panikk

I går sa jeg i frisørstolen: “Jeg synes det er rart at jeg ikke har freaket ut enda”.

Vel…. Jeg freaket ut i dag tidlig. Det gikk helt fint da jeg våknet, men så skulle jeg prøve å style håret – og det er jo ganske annerledes å jobbe med nå i forhold til tidligere. Plutselig følte jeg meg ikke noe pen i det HELE tatt og at jeg ikke kledde frisyren.

Jeg har jo fortsatt ganske langt og ikke minst fyldig hår, men det er bare så uvant. Ikke at det er noe rart, da.. Jeg har tross alt vært langhåret i mange år nå.

Men så fikk jeg på meg noen klær og ordnet meg litt, og da så jeg hvor SYKT mye bedre det ser ut med kort hår som ikke dekker hele brystpartiet mitt. Før kunne jeg ikke gå med håret frem uten at det dekket hele overdelen eller jakken min.

Det skal nok bare litt tilvenning til! Men uuuh, forandringer er ikke bare-bare, haha.

Nå skal jeg ta nye polaroid-bilder, og så skal jeg innom NRK for å prate med NRK Sogn og Fjordane angående Bloggerne-premieren. Her er det full rulle for tiden!

31 kommentarer
  1. No worries! Er bare å knaske de haircare-tablettene det, så kommer håret ut igjen. Jeg bruker de og eeeelsker håret! Kommer masse fine babyhår ut også.

  2. Hei Kristine!
   Må bare si at håret ditt ble veldig fint, men håret ditt er IKKE kort nå 🙂 Ditt “korte” hår er mitt lange, så i mine øyne har håret ditt perfekt lengde nå 👌🏻 Så please ikke freak ut når håret ditt er drit fint. Jeg klippet håret mitt over skuldrene, og da hadde jeg rett til å freske ut over at det var kort 😉

  3. Vet du om noen polaroid kamera hvor man kan ta ut bilder fra PC / mobil og som blir like store, og klare, som vanlige bilder? 🙂 lett så lenge. Funnet en type men der ble bildene veldig gulige og ikke minst små. Så på bloggeren at du hadde så mange fine bilder på veggen men vet ikke om du brukte et slik.

  4. I think it’s totally normal how you reacted this morning. For you it’s a huge change, because you haven’t changed your hair in such a long time, and now it’s shorter so your mind and body still is with the long hair. That’s why you freaked out when trying to style because the structure is not the same, but yet your hair looks amazing. Just give it a little time, you need to get used to it and in a week or two you will be fine, and you will love it 🙂 x

  5. Du går jo på haircare? Da er det vel null stress 🙂
   Jeg har alltid eksperimentert med håret (siden jeg var 8!). Jeg hadde lyseblondt hår til rumpa og hadde så lyst på kort og mørkt hår lenge og så bare gjorde jeg det (fortsatt ung og bodde hjemme) og mamma fikk helt panikk :’) priceless.
   Sparte til langt i flere år og bestemte meg for at jeg bare skylle bli kort. Var så piss lei håret mitt som jeg uansett bare hadde oppsatt så jeg klipte meg til ørene, har ikke angra siden jeg gjorde det for 3år siden. Jeg skal ALDRI ha langt igjen!

  6. Du har faktisk veldig langt hår ennå, synes du overdriver veldig. Trodde liksom du skulle prøve å klippe det over skuldrene eller noe, men det er jo praktisk talt ingen forskjell annet enn at du har tjafset av det slitteste i endene. Visste ikke om det var noen forskjell egentlig på de første bildene, selv om jeg leser bloggen din hver dag. Å klippe av slitte ender er bare “stussing”, absolutt ingen “ny frisyre” eller noe å snakke om i det hele tatt – helt ærlig 😉 Skjønner ikke at du ikke tuller en gang.

  7. Hei Kristine! Jeg syntes du ble veldig fin på håret:) Og jeg digger bryna dine, såå jeg lurer på hva du har gjort med de og hvordan har de blitt sånn? <3<3

  8. Guuud kommer ikke over hvor vakker du ble med det håret! Men pass på å ikke klipp så mye kortere:) selv om det lange håret ditt var fint så sjulte det mye av deg, både kropp og ansikt, etter at du klippa deg er ansiktet ditt blitt sååå mye finere(selv om du var smashing før også) så føler jeg det har forandra formen på ansiktet til det bedre<3 love ittt!!!

  9. Jeg hadde alltid hatt langt hår nesten ned til rumpa. Så klipte jeg meg for første gang skikkelig hos frisør. Klipte det rett av ved kragebeinet. Var skummelt da jeg satt i stolen, men har aldri angra.

  10. Det er jo fortsatt langt!
   Forskjellen er bare at det ser stelt ut nå, og ikke sånn “jeg-steller-meg-aldri-og-lar-håret-gro-langt.”
   Null worries, unge dame.

  11. Håret ser mye bedre ut nå, kjempefint! leppene dine derimot… kanskje du bør roe ned der noen hakk

  12. kort?? kort hvor? og det dekker jo fortsatt hele brystpartiet ditt og klærne dine? skjønner ikke hva du snakker om

  13. Du har en veldig fin lengde på håret ditt nå, og det fremhever ansiktstrekkene dine på en finere måte 🙂 du kommer mer frem. Men skjønner hva du mener, har selv alltid hatt langt hår, så kjenner meg godt igjen i den følelsen. De gangene jeg klipper det får jeg panikk, selv om andre kanskje ikke ser så stor forskjell – føler man veldig på det selv.
   Må også si at jeg har fått et veldig positivt inntrykk av deg etter bloggerne kom på TV. Ikke at jeg hadde så mange formeninger tidligere, men du fremstår som en reflektert, positiv og engasjert person som tar vare på de nærmeste rundt seg. Fortsett sånn☺

  14. Passa det veldig bra! tror det e bare en vane sak 🙂
   Så nesten litt eldre du me det “korte” håret.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg