for en gøy søndag!

Ah, før hatet jeg søndager. Virkelig hatet… Det lå en eller annen tung stemning over akkurat den dagen som gjorde at jeg følte meg skikkelig nedstemt. I tillegg følte jeg at jeg ALDRI hadde en eneste søndag fri fra skolearbeid da jeg gikk på skole. Men! Med årene har jeg klart å snu om tankegangen helt. Nå er søndag for meg en dag jeg finner ro, en ro jeg aldri finner i hverdagen. Det ble lettere å sette seg ned med lekser på søndagen, fordi jeg følte ikke at jeg gikk glipp av ting  og det var heller ingenting som var forventet av meg utenfor husets fire vegger. Jeg finner sjelden på å ta på meg skiene en tirsdag liksom, men på søndager tar jeg meg mer enn gjerne en tur opp i marka. Det handler egentlig kun om å finne det positive i alt – cheesy, but so damn true. TENK så mange dager vi ville sløst bort om vi gikk og hatet på søndager! (Eller mandager, for den del..) Ukedagene er alle forskjellige – bruk dem for det det er verdt 😃

I går var jeg og Fabian så heldige at vi ble invitert med på Drake sin konsert på Telenor Arena sammen med Universal. SOM jeg koste meg! Vi suste avgårde i maxitaxi fra Frogner en superfin gjeng, og da vi kom frem var det bare god musikk og god stemning resten av kvelden. En sterk 10’er for denne søndagen!

Processed with VSCO with f2 preset

Trine og meg! For en solstråle 🙂 Og Drake i bakgrunnen, hehe! Jeg må si at jeg var sinnsykt fornøyd med konserten han holdt. Han kommuniserte med publikum hele tiden og var skikkelig tilstede – ikke minst var han utrolig flink å synge.

Processed with VSCO with f2 preset

Og såååå tuslet vi hjem! Jeg sitter på Gardermoen nå og flyr straks til Stockholm 🙂 Møtte nettopp noen kjempesøte lesere på toalettet, det gjorde starten på uken min skikkelig fin. Vet dere? Jeg er egentlig ganske sjelden nervøs overfor andre mennesker, men overfor lesere?! Damn, jeg blir smånervøs hver eneste gang. Det er fordi dere betyr så mye for meg og har dermed lyst å imponere dere med å være en alright person uten å si noe teit, haha. Men jeg ELSKER å slå av en prat med dere! Så aldri nøl med å komme bort.

Nå må jeg finne gaten min! Jeg er altfor tidlig ute merker jeg, rart hvordan det skal være så vanskelig å beregne tiden man trenger for å komme seg hjemmefra til Gardermoen. Haha.. Men men, jeg sitter her med en kaffe og blogger, MYE deiligere det enn å løpe til gaten i frykt for å miste flyet.

Ønsker dere en nydelig mandag! Xx

10 kommentarer
  1. hvis jeg ser deg når jeg er i Oslo skal jeg komme bort og si hei! du virker fet og det hadde vært gøy å bli kjent med deg f2f og ikke bare gjennom bloggen

  2. Det er en ting jeg har lurt på lenge. Jeg følger deg på Snapchat, og flere ganger når du har ørepropper i ørene og filmer, får du musikk på videoene. Hvordan får du til det?

  3. Jeg satt her i går, på tidligere Thon hotell. Jeg hadde tenkt å dra til Majorstua, for å besøke den her Kiwi-negeren. Men jeg hadde diare i hele går, så jeg ble hjemme da.
   Noe sånt.
   Kiwi-albaneren, ringte nettopp, og han sa det, at han hadde bestilt time til meg, på noe slags klinikk. Og på den her klinikken, kunne jeg få rompehullet mitt bleket.
   Så sånn er nok det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg