NYTT HÅR!

TIME FOR SOME CHANGES

Jeg har forandret meg ekstremt mye mentalt det siste halvåret. Nå er jeg kommet til det punktet hvor jeg føler at det er på tide å gi slipp på enkelte ting. Blant annet håret mitt. Det lange håret er ikke meg lenger, det er den gamle Kristine jeg la fra meg i Førde og på videregående. Nå er eg 20 år og på vei til å bli en voksen kvinne. Forandringer MÅ til. Og med håret var det endelig på tide, for jeg har hatt det langt så lenge jeg kan huske. Nå har det seg også slik at jeg har lyst å satse mer på modell-yrket, og skal jeg kunne bli booket til jobber kan jeg ikke gå å tviholde på Rapunzel-håret mitt.

Så! I dag klokken 11:00 satt jeg i frisørstolen og hadde min første ordentlige hårklipp siden… BARNESKOLEN! Believe me or not, det er faktisk helt sant. Sjuuuuuukt. 

Det beste av alt var at jeg faktisk ikke var spesielt nervøs. Jeg var så utrolig lei av det lange, slitte og uhåndterlige håret mitt som gikk helt ned til rumpa, at jeg bare: fuck it, fyr løs. Nå skal det sies at de ville ha det enda litt kortere, men det må jeg isåfall ta gradvis… Ellers hadde jeg fått helt sjokk, haha.

Såååå… her er resultatet!!

Her har jeg krøllet det hos frisøren, så det er ikke mitt naturlige fall

ÆÆÆÆ!! Jeg trodde jeg skulle komme gråtende ut av frisørsalongen og få mentalt sammenbrudd, men jeg danset langs Karl Johan og hele veien til trikkestoppet. SÅ mye mer selvtillit jeg fikk nå!! Har allerede prøvd å style det med forskjellige frisyrer, og det er så sykt mye enklere å ha med å gjøre nå. Jeg har klippet det litt opp også, så det er mye mer spill i håret enn det var før. Gleder meg til å vise dere! Måtte rett hjem og sette det rett i en rufsete hestehale, har alltid drømt om å kunne lage det, haha 😃

Nå er jeg spent på hva dere synes?!

45 kommentarer
  1. Looks absolutely amazing!!! the length is perfect because it’s not too much off and your hair looks even healthier now and the cut is super nice too. You look more grown up now as well, just absolutely beautiful and stunning. Great success! Xxx

  2. Så utrolig fint! Veldig voksen look du fikk nå!
   Tror og at det vil bidra til at du ser litt større ut, hvis du skjønner? Ikke mer vekt eller høyde eller noe, men det lange håret har liksom blitt litt sånn dukke-langt, altfor langt og litt uproposjonert til deg, hvis det gir mening? På bildene når du står fra sida og håret er løst, så har det liksom sett litt “feil” ut, selv om det har vært skikkelig fint og? Herregud, jeg høres jo helt crazy ut..
   Men dette var hvertfall skikkelig, skikkelig fint. Utrolig fyldig og fint det er 😍

  3. Fyfaen det var dødsfint😍 Visste det! Pliss ikke gjør det for kort dette var perfekt girl, pliss rett håret engang😍

  4. wow, dette ble fint! Og om du angrer kan jeg glede deg med at det kommer til å vokse ut mye raskere, og være mye sunnere.

  5. Suuperfint, forandring fryder! det er såå deilig med nyklippet hår, jeg klipper meg gjerne hver tredje måned fordi jeg digger følelsen, haha 😀 Håper du tør å gå enda litt kortere neste gang, det hadde vært gøy <3

  6. Så fint det ble!
   I dag har jeg også opprettet blogg. Hver dag skal jeg legge ut lange og korte tekster om livet og kjærligheten og alt som går til helvete. Blir glad om du sjekker den ut:)

  7. Suuperfint! Fremdeles langt da, haha<3 Men skjønner veldig godt at du vil ta det gradvis, håret er tross alt noe av det en selv er veldig opptatt av og fort blir misfornøyd med! Men du stråler, digger det!

  8. HALLOOOO! SYYYKT FINT!!! IKKE LA DET BLI LENGRE NOENGANG SERR!! haha ivrig med capslocken nå men virkelig, du ser ut som en helt annen person <3 tror enda litt kortere hadde vært dritfint også!

  9. You look gorgeous! 🙂 I think you wood look nice in a darker brown hair color, It would frame your face more and make your cheekbones stand out 🙂

  10. Fin på håret! Det eneste jeg lurer på er hva modellbyrået tenker om at du bruker fillers i leppene dine? Vet at motebransjen og “plastic” ikke går hånd i hånd:)

  11. Åh ble nesten litt skuffet når jeg så du ikke hadde tatt mer, skjønner du må ta det litt gradvis (når du ikke har vært hos firsøren på over seks år). Tror bare du hadde vært så fin med typ skulderlengde, da hadde du fått frem de fine trekkene dine i ansiktet bedre 🙂 Men herregud du ser såklart (fortsatt) superbra ut.
   Også har jeg to spørsmål jeg håper du kan svare på:
   1. Som du skriver så har du forandret/utviklet deg endel siden du flyttet til Oslo, hvordan har det påvirket forholdet mellom deg og bestevennene dine fra Førde? Som kanskje enda bor der. Føler du at dere sklir litt fra hverandre? Eventuelt tips til hvordan ikke gjøre det når man får så ulike inputs i hverdagen? 🙂
   2. Føler du at du har gått litt i “kjærestefellen”? Hater egentlig det ordet, men aner jo ikke hvilket annet ord jeg skal bruke. Ser du har vært endel sammen med F i det siste, er det noe du har tenkt over?
   Nyt kvelden og gå å kast rundt på det fine “nye” håret ditt 🙂

  12. Oi shit det ble drit fint jo!! Trodde helt ærlig det kom til å bli kjempe uvant og så ikke deg om du skjønner, men det ble utrolig kledelig og det ser så friskt ut!

  13. Slik det ser ut på bildene over, så ser det kjempefint ut! Kledde deg mye bedre enn det lange håret (det var et kompliment ;-))

  14. Kommenterer typ aldri på bloggen din, men nå må jeg bare for tror det å klippe deg er noe av det smarteste valget du har tatt på lenge, for det her, DET kledde du! Håret ser jo så vanvittig mye sunnere ut også. Nei, dette var råfint!

  15. Du har ingen grunn til å være redd for å gå kortere, for dette passet du! Håret ditt ser sykt friskt ut nå, du ble mer voksen i utseende og sist men ikke minst så passer det mye bedre til stilen du kjører. Jeg elsker det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg