jeg må ta vare på meg selv

Jeg har startet et nytt prosjekt, og det er å drikke mer vann. Akkurat det prosjektet tror jeg at jeg har proklamert om her på bloggen flere ganger tidligere, men denne gangen mener jeg faktisk alvor. 2 liter vann om dagen! Gjerne mer om jeg trener og svetter. Jeg spiser sunt og har et bra kosthold, men jeg mangler det helt elementære – og det er å holde kroppen hydrert. HVORDAN kan jeg glemme det? Jeg innså nemlig her om dagen at kroppen min lider på grunn av dette. Herregud, jeg må seriøst ta vare på meg selv.

Vann er bra for mye. Viktigst av alt for at kroppsmaskineriet skal funke bra, men det er også superbra for hud, konsentrasjon, tørsten og MYE mer.

So, here we go! 2 liter om dagen, det klarer jeg. Jeg har holdt på i en uke nå, og jeg merker allerede at kroppen er mer fornøyd.

Diiiiigger forresten disse buksene. Jeg må skaffe meg flere!

Nå skal jeg hoppe på bussen til Bislett og trene! Ah, jeg er SÅ motivert på treningsfronten for tiden, det er dødsdigg. Jeg har mange planer denne uka, og da kommer det alltid godt med å få svettet av seg litt på gymmet. I morgen skal jeg ta nye polaroid-bilder, og neste uke skal jeg faktisk på en shoot i Stockholm, så det er en ekstra motivasjon til å trene. Juhuuuu! Hiv dere med, a!

25 kommentarer
  1. Wow Krissy, You look like you’ve gained weight! You look amazing, can you write a post about gaining weight?

  2. Litt drøyt å sette et mål om å drikke så og så mye om dagen. Det er så enkelt som å drikke når man er tørst!

  3. Anonym: du vet at det ikke holder å drikke når man er tørst? Jeg er kun tørst på kvelden og logisk at dette er for lite ;))

  4. Å ha et mål på 2L er kjempebra begynnelse! 😀 jeg gjorde lignende selv, og til slutt ble det en slik rutine at jeg MÅTTE ha vann hele tiden 😛 Eneste “ulempe” er at du løper på do hele tiden, men anser ikke det som noe negativt egentlig hahah

  5. Vil anbefala appen plant nanny!! Bukte sjøl denne når eg sku drikke meir vatn:) lett å glømme å gå innpå, men gjer det iallefall litt kjekkare å drikke oftare <3

  6. Det er faktisk sånn at hvis man drikker når man er tørst så er det mer enn bra nok. Det er ikke sånn at alle må drikke 2 liter vann om dagen. 🙂

  7. Det at man må drikke 2-3 liter vann om dagen er kun en myte. Man drikker når man er tørst, kroppen sier i fra selv når den trenger vann.

  8. Du må ikke glemme at flere matvarer har mye vann i seg, og det er ikke sånn at man må drikke så så mye vann per dag, men det er anbefalt at man får i seg så så mye væske per dag, og det er flere ting en vann som har væske i seg. For all del, vann er sunt, mye sunnere å få i seg enn iste, brus og saft, men igjen, kroppen sier ifra når den trenger påfyll av væske, og du vil også kunne se det på urinen din utover dagen 🙂

  9. Hei Kristine!
   Må bare komme med en liten oppfordring! Ikke bruk extensions. Du har så nydelig hår og trenger det ikke! Bruk håret ditt for det er verdt.
   Jeg synes det er så synd at så mange bruker extensions. Flere kjendiser med kjempefint naturlig hår, fester extensions på og får et i (mine øyne) styggere hår. Håret striper seg nedover liksom. Det er bare ikke pent!
   Naturlig skjønnhet må taes vare på. Det er helt tragisk at så mange bruker penger på å se “falsk og mindre pen” ut!

  10. Årh det virker som du er så glad om dagen, gleder meg til dagen jeg flyttet ut og kan ha det sånn som deg❤️

  11. Jeg er i samme situasjon som deg når det kommer til kjæreste. Har alltid følt meg sterk og selvstendig og ikke noe typisk kjærestejente, men nå har jeg altså blitt sammen med han jeg er forelsket i. Problemet er bare det at det føles så veldig rartuvant, jeg går rundt med hodepine og vet liksom ikke hva jeg skal ta meg til. Bare det å forholde seg til et annet menneske på den måten er veldig merkelig. Har aldri vært i forhold. Dessuten har han vært kjent som en player, men det var faktisk han som begynte å kalle meg dama si. Vi har vært sammen i tre dager (haha) og han er fortsatt singel på facebook. Er det noe jeg bør være bekymret over?? Sitter her som et stort spørsmålstegn jeg, over at han i det hele tatt ville ha meg. Har du noen tips?? Han har møtt familien min though, men stoler fortsatt ikke helt på han.

  12. Last ned appen WaterMinder! Jeg er avhengig 🙂 Du legger inn litt info om deg, så regner den ut hvor mye du burde drikke hver dag. Min sier ca 1.8 liter på meg, men jeg drikker alltid mer. Før slet jeg veldig med å få i meg nok vann, men etter at jeg fikk den appen har det blitt ‘gøy’ å drikke vann fordi jeg kan legge inn, få rewards osv. Haha, høres jo så teit ut, men den er veldig å anbefale!

  13. Som de over sier; dette regulerer kroppen selv! Det er en rekke faktorer som spiller inn ?mtp hvor mye man skal drikke… 🙂

  14. 01.20. Sitter her i vinterferien min å skiver en oppgave som skal leveres om et døgn. Er helt tom for inspirasjon og motivasjon. Har egentlig bare lyst til å legge meg å høre på musikk. Men kommer alltid på deg når jeg er tom for motivasjon, husker innleggene du skrev tilbake i tid når du gikk på skolen, de innleggene kommer alltid frem i hodet mitt når jeg er helt tom. Du hjelper meg i skolehverdagen, du er min motivasjon, du er mitt forbilde og du skal vite hvor takknemlig jeg er for å lese bloggen din. Du stråler og jeg elsker det! Ha en fin uke Kristine!

  15. Tidligere var jeg også alt for dårlig til å få i meg væske siden jeg slet med å kjenne på tørsten. Nå har jeg klart å finne noen små lette triks som får meg til kaste nedpå med vann hele tiden. Har blant annet alltid isbiter i frysen, en karaffel med vann i kjøleskapet og hvis jeg skal ut pleier jeg å kaste med en vannflaske i veska. Om jeg bare sitter hjemme og chiller pleier jeg også ha en vannflaske ved siden av meg eller en karaffel med kaldt vann og isbiter. Er du like glad i iskaldt vann som meg er det jo også vannflasker meg et sånn “kjølerør” i, ellers finnes det jo også tynne avlange isbiter til å putte i en vannflaske

  16. Åhh så fin du er! Slenger meg også på dette vannprosjektet, i suck haaha
   Og til dere over her – ok, kanskje dere kommer dere fint gjennom dagen ved å kun drikke når dere er tørste. Men hvordan kan dere absolutt plages av hva Kristine gjør, uansett? Det er VANN liksom jesus

  17. jeg prøvde å drikke 2,5 liter om dagen, jeg syns faktisk det var veldig vanskelig og følte jeg konstant satt og helte i meg vann, hahah. Det var også irriterende og gå på do 3 ganger i timen – men jeg har lyst å prøve igjen jeg.. lykke til! 🙂

  18. Lurt å sette seg et mål for å drikke nok vann! Dør litt av de over her som sier at man skal drikke når man er tørst. Alle er forskjellig, jeg er ALDRI tørst med mindre jeg trener, og kjenner det først på kroppen ved at jeg får kraftig hodepine og da er det “for sent”. Så ja, stå på og hold målet!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg