1. Pepsi Max for life ass!
   Gøy og se videoen din – tror faktisk det er første videoen jeg har sett av deg og thumbs up for en veldig low key video, der du viser deg fra en digg side: nemlig det og være helt normal, og at det er greit og ha dager der man føler seg som dritt. Og har mensen. OG bare hater livet. Ikke sånn voldsom, men likevel… 🙂

  2. Elsker slike videoer! Endelig en norsk blogger som lager spontane videoer med null redigering. Og du var så fantastisk herlig her. Så utrolig avslappet og reflektert. Stå på videre Kristine!

  3. trodde egentlig at du var en skikkelig pretensiøs jente, men ser no at du bare e ein jævli genuin og god jente. Det digge eg

  4. Snakk om å være fornøyd med den man er, kroppen man har og det livet man lever, og at man må slutte å sammenligne seg med andre. Godta en selv for den man er! Føler du at du selv har gjort det?

  5. Dette var kult, digger deg og kjenner meg så igjen i mye av det du sier!! Godt bloggnorge har en som deg:DD

  6. Tips til hva du kan snakke om:
   Det å respektere mennesker som de er. Om fordommer man kan legge i folk pga deres klestil, yrke, hår, sminke osv.. hvordan hadde verden vært om alle var som deg selv osv.. Haha vet ikke om det virket teit, men om du skjønte tema?

  7. kult om du kunne snakke uredigert om hvorfor eller hvordan du tror mennesker velger ulykkelighet for ofte (husker du skrev om det i et anna innkegg), det er viktig og interessant 🙂

  8. Åå godt å høre at det er andre enn meg som tenker/er slik! Kjenner meg så igjen. Du e flott, Kristine! Ha ei fin helg 🙂 <3

  9. Digger når du har slike ”meningsløse” videoblogger (om man kan si det), liksom at du bare setter deg ned for å snakke til oss leserne. Liker spesielt godt at videoen er uredigert, da blir det jo mye mer ekte!
   Ser at det har kommet en del kommentarer som er direkte personlige i det siste, og jeg ville bare si at det er helt ok å bli sur og lei seg – det er bare menneskelig. Men du er en tøff jente! Stå på 🙂

  10. JA JA og JA! Den følelsen har jeg hatt flere ganger selv og er sååå enig i det du sier om det. Faen som det suger
   Og fyyy så enig jeg er i det du sier om andre som er på telefonen når du er med de… først og fremst blir jeg oppriktig lei meg ettersom all oppmerksomheten gis til det som skjer (eller ikke skjer) på telefonen og du selv blir helt borte og nesten glemt. Det er en forferdelig følelse, og selvom jeg helt sikkert har gjort det før selv, så er jeg sterkt i mot det og er med på å jobbe for en mindre digitalt styrt hverdag! Hvis man kan si det sånn. Ta vare på øyeblikkene slik de er og ikke gjennom bilder i ettertid.
   Btw JA til flere slike videoer. Og gjeeerne en hvor du snakker om veganerstilen! Er så nysgjerrig og vil vite mer “fra innsiden” om priser, smaker, utvalg, metthetsfølelse og ikke minst fordeler og ulemper rundt det!!

  11. Heii! Dødskult at du bare slenge ut sånne videoa. Digga det. Meeeen et spm, kor du tar restylane her i oslo? Og kor mange ml? Leppene dine e dødsfine. Tar restylane sjøl på colosseum majorstua og e meget så fornøyd!!

  12. Så ekte og så avslappet. Digger det! Stå på Kristine, du er dyktig og inspirerer så utrolig mange når det gjelder alt fra livsstil til mote til tankegang. JA til videoer som dette! (btw, dette er første gangen jeg har kommentert på en blogg – og jeg har vært fast bloggleser i mange år – men måtte bare fordi du fortjener det så sykt) klem

  13. Synes denne videobloggen var skikkelig bra! Har fulgt bloggen din i mange år, og du er en flink blogger! Forsett slik 🙂
   Snakk gjerne om hva du tenker om fremtiden, både for deg selv og for verden 🙂

  14. Jaaaaaa til flere spontane videoer hvor du tar for deg en/flere viktig tema og uten redigering virka det så mye mer “ekte”, digga det!
   Btw, uten tvil er du vakker, men GUUUD du er så mye vakrere i virkeligheten enn på bilder!

  15. Kjenner den likegyldighetsfølelsen og herreguuud den suger! U go girl, håper dagen idag blir bedre <3

  16. Innleggene dine denne uken/siste tiden, aahhh elsk. Henda i været og prayhender-emoji!! Veldig interessante, digge, deilige, fine og fengende innlegg, bilder og videoer!!

  17. ÅÅhh føler med deg! Den følelsen er kjip ass!
   Jeg hadde satt pris på å høre om ditt forhold til alkohol gjennom tidene. Hvordan du taklet det å fortelle det til foreldrene dine osv. Tror det hadde vært en lur ting å gjøre, siden du har mange yngre lesere som sikkert har mange spørsmål angående det.
   Du er så flink, stå på videre, fine deg.

  18. Hei! Så morsomt å se en video hvor du bare er deg selv og prater om vanlige ting. Blir så mye mindre tilgjort enn mange andres videoblogger. Og liker at du tørr å si at det er greit å ikke ville gjøre noe alltid, bare ligge hjemme med lunken pepsi max.
   Fortsett med slik hverdagsblogg, flott å se folk som ikke bare blogger når de gjør noe gøy, kult eller sosialt.
   Hilsen fast leser 🙂

  19. Elsker slike uredigerte videoer! Føler man som leser blir kjent med deg på et helt annet plan! Skulle ønske innleggene dine også kunne være enda mer åpenhjertige. Du er veldig ærlig om dine gode perioder, og vi ønsker deg jo ikke noe annet enn nettopp det. Men det er en urealistisk virkelighetsframstilling. Plutselig kommer du fram med at du ikke hadde det så bra den og den perioden allikevel, men tror det for leserne hadde vært relaterbart i mye større grad om du skrev om også slike perioder i nåtid! Skjønner at det er ulevering av deg selv på et veldig personlig plan, men hvis du tør å prate om det, tror jeg ikke det vil gjøre noe annet enn godt.
   Men altså elsker bloggen din og gleder meg til bloggerne!

  20. Hadde vært veldig gøy om du lagde sminkevideo. En sånn veldig ordentlig en hvor du forklarer countour veldig nærme (elsker ansiktssminken din), bryna (ikke minst), kanskje vise litt hva du tenker når du setter sammen outfits og vise litt hvordan du klarer å hente ut inspo og hvor du gjør dette. Elsker at stilen din på en “innafor” måte skiller seg ut, om du skjønner? Den er ikke helt jalla og ekstrem, men samtidig unik 😁

  21. Først og fremst; JA, JA, JA til fleire slike videobloggar!
   I ein ellers travel folkehøgskule-kvardag har eg ikkje tida til å lese så mange bloggar fast, men akkurat din blogg Kristine, den må eg berre stikke innom daglig! Det er noko med deg, og din blogg, som verkeleg treff meg. Og etter denne videoen så understreker det berre poenget mitt. Eg kjenner meg så veldig igjen i alt det du seier i videoen, om høgsensitivitet, og ellers det å sanse meir enn gjennomsnittet.
   Ah, diggar deg!! Ha ein smooth dag!

  22. hei! jeg må bare si at jeg elsker bloggen din, stilen din og blir inspirert hver eneste dag av deg. Liker veldig godt å se tilbake på antrekk du har lagt ut tidligere, men når jeg blar i arkivet kommer det ikke innlegg som er senere enn 15. 16. dagen i måneden om du skjønner og lurte på om det er noe du kunne fikset 🙂 ha en fin dag videre!

  23. JA, en video med deg og Fabian som lager mat! Det hadde jeg satt pris på. Og en video hvor du snakker om kreativitet kanskje, om tips til hvordan man kan komme i et kreativt modus 🙂

  24. Er veldig interessert i å høre om hvordan du er så komfortabel med deg selv og sikker i ditt eget skinn

  25. dette var digg å høre. nå skal jeg kose meg alene med et diiiigert glass pepsi, en film og bare hygge meg.

  26. FØLER DET PÅ AKKURAT SAMME MÅTE! Har du prøvd emma? Isåfall kan det være grunnen.. Eller depresjon. Depresjon kan komme i mange forskjellige grader vettu!

  27. kan helsesøster på vgs skrive ut recept på p-piller, og må man ha ny recept for hver måned for å få hente?

  28. Hei! Inspirerende video. Kunne du kanskje lyric pranka noen som du kjenner, og filma mens det foregikk? Hadde vert så veldig gøy å se på.

  29. Snakk om utroskap og sexpress, tror det er mange som trenger å høre noen reflekterte tanker rundt dette 🙂

  30. Igår, gjorde Kiwi-negeren, meg oppmerksom på at jeg hadde store donglebær i rompa mi.
   Og det var sånn, mener jeg å huske, at Haldis sa at alle som er direkte etter Adeler,Gjedde og Bååt, har donglebær i rompa da.
   Noe sånt.
   Og Kiwi-negeren sa også det, at han kunne fjerne de her donglebæra da.
   Men jeg liker å ha disse donglebæra i rompa mi da.

  31. Når kommer innlegget om å avbryte vennskap? 🙂 hadde vært både lærerikt og interessant å lese om!

  32. Jeg har akkurat samme type dag i dag som du hadde her. Vi har seriøst akkurat like tanker, jeg føler vi er bestevenninner, hahah! Elsker å se sånne uredigerte videoer av deg, lag flere av de <3<3

  33. HAHA SÅ SYKT LÆTTIS du er !! setter pris på slike mennesker som deg i verden, så spontan, morsom og energisk og samtidig så reflektert. Uten å høres ut som en creep ligner jeg veldig mye på deg, og problemet med at du legger så mye krefter og sanser og tanker i alle mulige ting som forbigår deg i hverdagen var SÅ relatable. shiit as! Aldri hørt noen nevne det før, men jeg sliter så mye med det selv. Nei vet du hva, før leste jeg ikke bloggen din så ofte, men etter du har flyttet til oslo virker det som du endelig har fått levd ut å være den personen du lenge har lengtet etter og det beundrer jeg deg så mye for. Du er rett og slett en av mine favorittbloggere nå! Jeg skal selv flytte fra Bergen til Oslo etter sommeren da jeg er ferdig med VGS bare for å nyte livet og endelig sprekke boblen som består av skolearbeid, russebuss, hverdagsstress, kjedelig deltidsjobb og regnværet. Hadde vært kult å møttes for en kopp kaffe da. Å bli kjent med reflekterte og morsomme personer er det beste jeg vet. Hyller deg, girl

  34. Kul video! Er også hyper-sensetiv (tror jeg det heter?) feks irriterer det meg IHJEL måten du blander inn engelsk når du snakker.. og ting du gjør med leppene, omg. Slitsomt. Menes ikke som kritikk, bare mer om meg

  35. Er så gøy når du videoblogger! Tok meg selv i å svare deg “høysensetiv tenker du på” når du ikke kom det ene ordet, hehehe!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg