art nights

Heeeeeey og happy Sunday folkens! Oi, i går ble litt av en kveld. Haha, hver lørdag er unik her i Oslo… Virkelig. Alle festene jeg er på er vidt forskjellige, og jeg møter nye mennesker hver eneste gang. I går var jeg invitert på Art Night i et svæææært lokale med mange mennesker. Jeg inviterte Fabian og bestekompisen hans Nikolai over til meg for å drikke litt vin, før vi dro avgårde til den store festen. SÅ mange forskjellige mennesker stappet i et stort lagerhus har jeg ikke vært vitne til før, ass. Det var kjempekult, for i et rom kunne du se på kunstutstillinger, i et annet rom kunne du stå ved baren og mingle, og i et annet rom var det en stor musikk-gig hvor folk danset som aldri før. Vi ble etterhvert en av dem – supermoro!

Da vi ankom lokalet tok det vel 5 minutter før vi klarte å rive ned det ene maleriet ved et uhell, fordi vi skulle ta bilde ved det. Hahaha, ER det mulig. (Hvis dere følger meg på Snapchat så fikk dere det kanskje med dere) Bildet ble ikke ødelagt og det gikk helt fint, heldigvis. Jeg så for meg at bildet kostet sånn 40 000 kr minst, men så kommer det så klart en bedrevitende hipster-dude bort med pekefingeren og bare “hey, det der bildet koster 4000 kr bare sånn at du vet det”. Ikke for å disse verken maleriet eller verdien av det i det hele tatt, men måten han sa det på var bare så sleezy og jeg døde helt inni meg av hele situasjonen. Hadde det blitt ødelagt hadde vi å klart erstattet det da – uavhengig om det kostet 4000 eller 50 000 kr.

Dette er live-art!! Hoover SYKT er det ikke at han har malt dette på bare et par timer, fremfor mange mennesker? Kunsteren bak gjorde faktisk akkurat det samme på den festen hvor jeg møtte Fabian for første gang, det er litt kult å se tilbake på, hihi. Jeg ser at mange av dere etterspør video av oss forresten, og det skal vi fikse!

Fabian og Nikolai er trolig to av de menneskene jeg har møtt som jeg har ledd mest med. Haha, seriøst, jeg ler til jeg får vondt i magen. Intelligent-humoren er den beste spør du meg, og det er liksom ikke så mange som har den heller.

I dag skinner sola og jeg kan ikke vente med å bli ferdig med dagens jobb, slik at jeg kan komme meg ut i finværet. Jeg trenger å lade opp til ny uke, det skjer nemlig MYE den kommende uka. Wohooo!

20 kommentarer
  1. “for å drikke litt vin (litt går under kategorien som 3 flasker)”
   kunne du ikke bare droppet parentesen?

  2. “Intelligent-humoren er den beste spør du meg, og det er liksom ikke så mange som har den heller.” ooooh my god du burde sjekke ut reddit.com/r/iamverysmart. Høres ut som du hører hjemme der

  3. Hva er ditt syn på dop og sånt? Ville gjerne lest et innlegg om det. Forståelig om du ikke vil skrive om det på bloggen siden det er såpass tabu tema

  4. dette innlegget var fult av snikskryt hahah
   og btw HVORFOR må du og Fab snakke engelsk i typ alle snappene du legger ut – altså det høres jo idiotisk ut når dere begge er norske og ehm tydelig ikke snakker flytende??? hvorfor ikke bare snakke norsk lol

  5. kan du ikke vise leserne dine såpass respekt at du kan svare på de mest gjennomgående spørsmålene du får her inne?
   HVORFOR snakker dere amerikansk i annenhver setning?
   HVORFOR?
   Kan du ikke bare være så snill å svare på det en gang for alle så får du fred?

  6. Synes det er fælt å angripe Fabian på en blogg som tilhører noen andre.
   Herregud folk må roe seg.

  7. Fint at du hadde greid å erstatte bilde da, uavhengig om det kostet 4000 eller 50 000.. Du er veldig opptatt av å fortelle om at du har god råd i innleggene dine om dagen. Si heller: Hey, jeg tjener fett og er stolt av det. Isteden for å legge inn snikskryt her og der. Du er veldig tydelig.

  8. haha døda av kommentaren “intelligent-humor” , helt ærlig ser kjæresten din utrolig lite intelligent ut..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg