her shopper jeg klærne mine

Mange av dere har spurt meg hvor jeg shopper klærne mine. Før i tiden hadde jeg jo eget innkjøps-innlegg hver gang jeg shoppet noe, om så det bare var en fliseklemme, men det har liksom falt litt ut med årene. Derfor tenkte jeg å tipse dere om mine favoritt-butikker for tiden! Jeg har jo utviklet stilen min til litt mer enn bare Bik Bok- og H&M-ish-stilen. Det er vanskelig å finne butikker og merker som selger akkurat det som passer for deg, men jeg har i alle fall funnet en del som faller i god smak hos meg.

RAT & BOA 

Jeg følger dama som står bak dette merket på Instagram, og da jeg gikk inn på nettsiden for første gang ble jeg forelsket på sekundet. Skikkelig rocka og edgy stil. Masse kule mønster, crochet, skjørt og shortser i skinn.. ja, dere må rett og slett bare ta turen innom. Det er her skinnskjørtet mitt er fra! Jeg gleder meg til det blir sommer og jeg kan kombinere dem med bare legger, noen fete boots og en lett skinnjakke over.

ZARA

Jeg handler lite i butikk, da jeg synes det er mye finere klær å finne på det store vide internett, men om jeg er keen på å gå i byen og shoppe drar jeg alltid innom Zara. Der finner jeg så og si alltid noe fint. Føler også at de har mye elegante overdeler og bukser, som passer fint som et friskt pust i den litt edgy garderoben min. Den nye skjorten min som mange spør om er der fra! Og MANGE av jakkene mine. Om du er keen på en digg fake fur anbefaler jeg deg å sjekke Zara-butikkene nå, de har myyye fint.

RUNWAYDREAMZ

Jeg har forgudet Runwaydreamz siden jeg var 13-14 år. Etterhvert ble jeg jo faktisk deres IT-girl!! Haha, det var stort for en liten jente som meg. Nå har jeg fått øynene opp for buksene de har begynt å selge. ALLE vintage-buksene mine fra Levis er herfra! Og til dere som spør om størrelse, så har jeg XS. Mange sier at de ikke forstår størrelseskartet på siden, men bare ta den størrelsen du vanligvis bruker.

URBAN OUTFITTERS

Ah, kjipt svar. Men OM du er i USA eller hvor enn de har Urban Outfitters, ta en tur innom. Jeg finner ALLTID for mye fint her, da jeg var i Miami måtte jeg flekke opp MasterCard, haha.

VERGE GIRL

Jeg har SÅ mye fint fra Verge Girl. Noen av de mest brukte plaggene mine er herfra – blant annet to av skinnskjørtene som dere har sett mye av. I tillegg har de mye fete jumpsuits/playsuits, og alltid siste nytt av det som er på moten. Nesten alle Western-beltene mine er herfra, forresten!

NELLY

Så klart 🙂 Her handler jeg mye basic-plagg, fordi det er så billig. En stor brøkdel av sko-garderoben min er også herfra, da de har SYKT mange fine boots og heels!

Silver boots HERE (adlink)

VELOURIA VINTAGE

Om du bor i Oslo eller er på besøk, MÅ du ta en tur til denne vintage-butikken. Det er den beste i hele Oslo, spør du meg! Den ligger på Grünerløkka rett ved meg, og her drar jeg ofte bare for å kikke, selv om jeg ikke har tenkt å kjøpe noe, haha. Det er så hyggelig å bare være der og ta et steg inn i en helt annen tid. Jeg kjøpte den feeeeteste skinnjakken herfra rett før jul, med frynser på. (Bilde under) Kan seriøst ikke vente til å kombinere denne med en kul shorts til sommeren!! De har masse t-skjorter, skinnbukser, skinnskjørt, Levis-jeans, denim jakker, solbriller, boots, vesker.. ja, ALT – bare i vintage!

Ellers har jeg nettopp gjort et nytt funn – og det er The Naked Tiger. Denne nettsiden fant jeg via Instagram for bare et par dager siden, og halleluuuuuuja så mye kult de har. Her skal jeg definitivt ta meg en runde og bestille meg hjem et par godbiter!

24 kommentarer
  1. Siden du flyttet har du fått en annerledes stil synes jeg, og selv om jeg ikke omgås deg i hverdagen, føler jeg utstrålingen og “holdninger” også er litt annerledes. Jeg har vært litt irritert over at jeg ikke klarer å sette ord på det, men du sa det endelig – EDGY! Jeg liker stilen, men på en annen side ikke. Skinn pluss skinn pluss mer skinn, når hele antrekket består av skinn, spesielt når alt er svart. Just not my thing! Men jeg digger at du kjører din stil, like mye som jeg digger å kjøre min egen stil. Det gjør verden et interessant sted å leve. Jeg tror garderoben min hadde fått et nytt piff om jeg gikk til innkjøp av noen plagg innen denne stilen, så jeg skal sjekke ut butikkene du snakker om 🙂 og, er det valentina mountoni(?) som står bak rart and boa? Følger henne på Instagram og hun har skikkelig fine bilder!

  2. Urban outfitters må du jo ikke helt til USA for å finne. De har butikker både i Sverige, UK, Danmark osv

  3. Syns du er stilsikker, og du har definitivt din egen greie. Men skulle ønske du balanserte looken litt mer, og det gjør du faktisk på disse bildene med baggy overdel til microskjørt. Eller utringning kombinert med lengde på skjørtet/kjolen. Når det blir både boobs og asscheeks kan det fort se litt hoochie ut.
   Ser deg sjeldent gå med lang kjole eller skjørt, noe som er synd for du har den ideelle kroppen til det. Høye, tynne jenter ser alltid så fantastiske ut med denne lengden.

  4. Hei! Kan du fortelle litt om hvordan du opplevde å slutte på isotretinoin? Har huden holdt seg fin/hvordan var huden de to første månedene etter kuren? Er straks ferdig med kuren selv og er veldig spent.

  5. Hei! Elsker stilen din, og digger at du har din helt egen look. Jeg bare lurte på om Runwaydreamz jeansene er trange i størrelsen eller om de er litt stretchy?
   klem:)

  6. Hei, flotte Kristine! Digget de Levis jeansene du hadde på bildet over, hvilken type er det? Kan du kanskje legge til link? 🙂

  7. har du vurdert å kjøpe alexander wang-vesken din i svart eller en annen mørk farge? vesken passer jo veldig godt til stilen din, men den rosa fargen kræsjer litt 🙁 eller en annen veske som du kunne tenke deg da, alexander wang-vesken er jo veldig dyr haha, og jeg har ikke inntrykket av at du er sånn person som føler du må gå med designervesker:)
   fant kjempemye fint på alle nettbutikkene, så er det bare å spare!

  8. Heyy:) Du er bare helt nydelig. Jeg har ikke lest bloggen din så lenge, så jeg vet vell egentlig ikke så mye om deg enda. Det er ikke til å legge skjul på at du har det mange ville kalt drømmekroppen. Og jeg kan tenke meg at siden du er en såpass kjent blogger så får du sikkert mye komentarer angående dette temaet. Likevell lurer jeg på (Uten noen som helst form for negativ baktanke) hvordan ditt forhold til mat og kropp er? Er du veldig opptatt av det, eller er du bare heldig?
   Digger deg

  9. Jeg synes du blogger så lite for tiden… Det er veldig dumt, fordi du er så flink i det du gjør! Alltid når jeg ser at du har publisert et nytt innlegg blir jeg skikkelig glad, fordi jeg synes du skriver så bra, og klarer å sette ord på det du føler og tenker på en veldig god måte. Jeg synes rett og slett at det er veldig spennende å følge med på bloggen din.

  10. Hva skjer med videobloggen? Føler du må beina på bakken igjen snart Kristine.. Ikke ang videobloggen altså, men virker som om du tror du har blitt så syyyykt kul fordi du røyker og drikker vin hver dag. You need a reality check girl!

  11. LOL, latterlig at folk ovenfor her skal bestemme hva slags Wang-veske du burde og ikke burde ha? Haha, noen ganger altså. Hvorfor skal folk ha en mening om alt?
   Men, det jeg skulle si var, hvis du liker vintage, sjekk ut Robot om du ikke allerede har gjort det. Ligger i Markveien på Løkka. Jeg liker meg best der, alltid hyggelige folk på jobb som du kan slå av en prat med. Og ikke minst god stemning og fine klær <3

  12. En gang, på Svelvik ungdomsskole, var bleia mi full.
   Men lærer Aakvåg sa det, at det var forbudt å skifte bleie, i skoletida da.
   Noe sånt.
   Men Geri,Turid og Odd Einar Pettersen (som var mer som en mann, må man vel si), sa det at de kunne skifte bleia mi, etter gymtimen da.
   Noe sånt.

  13. saboskirt.com er en nettside jeg har likt i mange år, men aldri turt og bestille fra. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg er så sabla redd for at ting ikke passer, eller at jeg ikke kler dem. Men den er kjempe fin! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg