jeg er forelska

Yuuuup…

Han heter Fabian.

Han er min første ordentlige forelskelse. Han er den som har vist meg Oslo. Han har tatt meg med på tur i Nordmarka i høstsola. Han har tatt meg med på skitur i Nordmarka  i vintersola. Han har vist meg de beste vintage-butikkene i Oslo. Han har tatt meg med på kunstutstillinger og lært meg mer om kunst. Han har åpnet en ny verden for meg innen musikk, hvor han har vist meg alt fra John Mayer til kjærlighets-country til jazz til rock. Han har tatt meg med på jazz-konserter. Han har lært meg vin – det var han som viste meg Meinklang-vinen jeg drikker. Han har til og med lært meg hvordan man skal holde vinglasset, ha-ha. Han har lært meg å bli flinkere innen matlaging. For eksempel har han lært meg hvordan man kutter løk smartest mulig, og hvor i Oslo man får tak i tørket chili som man knuser selv i stedet for å kjøpe ferdig chilikrydder i butikken. Han har vist meg hvordan man setter pris på å se film – jeg som i løpet av hele mitt liv har hatet å se film. Han har lært meg om historie. Han har gjort meg sulten på å lære og utvikle meg som person.

Ooog.. han har fått seg blogg! Sjekk den ut HER ♥

78 kommentarer
  1. Det var på tide. Har lest bloggen din i så mange år, og endelig har du fått deg kjæreste. Koselig Kristine. Nyt tiden med romantikk!

  2. Ooooog han bruker eyeliner, hehehehhe neida. Visste det heeeele tiden såååååååå obvious at det var en gutt, pg alt du har skrevet her at han har vist deg er alt du har skrevet om på bloggen, glad på dine vegne

  3. Such a sweet couple you are! <3 seems like you both fit perfectly and it has so much value what he has shown to you. Incredibly cute! Wish you all the best in the world, may the love last as long as your fire keeps burning. <3!

  4. Ååhh!! Kommenterer aldri her, men nå måtte jeg! Jeg ønsker deg virkelig alt det gode du kan få i tiden fremover, du virker så lykkelig nå.. <3 Koselig å høre om forelskelsen.

  5. Så utrolig koselig. Håper dere finner veien videre. Men en ting som kan være litt lurt å vite er at man kan bli blind på kjærlighet. Tro meg, det har jeg opplevd mange ganger. Man kan få store forventninger over noe, men så går det egentlig rett i dass. Men jeg ønsker deg alt godt, og jeg håper han behandler deg som en kvinne<3

  6. Har lest bloggen så lenge eg kan huska, men har endå ikkje fått meg til å legga igjen ein kommentar. Noe eg burde gjort for lenge sida. Når det er sagt, så er eg ialefall ein huge fan av deg, så en kommentar er på sin plass. Ønsker deg alt godt, håper forelskelsen og kjærligheten går deg vell, og at du fortsetter med bloggingen i lang tid framover! For det er noe du virkelig får til <3 Heier på deg Kristine 🙂 Klem fra ein fast lesar, som og var så heldig å fikk ta ett bilde med deg under Justin konserten i 2016 :))

  7. Må bare si wow. Var så skeptisk da jeg så du hadde fått et helt nytt syn på verden og hinta til at du hadde møtt noen, for det samme skjedde med meg men viste seg å være tunnelsyn – det var bare dum forelskelse og jeg sliter enda med konsekvensene av at jeg mistet meg selv fullstendig. Men wow, Fabian er IKKE en tåpelig foreldelse (tror jeg). Kikka raskt innom bloggen hans og ble inspirert… uten å ha lest en gang. This man is sharp! Han virker utrolig moden, reflektert og flink i jeg vet ikke… alt? Jævlig bra valg, Kristine. Du er flink som ikke kaster bort deg selv for hvilken som helst gutt. Og selv om han lærer deg mye nytt, så fortsett å beholde deg selv. Jeg vet hvor lett det er å falle i forelskelsen. Masse lykke til til dere begge, dere var et nydelig par!

  8. han virker som en veldig skarp og reflektert fyr! var innom bloggen hans hehe;) håper dere får det kjempefint sammen!!!!

  9. Skikkelig hyggelig. Og til alle dere som har kommentert i ukesvis at denne gutten er Oslos største fuckboy, har pult og fortsatt puler alle og lurer jenter og whatnot: Har det noen gang slått dere at han kan like Kristine bedre enn deg eller hvem enn du liksom kjenner/vet om som har vært med han? Og at ting derfor KAN være annerledes mellom de enn hvs du liksom har opplevd selv? Ønsker dere alle hell og lykke Kristine – koselig å endelig se noen velvalgte ord fra deg om han 🙂 Klem!

  10. Ai ai ai.. lukter svidd dette. Det gir meg mange assosiasjoner til Sofie Elise og eksen, Robin sitt forhold. :
   En rosablogger fra bygda flytter til Oslo.
   Finner en gutt som er litt kjekkere enn hun er pen. Gutten vet hun har en blogg som noen leser. Gutten er manipulativ så han ser sitt snitt til å surfe på spons og samtidig få sin nobody-blogg opp og gå via å bruke henne som promotør.
   Gutten elsker oppmerksomhet og desverre også andre jenter. Når rosabloggeren får kommentarer på dette på bloggen avfeier gutten dette som sjalusi og rykter som oppstår fordi rosabloggeren er “kjent” og sånt som man må regne med. Rosabloggeren kjøper det, slik som hun kjøper alt han sier.
   Til en vakker dag.. hun får se bevisene med sine egne øyne.
   Misforstå meg rett, jeg håper ikke jeg har rett.
   Unner alle å oppleve ekte kjærlighet. Men vær på vakt. (Nytter dog sjeldent å si til en nyforelsket blind)
   Kan jeg få be dere om, på tampen av mitt desverre litt bitre men akk så realistiske innlegg å kutte rett ut med å si annenhver ord med wannabe-amerikansk. Det er altfor hard prøving.
   “Sorry dudes”

  11. Jeg er veldig enig med teorien til LA over. Ingen hate eller sjalusi, bare hjelp!! Du må være forsiktig Kristine. Man blir blind av et sjarmerende vesen. Og når en person elsker oppmerksomhet og ønsker å bli “kjent”, da kommer det veldig godt med å kjenne en annen kjent person. Dette er en veldig fæl teori hvis det ikke er tilfelle, men jeg mener at man må være forsiktig. Det er ikke slik at MANGE sier at de har opplevd det samme uten at det ligger kanskje en liten sannhet i det. Bare vær obs!

  12. Hvis dere er forelsket osvosv; HVORFOR drev dere å reklamerte for en skjekkeapp, der duden din hadde sinnsykt mange matches? Skjønner dere/du får penger, men altså hahahaha???? Dere må jo sikkert ha drevet litt for å bli forelsket, og da har han samtidig sittet på denne appen.. hoow sweet :`)

  13. er greia at dere møttes på happn da eller, siden dere reklamerte for det?? eller er dere kanskje i et åpent forhold…

  14. Forstår virkelig ikke at noen lenger opp^^kan sammenligne dette med Sophie Elise og Robin sitt forhold for noen år siden. Unnskyld å måtte si det, men han her kan ikke sammenlignes med Robin…. Han virket fra start som en PR-kåt partysvenske, brukte sminke og hvor omgangskretsen var Paradise hotel-deltakere. Forstod aldri den matchen! Men det har egentlig ikke vi noe med, kan jo være han var annerledes enn det virket som.
   Så utrolig koselig, Kristine 🙂 Han virker som en moden, reflektert, smart og bra fyr! Håper også han er snill med deg. Har jo sett enkelte kommentarer som er blitt skrevet, men du er en smart jente. Ønsker dere alt godt.

  15. Helene:
   Har vel ingenting å si hvem Robin hang med.
   Det er jo revnende likegyldig. Poenget er jo at det er samme greia. En fyr som sier alle de riktige tingene for at hun skal føle seg som den ene spesielle i mengden, for at han skal skaffe seg 15 minutes of fame og forhåpentligvis et par slanter og.
   Unge jenter lar seg jo lure av hans nyinnkjøpte intellekt og sparkjøp/konfirmasjonsbarten men hvis du er så helsikes dyp da, da har du ikke det behovet for å vise det. Småjentene går rett på, se på Kristine, hun er jo direkte frelst av sin nye Messias som prøver iherdig å
   Være en slags Johnny Depp.
   Replikaer begge to forøvrig. Prøver å være noe de ikke er.

  16. å gud som jeg elsker deg LA. endelig noen som sier det som det er. kristine, du kommer til å gå på en skikkelig smell. løp mens du har muligheten sier jeg bare

  17. Kan være en idé å teste deg for kjønnssykdommer, er ikke helt uten grunn at han kalles for Oslos største fuckboy. Menmen, man kan ikke akkurat velge hvem man forelsker seg i.

  18. det er vel derfor du har hengt på Joe og BI haha..men ikke mist deg selv og vær dog forsiktig da Kristine <3

  19. Jeg skjønner ikke hvordan du kan ha følelser for en gutt som har sex med andre jenter, eier du ikke litt selvrespekt?

  20. Er det ikke kanskje et lite varsel at du viser flere bilder av dere på blogg og insta, samt dedikerer et helt innlegg om at du er forelska i han (gjør det offisielt at du er off the market) mens han ikke legger ut et eneste bilde av deg på blogg eller insta, eller nevner deg ved navn engang? Virker kanskje som han vil fremstå singel?
   Vær forsiktig Kristine 🙂

  21. Han virker som personen som passer 100% i ditt liv akkurat nå, er utrolig glad på dine vegner! Dere gir en jævlig god vibe på bildene – sånn old fashion johnny depp opplegg.
   Kos deg i forhold, og håper dere får mange gode år!

  22. Han der brenner du deg på. Sann mine ord. Ta frem dette kommentarfeltet den dagen det ble slutt, så kanskje du endrer mening om at vi bare kritiserer. Jeg vet ikke med de over her, men jeg kjenner til denne gutten, og det jeg har sett er ikke så bra som du fortjener. Mye som allerede skurrer, og til å være en så fantastisk og unik jente som deg ville jeg vært forsiktig. Han kan være verdens snilleste og mest intiligente person, men det endrer nok ikke intensjonene hans. Håper sterkt at jeg tar feil og driter meg ut, for det ville vært fantastisk om det gikk.

  23. Syns det er litt for mye spydige kommentarer i kommentarfeltet jeg. Kan vi ikke bare vær glad for at Kristine har funnet kjærligheten? I dagens samfunn er det helt umulig å finne noen som bare vi ha mer enn ligg.

  24. Når han allerede har hatt seg med hvertfall en dame etter at dere møttes, hvorfor skal han holde seg unna andre nå plutselig?
   Og hvis du ønsker å lære så mye nytt om verden, livet, psykologi, miljø, whatnot så kan du heller begynne å lese om f.eks. attachement, narsissisme, og psykopati – i det minste hvertfall plukke opp en bok, isteden for å bruke typen som lektor.

  25. For oss som har hatt omgang med denne fyren i mens de har holdt på – så er det trist å se på. Og det må man få lov til å si.

  26. Og jeg lover at denne Fabian Raw (lol) sitter og forteller hvor spesiell Kristine er og at hun er bedre enn de andre og alle de andre damene bare er forsmådde og sjalu.

  27. Utrolig at det finnes så jævla mange drittsekker der ute som prøver å ødelegge dette forholdet. Fy faen er alt jeg har å si, til alle dere depressive idioter som ikke har annet enn negative kommentarer å komme med. Skjerp dere for faen, jeg er så luta lei av folk som ikke klarer å være glad på andre sine vegner. Kom dere ut, opplev noe, få dere venner, lær dere at å slenge dritt og prøve å ødelegge andre mennesker IKKE funker.
   Go Kristine, pls ikke ta til deg hva disse idiotene sier :))))))

  28. Jeg har aldri kommentert bloggen før, men føler jeg må. Kanskje har dere rett og denne gutten har vært i følge dere Oslo’s største “fuckboy”. Men kanskje det bare er et rykte, et rykte som ikke definerer en person at all. Folk endrer seg, bare fordi de kanskje har vært en “fuckboy”, så betyr det virkelig ikke at de må være det resten av livet. La Kristine nyte det de to har, la hun lære, la hun feile. La Kristine få oppleve det mest fantastiske som finnes, unn henne det. Bare fordi hun er toppblogger så betyr det virkelig ikke at hun ikke skal få oppleve kjærligheten, for mest sannsynlig ville det kommet dritt om det var en helt annen fyr. Så la hun ha dette, ikke kom med unødvendig bullshit. Ikke oppfør dere som noen sjalue drittunger. For det er sånn dere framstiller dere nå.

  29. Aldri i mitt liv har noen fått meg til å føle meg så lite verdt og usikker på meg selv som han der. Er ikke sjalu, grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg ikke unner noen andre å oppleve det samme. Pass på deg selv!

  30. Tvi tvi, vakre Kristine. Det er mange som ønsker deg godt (meg selv inkludert), men Oslo kan være kynisk også… Du finner deg sjæl, og jeg syns du er helt rå. <3

  31. La nå jenta få gjøre sine egne erfaringer! Hun kommer ikke til å ditche en fyr hun liker bare pga randoms på internett som slenger dritt. Mulig han ikke er The One, men han er The One right now, og det må hun vel få lov til å nyte og finne utav på egenhånd.

  32. Ååå, er så glad på dine vegne KRistine! Har fulgt med på bloggen din siden du gikk i tiende klasse, og dette kom brått på hhehe! Han er utrolig fin, så skjønner deg godt:))

  33. Åh, jeg blir så irritert på alle dere som sitter å sier at de som kommenterer i den mer negative retningen er sjalu og ikke under Kristine glede. Et “normalt” menneske, med empati, unner andre mennesker glede, det er ikke det dette handler om.
   Fabian har vært med mange jenter, det er ingen hemmelighet. Og det ser ut til at han også har vært med endel av jentene som har kommentert i kommentarfeltet. Og jeg tror, og håper, at de fleste faktisk bare ønsker å advare Kristine, slik at hun kanskje ikke går i den samme fellen som de har gjort. Og til alle dere som tror at jeg er hodestups forelsket i fyren, så tar dere helt feil. Jeg syntes personlig han er hverken tiltrekkende eller interessant. Men det er min mening og alle er forskjellige, godt er det.
   Jeg har bodd i Oslo hele mitt liv, og med de følger også et relativt stort nettverk. Jeg tror jeg vet om/kjenner rundt ti jenter han har vært med. Og alle de jentene har blitt knust. Enten har han vært utro, ellers har han latt de involvere for mye følelser, i forhold til hva han har gjort. Han er manipulativ og en stor klyse.
   Så klart skal du Kristine få finne ut av dette selv, du skal lage din egen mening om han, og ja alle “fuckboys” (hater det utrykket!) kan endre seg, for den rette jenten. Det folk prøver å gjøre her, er at de prøver å advare deg. At du kanskje skal ha noen tanker bak i hodet, og ikke legger hjertet ditt på sølvfat for han, for så å bli sønderknust senere. Den første forelskelsen er alltid så utrolig intens. Man kjenner på følelser man aldri før har kjent på, det er rett og slett overveldende. Men da kan det tenkes at nedturen blir enda hardere.
   Hat så mye dere vil på mitt innlegg, ble bare så frustrert! God helg Kristine.

  34. hva syntes mora di om at du er blitt sammen med en fyr som ligger med alle jentene han ser? Huff, du fortjener faktisk bedre

  35. LA, du sa akkurat det jeg tenkte! Jeg har ingen kjennskap til fyren, men er en ekstremt god menneskekjenner (nå trenger man dog ikke å være “rakettforsker” for å skjønne tegningen her). Et blikk var nok på denne fyren.

  36. Koselig å høre du har funnet kjærligheten! Bare pass på å ikke gi deg selv på sølvfat for han/kjærligheten og husk hvem du er. Han har lært deg mye denne høsten, og ut i fra bloggen virker det som du forguder alt han liker og gjør. Hold fast ved noe du brenner for også, ikke bare det han syns er spennende… Jeg har ingen kjennskap til han, og mener det er opp til en hver å forme et bilde av folk, så ikke bry deg om hva andre mener! Bare vær forsiktig, man kan lett brenne seg og bli blind på kjærligheten 🙄

  37. Jeg får desverre følelsen av at du prøver å tillegge deg interesser for å imponere denne gutten. Plutselig er det å dra på kunstutstilling en av dine favoritt-kveldsaktiviteter, se på film, meditere, spise annerledes. Disse interessene virker ikke å komme fordi du genuint interesserer deg for det, men fordi han gjør det. Kjenner meg veldig igjen i dette, og å lære og utvikle seg som person er absolutt positivt, men ikke dersom det er av feil grunner. Ikke mist deg selv og vær den du er. Du trenger ikke digge kunst for at han skal like deg, du er kul på din egen måte! Om han er fuckboy eller ikke må du finne ut av selv, folk kan forandre seg liker jeg å tro 🙂

  38. Må ærlig si som den nysgjerrige stalkeren jeg er at jeg oppfattet Fabian som litt shady, MEN livet handler om å prøve seg frem, er det ikke rett så vil det vise seg med tiden. Om man trekker seg unna kjærlighet på grunn av anonyme kommentarer her på bloggen vil man aldri få vite om det var ekte, og det å trekke seg unna på grunn av dette er det jeg kaller feigt. Selvfølgelig skal man alltid være forsiktig da forelskelse kan gjøre det lett å glemme seg selv, målene i livet, egne interesser og egne meninger. Går denne forelskelsen rett vei så er det ingenting bedre, skulle det gå skeis så har hun familie, venner, lesere og i verste fall profesjonelle ved sin side.
   Jeg heier på DEG!

  39. hvorfor kjøpte han 60 nye charms på happn hvis dere er sammen???? Skjønner ikke hvordan du kan føle deg som hans ene, når han (og du) fortsatt er på sjekke-apps. Svar på dette hvis det er en logisk forklaring bak oppførselen på reklamen.

  40. Jeg ble skikkelig glad når jeg så du hadde fått deg en type!! Men når jeg så det var Fabian….pass på. Jeg tror ikke de fleste som kommenterer negativt om Fabian vil ødelegge forholdet, jeg tror de kanskje vil advare deg.
   Jeg personlig syntes du fortjener så mye bedre!! Men det finner du ut av selv. Du kommer til å lære mye av dette forholdet. Du kommer kanskje til å få ett nytt syn på kjærligheten.
   Det var i iallefall det jeg gjorde …. med Fabian

  41. hahahaha OMG, en veninne av meg ble spanket pa rompa av en fyr med navn Fabian midt pa lyseste dagen forrige uke og naar jeg saa filmen av dere to sammen saa gjenkjente jeg fjeset hans! Norge er lite ass.

  42. Jeg er ikke typen som kommenterer, men har lest bloggen din i flere år nå, og dette må være mitt favoritt innlegg!
   Ååå, er så glad på dine vegne, Kristine! Gratulerer så mye, og lykke til videre!
   Heier på dere to, og håper dette er et forhold som varer en stund! Du fortjener alt godt<3
   //Dere ser virkelig bra ut sammen

  43. Oi, hjelpes! Jeg har litt kjennskap til Fabian (som mange andre jenter i Oslo) og jeg syntes det er rett og slett frekt og ufint av han å gå etter 19 år gamle jenter! Dette gjør han fordi du (beklager!) er naiv nok til å ikke innse hva du dealer med. Jeg håper virkelig for din skyld at dette er den rette for deg og at han endelig har funnet en som er nok for han, men jeg håper du har selvrespekt nok til å sette ned foten den dagen han viser seg fra sin sanne side for første gang.. 🙁

  44. Alle skjønte jo hva det gikk i, med en gang du plutselig skulle være “dyp” og poste masse poesi og piss på bloggen. Ville kjørt på med to lag kondomer og stålpanser rundt hjertet før jeg var i samme rom som han fyren. Kan allerede vite hva som skjer om 6 måneder, han skjønner at den crappy bloggen hans ikke kommer til å bli noe mer populær til tross for dine linker, og gidder ikke skjule alt utroskapet for deg lengre.

  45. Beklager som spør, men sitter han der å røyker hasj??
   Glad på dine vegne, og håper det varer:) lykke til, Kristine<3

  46. Beklager som spør, men sitter han der å røyker hasj??
   Glad på dine vegne, og håper det varer:) lykke til, Kristine<3

  47. Her var det mange bitre X ‘er……
   Skam dere som skriver slike “sannheter” i det offentlige.
   Dere er nettroll som tydeligvis er misunnelige på Kristine.
   Slikk deres sår, kom dere videre, og la Kristine og hennes kjæreste få oppleve SIN kjærlighet på SIN måte!
   Blir det slutt så blir det slutt, men dem om det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg