god morgen fra majorstuen

Jeg har vært våken i et par timer allerede, og har til nå vandret rundt i en stor baseball-shirt med null sminke. Sååå deilig! Elsker å stå opp tidlig på søndager slik at jeg får bedre tid til å slappe av og senke skuldrene… Ahh.

Fabian bor på Majorstuen, og vi bytter egentlig veldig på å være hos hverandre. Jeg er en person som egentlig trives å sove i min egen seng, slik har jeg vært hele livet mitt haha, men han har SÅ digg seng, så jeg elsker å henge hos han! Hihi.

Okey haha, kan jeg bare poste et bilde av slik frokosten min EGENTLIG ser ut? Og ikke hvordan den ser ut etter at jeg har dandert den i 15 minutter og skjært avokadoen i hjerteform? Jeg skal innrømme at den vanligvis pleier å se litt bedre ut enn dette da, men poenget er jo å vise dere frokosten min, og her ser dere hva mine favoritter på frokost-tallerkenen for tiden er: knekkebrød med avokado og egg. Og i dag spiser jeg appelsin fordi jeg reiser til Stockholm og ikke vil bli smittet av Fabian. Vanligvis spiser jeg pære! Det ER så godt!!

(Jeg må legge til at Fabian er bedre enn meg å gjøre mat fint, faktisk… Så et par av matbildene her på bloggen er det han som står bak, haha)

Pepsi Max cheers! Senere i dag skal jeg og Fabian på Drake med Universal, wohooo. Så her går det i Drake for full guffe!

16 kommentarer
  1. Jeg handla på Kiwi Majorstua i går kveld, klokka 23.48.
   Og tok med en Gilde-skinkeboks, bort til kassa.
   Og så sa jeg til han ‘Kiwi-negeren’, som da stod, i kassa, (istedet for å sitte).
   At jeg ville bytte, (for det var feil prisa).
   Han ‘Kiwi-albaneren’, stod da, litt gjemt der.
   Og så sa han plutselig, (fra sitt ‘gjemmested’), at: ‘Det er ikke den samme varen’.
   (Noe sånt).
   Men skinkeboks er vel skinkeboks, (må man vel si).
   Så dette var bare, som noe vås, og at han avbrøt/maste, (vil jeg si).
   (Noe sånt).
   Så det var veldig dårlig kundeservice da, (må man vel si).
   Kiwi-negeren spurte så, om jeg skulle ha, den Gilde-skinkeboksen, istedet.
   (Noe jeg allerede hadde sagt, at jeg skulle, mener jeg).
   Så dette var nok, noe gate-teater, for den kommentaren, fra han Kiwi-negeren, passa ikke, helt inn, (i situasjonen da), må jeg si.
   (Noe sånt).
   Så sånn var det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.

  2. Savner litt mer fashion innlegg Kristine… Elsket da du la ut bilder av vågale outfits på skolen, og kjørte stilen din fullt ut. Du tok såå utrolig mange fine bilder før. Nå føler jeg det er litt mer fokus på kvantitet foran kvalitet på innleggene. Mener absolutt ikke å være frekk, vil bare fortelle hva jeg personlig skulle ønske å se litt mer av på bloggen 🙂 Ha en fin søndag med kjæresten!

  3. skal du skrive bok med erica kvam?? stått på bloggen hennes siden i går men du har ikke skrevet noe om det enda…

  4. Daamn jeg skjønner ikke hvordan folk blir mette av så små måltider 😮 er ganske liten og tynn men jeg må spise trippelt av det på tallerken din for å føle meg mett.

  5. Dette er ikke ment negativt på noen som helst måte, men skal du spise en skikkelig frokost bør du ha mer enn to knekkebrød. To knekkebrød tilsvarer ca 1 skive, så er ikke så mye mat i dem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg