det tar lang tid å finne soulmatene sine

Hanna

I går hadde jeg en skikkelig koselig kveld med Hanna (sjekk ut den nye bloggen hennes HER, hun er sinnsykt flink), en venninne jeg har blitt veldig glad i på kort tid. Eller, vi møttes tross alt i 2015 for en shoot sammen på Bygdøy, men hun bor i København og vi møtes med et par ukers, noen ganger måneders, mellomrom. Det er kanskje litt trist, men helt ærlig er det ikke så mange mennesker jeg gleder meg oppriktig til å treffe. Gud, jeg føler jeg bare blir rarere og mer innesluttet som person for hver dag som går, og jeg håper ikke at mennesker i livet mitt leser dette og tenker at jeg ikke liker dem… Det er ikke det. Jeg liker alle menneskene i livet mitt, ellers hadde de ikke vært der. Jeg er bare… kompleks. Og ikke misforstå meg, for jeg elsker å være sosial, bare det er med riktige mennesker. Hanna, for eksempel. Jeg gledet meg til å få besøk av henne i går. Jeg kjenner at jeg oppriktig gleder meg til at hun kommer hjem til Norge i sommer. Det varmer i hjertet mitt av å tenke på ta en øl sammen ute i parken mens sola skinner og vi går med bare, gyllenbrune bein, før vi kanskje ender opp på en sommerfest senere i kvelden. Gahh, jeg trenger bare å omringe meg med mennesker som er litt lik meg. Som er avslappet, men samtidig energisk. For det er så altfor mange ganger jeg kommer hjem etter å ha vært med en venninne og bare: “pjuuuuh”. Sliten. Må hente meg inn igjen. Det er ikke slik det skal være.

Jeg har bestemt meg for å være litt mer “out there” fremover. Mer interessert i å dyrke nye vennskap, rett og slett. Selv om jeg er veldig lykkelig for tiden, merker jeg at det er et tomrom akkurat der. Jeg vil ha en venninne jeg kan le av sjelen min med, som forstår meg like godt som jeg forstår henne på alle plan. Det tar lang tid å finne soulmatene sine. De er sjelden rett fremfor nesen din.. Heldigvis fant jeg 3 av dem allerede på videregående. De jentene kommer alltid kommer til å forbli bestevennene mine, og ingen vil noen sinne kunne erstatte dem. Jeg skulle ønske at vi ikke bodde 4 forskjellige steder i landet.

Og ja, jeg skulle også ønske jeg var enklere noen ganger. Men jeg lover deg at om du blir kjent med meg og kommer tett inn innpå meg, så kommer du til å bli veldig , veldig glad i meg. For jeg har skikkelig mye kjærlighet inni meg, jeg må bare bruke den rett.

14 kommentarer
  1. Hei!
   Hva tenker du til høsten , er planen å satse videre med bloggen eller tenker du noe studier? Hvis ikke da, har du plan om å tå en utdanning med tiden? Eventuelt hva? 🙂

  2. Relaterer meg så mye til det du skriver, i dag avsluttet en gutt jeg hadde en greie med “greia” vår fordi han synes jeg var den vanskligste personen han hadde kjent og det verste var at jeg forsto han kjempegodt. Er vel bare å lete etter den ene personen som kan se gjennom den “kompliserte” delen vår 😉 Du virker som en god person Kristine:)

  3. Ååå kan du vær så snill å droppe røyken på bildene og snap?! Greit nok at du velger å røyke selv, men tenk LITT på de mye yngre leserne du har, og hva slags forbilde du er for dem.

  4. Noen ganger når jeg leser bloggen din og du skriver om innlegg som har med venner og det sosiale rundt deg så virker det som at det er sykt vanskelig å bil ordentlig “venn” med deg. Ja, easy peasy sikkert å bli ebm bekjent av deg og hilse på deg på en random fest, men jeg tror det er litt mer arbeid i å faktisk bli kjent med deg, henge med deg på fritiden, og gå under kategorien “venn” av deg.
   I tillegg så skriver du så mye om at du har funnet din beste beste bestevenninne i en periode, og så en annen periode er det en annen. Hvem er egentlig din bestevenninne? For du sier at du ikke har så mange venner, samtidig så sier du at du har mange venner når du sier at du har så mange forskjellige du skal være med støtt og stadig.
   Når jeg leser innleggene dine så tenker jeg bare “jeg kunne ikke vært venn med henne”. Ikke fordi du ikke virker grei og sånn, men fordi som du selv sier så virker du veldig kompleks. Litt vanskelig å bli kjent med, litt vanskelig å nå inn til osv. Man må liksom være en kliss lik deg for at det skal funke. Og det tror jeg ikke det er så lett å være.

  5. Jeg er også sånn, folk må gjennom noen steg før de finner “meg” liksom, den kule meg. Og de fleste når ikke inn dit, så jeg bare… er.

  6. Jeg tror alle mennesker er komplekse – men på ulike måter. Folk er kompliserte, og sånn er det, men jeg tror folk har ufattelig mye å by på om man bare har et åpent sinn og gir folk en sjanse. Alle har ulike personligheter og ulike bakgrunner, ting som har preget dem og gjort dem til den de er. Den som først virker som den mest basice, uinteressante personen, kan vise seg å være den mest spennende du noensinne har møtt. Derfor tror jeg ikke det å være kresen på mennesker, det å ha som mål å omgås folk som er lik seg, er sunt – jeg tror det er noe man kan ha nytte av å jobbe med. Man vet aldri hva som skjuler seg bak noens fasade.
   Bare litt tankespinn rundt et interessant innlegg 🙂

  7. Du virker som en person med en utrolig kul og egen personlighet, og det burde du være stolt av! Føler det er altfor få, slik samfunnet er blitt, som tørr å utforske for å finne seg selv. Hvis du er interessert i å bli kjent med flere i Oslo hadde det vært veldig morsomt å møte deg, så bare ta kontakt:)

  8. Assa jeg blir nesten sjokka fordi du skriver tankene mine for tiden. Så godt å vite at noen føler det samme!

  9. Leste ikke bloggen din fast når du bodde i Førde, men ble tipset om deg igjen nå for noen få måneder siden – og jeg må bare si utviklingen du har hatt som person er FANTASTISK. LA deg selv vokse, LA deg selv strekke deg etter nye mennesker, nye tanker og nye levemåter. Å utvikle seg og å “forandre” seg er to svært nærme, men likevel så ulike ting. Aldri la noen få deg til å tenke at å utvikle seg og å vokse er noe negativt, da er det er bare de som henger etter selv, og er trangsynte. Ville nevne det siden jeg har sett mange komme med kritikk til at du har fått nye mennesker i livet ditt og en annerledes stil enn tidligere. Men jeg ville egentlig bare si at jeg GJERNE vil bli venn med deg. Jeg synes du virker som en dritkul jente, rett og slett – og jeg vet vi har mye til felles. Flytter selv til Oslo (fra Bergen) nå til høsten, så kanskje jeg treffer på deg en gang på gaten eller på byen? Det hadde hvertfall vært cool.
   Keep your heels high, and standards higher. Peace out.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg