er litt kneppet opp. Bestilte den oppe til venstre hjørne, om noen lurer!

Angående det; så jobber jeg med et innlegg som tar for seg hvilke nettbutikker og butikker jeg shopper mest på. Det er nemlig mange som har lurt på det den siste tiden, og det forstår jeg, for jeg har i lang tid syntes det har vært vanskelig å finne steder som selger klær i akkurat min klesstil. Men i det siste har jeg funnet myyyye bra!

Processed with VSCO with f2 preset

Når vi først er inne på det, er det noen som vet hvor man får kjøpt slik strømpebukse? Altså, ikke strømper, men strømpebukse, som går helt opp til livet? Har lett etter det i lang tid nå, ååh!

Siste innlegg