løkka

♥ ♥ ♥

I neste uke er jeg på igjen på Bloggerne! Da må dere følge med, for da starter flytteprosessen min, og dere får se en stykk rådvill Kristine som ikke aner hvor hun skal flytte. Det er så gøy at jeg til syvende og sist endte opp på Løkka, haha. Et par kvartal unna Håkon, bare!

Forresten så trives jeg skikkelig skikkelig godt med den nye frisyren. Det er så mye enklere å kle seg nå, synes jeg! For første gang på lenge kan jeg ha håret mitt frem uten at jeg skjuler hele antrekket med håret, haha.

17 kommentarer
  1. Hei! har eit spm til ukens spørsmål… 🙂 ser at Fabian har ein såkalla “Steimsring” på ringfingeren sin, og det er en ring fra Sogn, men han er jo ikkje det- er det ein grunn til at han har den (altså i og med at han ikkje er frå Sogn)? elsker ringen sjølv hahahah

  2. Blir litt skuffa da jeg ser du sitter i leiligheten og røyker på den siste snapstoryen din, du pleide å være et sunt og godt forbilde for de yngre.

  3. Har du begynt å røyke? Du gjør hva du vil, men jeg lurer bare på hvorfor du måtte røyke på snapstorien der du sikkert har mange unge jenter og gutter.

  4. Heihei, har ikke TV2 på TV-en, og har såå lyst å se bloggerne! Såvidt jeg husker skrev du noe om TV2-sumobruker til leserne dine, blir det noe av?
   Må bare si at du stråler, og jeg digger stilen og håret. Også har du blitt så pen i ansiktet med tiden. Du har gått fra å være en søt jente til å bli en aldri så elegant og vakker ung kvinne. Du inspirerer, og ser ut til å ha funnet deg en real fyr som kan føre deg på nye, inspirerende veier. Stå på!

  5. Jeg elsker Løkka! Kjøpte meg leilighet der for snart to år siden, og har aldri angret.
   Så over til noe annet. Jeg lurte på om du kunne tenke deg å titte innom bloggen min, og hvis du liker den, så kan du kanskje gi meg en shoutout? Jeg er ny i bloggverdenen, og jeg trenger litt drahjelp. Målet med bloggen er å dele gode, ærlige og dype tekster, uten klikkhoreri og drama. Tror du vil like den 🙂

  6. Jeg vil bare gi en liten tilbakemelding til bloggerne. Jeg har sett på det de tidligere sesongene og har syns det har vært veldig kjekt å se på, men denne sesongen syns jeg at det legges ut alt for mange videosnutter før programmet faktisk vises på TV. Skal ikke gå i mot bare deg, men det er deg jeg følger mest (snapchat, blogg) og jeg føler at alt som vises på tv har jeg sett på videosnutter i forkant 🙁 Nå har jeg jo valgt selv å se på snuttene, men jeg har ikke visst at nesten bare det kommer på TV. Ville bare at du (og produksjonen) skulle få denne tilbakemeldingen. Greit at dere promoterer, men ikke legg ut alt.. det blir bare nedtur å se programmet da, syns jeg.

  7. Kan du si til fabian at han må ordne bloggen sin? Går ikke an å lese bloggen hans på bloglovin! Veldg irriterende. Kommer opp: Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Bloggen ligger på blogg.no, en tjeneste som eies og driftes av Mediehuset Nettavisen.
   mer vises ikke

  8. Lite tips til noe du skrev i innlegget under- kan være du har bakteriell vaginosis, jeg har hatt det ganske mye og det finnes vaginale tabbeleter på apoteke som du setter inn i kjeden på kvelden og det funker døds bra! kan være at det er noe annet som er problemet, men de tabelettene funker hver gang får min del. Kan også få sterkere vaginale tabeletter av legen hvis de fra apoteket er får milde.
   Og du er langt ifra den eneste, du er som sagt bare ett menneske- I feel your pain!

  9. Hei Krisssy! Har du begynt å røyke? 🙁 Jeg så opp til deg, du var et forbilde for meg! Men nå blir jeg usikker. Har jeg valgt feil blogger til favoritt? Vet ikke om jeg kan stille meg bak en som benytter seg av helseskadelige tobakksprodukter! Håper det bare var en tilfeldig fest-røyk! Du er best

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg