videoblogg: vi tester ut Happn

annonse

Hey dere! Jeg håper dere har hatt en fin onsdag så langt. Det har jeg! Her kommer en video jeg kicket i gang i samarbeid med appen som heter Happn. FOR en gøy app, haha – jeg har hatt så mye moro med den sammen med venner. Spesielt om du er på vors med en gjeng og dere tar den i bruk – da er man gjerne litt mer loose og ikke så redd for å skrive til den du har gått forbi.

Hvorfor er vi nordmenn så sykt redd for å prate med fremmede, forresten? Det slo meg da jeg scrollet nedover appen. Jeg er alltid den som pusher venninnene mine til å ta steget videre med en gutt, men selv har jo jeg vært feiging i alle år. Det må vi legge av oss! Ellers tror jeg en god del av oss blir sittende på gamlehjemmet og angre, altså…

Anyway – her er videoen, sammen med Fabian Raw. Han har laget seg blogg og den finner dere HER!

 

  1. Hallo haters ro ned. Gå å bruk hatet deres et annet sted. På trump for eksempel.
   Fine mennesker er dere ❤

  2. Ikke folk under 22?? Kan du snakke litt om hvorfor du tenker det,, du er jo 20 selv, er ikke det innafor?

  3. Woah it’s ridiculous reading these people’s comments. What are you, call yourselves “followers”? “Supporters?” Why reading this cute blog when posting only negative comments? The hell go fix yourselves and leave your jealous ass shit dump somewhere else! And someone honestly asking why no choice of age younger than 22 is because people (especially male, and I am judging due to own personal experience) are ridiculously immature and it’s just a personal preference that anyone can decide for themselves.
   You two look so cute together Kristine, and you seem to have a great energy together. It’s so sweet 🙂 (btw when having a peek to his blog reading a bit he latest posts, we can see he is thinking about you a lot of the time. When reading between the lines he is in love and you deserve it so much ❤

  4. hahah hva i alle dager, holder ikke dere to på?? også sitter dere og snakker om en sjekke-app på den måten, merkeligste videobloggen so far

  5. Jeg har jo lest at jeg var etter adelige som var varulver.
   Og da lurte jeg på om det er noe kjent, at varulver besvimer under sexdebuten?
   Så jeg var ikke så kåt egentlig, men jeg hadde lyst til å få unna sex-debutten da.
   For det var liksom litt flaut for en 18-årig gutt, syntes jeg, å ikke ha hatt sex.
   Så derfor ble det sånn.
   Og da besvimte jeg.
   Kan det ha vært noe svenske ‘varulv-gener’, som var inne i bildet her?
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.

  6. Hun har sjølvtillit, slutt å være så jævla sjalu og heller ta tak i deg selv før du begynner å klage på andres oppførsel. Faen som dere irriterer meg. U rock girl, fuck them haters, Kristine!

  7. I wish to take back my sarcastic comment. That was just stupid. Do what you guys like, no one has right to blame anyone! Have a wonderful evening.

  8. Folk kan være så utrolig stygge. Jeg har ikke alltid vært begeistret og enig i alt du legger ut, men likevel så digger jeg deg, Kristine. Du våger å være deg selv, du er helt nydelig og du har oppnådd mer enn de aller fleste i så ung alder! Håper du har det ordentlig godt, og at du forstår at disse kommentarene er ene og alene basert på misunnelse. Klem.

  9. Kan ikke du være SÅ snill å svare på om dere holder på/er sammen eller ikke?? Isåfall ble dette veldig merkelig..

  10. Hallo folkens, ikke vær så negative pils! Liker når Kristine har videoblogg og jeg vil ikke at hun skal slutte med det. Ikke at jeg egentlig tror det er noen stor fare, ettersom hun er flink til å ikke bry seg om hva alle andre mener og står på med sin greie 😉 liker det!

  11. Veldig klein video. Og er det ikke litt spesielt å vise bildene og profilene til de jentene? Og deler av samtalene deres? Og en ting til, ville du datet en på 45 år? Skjønte ikke? Heller 45 enn 21 liksom?

  12. 45 er innafor men ikke 21, også er du 20 år selv :))) alt med denne videobloggen ble bare latterlig. også den falske latteren da, så ubehagelig å høre på

  13. Dere er så utrolig fine sammen! Håper du kan ha flere videoer, som for eksempel en videoblogg fra en dag i livet ditt eller noe? Du er rååå

  14. Hvorfor i alle dager skal man gidde å betale for å like’e noen på en app? Haha forstod virkelig ikke poenget med denne videoen eller appen. Utenom det, så hyggelig å lese blogginnlegget ditt om at du er forelsket 🙂 Glad på dine vegne!

  15. Hahahahah hææææ? Dette er jo han du akk fortalte du er sammen med. Tror dette er det rareste jeg noen gang har sett, fysøren.

  16. hahaha viiittig å se kommentarfeltet! Misunnelse LANG vei.. det tror jeg Kristine skjønner anyway så hvorfor gidde å skrive dritt?
   Synes du er dritkul, og kjekk type du har funnet deg 😀

  17. Hei,
   Jeg lurer på hvor min pensjonsbeholdning blir av.
   Det er nå snart, noe sånt, som ti år siden, at jeg først bestilte denne pensjonsbeholdningen.
   Så nå får dere få opp dampen, må jeg si.
   Hva skal dette bety, lurer jeg.
   Så jeg må purre, på Nav, og finne ut, hva dere driver med, mener jeg.
   Men dere har ikke gjort jobben deres, (vil jeg si).
   Så nå må dere ‘få ut fingern’, som min stesøster pleide å si, på 80-tallet.

  18. Du er nydelig, MEN, blir du ikke litt småsjalu i det du sitter der dersom dere er sammen ? Hadde jeg sett kjæresten min trykke “superlike” på flere jenter hadde jeg nok blitt ganske lei meg.. ?
   Og outfit on fleek btw, du er så fin 🙁 :*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg