auch

Da var vi done for dagen! Beklager at oppdateringene har vært litt mindre hyppigere de siste dagene, men jeg rakk ikke å forhåndsskrive noe før jeg dro dessverre, og her har all tid gått til fotografering. Nå er vi i alle fall ferdige, og i morgen tidlig drar jeg hjem, så da er jeg back on track 🙂

Colmar har SÅ mye fine klær! Dette er egentlig skal egentlig være en lang bukse, men for meg ble det en kortbukse, haha. Synes det ble kult likevel, faktisk 🙂

Vegan lunch! Jeg eeeeeelsker buffét… Og marinert rødkål er forresten det beste jeg har spist på lenge. Rett før jul fikk jeg nemlig øynene opp for rådkålen, det er sykt digg å bare munche, ha i tacoen eller skjære opp i strimler for å ha over en avokado toast. Men de selger det på veldig få matbutikker har jeg skjønt? Så det har blitt skikkelig eksklusivt for meg, jeg driver og snapper vennene mine “SE!!” hver gang jeg spotter det på en matvarebutikk.

Vakre Johanna!

Og ja, jeg gikk for vanlig sminke, bare litt nedtonet. Shoot me. Jeg er og forblir håpløs.

DIGGER disse buksene!

Vi ble ferdige for et par timer siden, og jeg gledet meg til å jobbe fra hotellrommet resten av dagen, men jeg har helt SINNSYKT vondt i magen?! Jeg kvir meg alltid på å være sytete her på bloggen, er det noe jeg virkelig hater så er det å snakke om at jeg føler meg dårlig, men akkurat nå er kroppen min er seriøst helt ute og kjører. Det kjennes ut som om eg har en murstein i magen eller noe??? Jeg klarer så vidt å stå oppreist, og når jeg presser på magen gjør det kjempevondt. Ikke i blindtarmen eller noe sånt, men midt i. Tror jeg bare må legge meg og satse på at jeg magen min er all good i morgen. Er det noen av dere som har opplevd det samme og vet hva det kan være, kanskje? Magen min er kjempeoppblåst og vond, aaauch.

32 kommentarer
  1. Jeg blir alltid slik når jeg reiser bort. Jeg kommer meg heller ikke på do så ofte som jeg vil… Noe heter reisefeber, jeg har alltid reisemage.

  2. I think how you are describing it, it’s coming from stress. it’s when your mind is too busy with a thousand things and you have to perform all at the same time. you wrote in your last post about stress also, meaning you always drain too much from yourself when it comes to modeling, like you feel the urge to make everything perfect. this is good, but it puts a lot of stress on your subconsciousness. When it’s too much, stress always affects the body. Your digestive system is the first to notice, I know exactly how it feels because for me it’s the same. I work in an IT department, and sometimes we have tasks that require me to take enormous responsibility, and this puts so much stress on me while I am performing. It always affects my stomach and I have pain and cramps all day long. next day is gone, with the stress…

  3. Åå digger buksene! Men ja fyf jeg sliter så sykt med slike mageproblemer du snakker om, og akkurat nå føles det som om hundre personer stikker en kniv i magen min… Jeg har cøliaki, men tror også jeg sliter med irritabel tarm, mat som trigger det for meg er bønner og rå hvitløk, så kan jo hende det er noe du også bør se på. Det jeg har gjort er egentlig bare å prøve å finne ut hvilke matvarer som trigger magen min, og gjerne ikke spise det så ofte. Både kål og kikerter er forøvrig høy Fodmap, men shit ass jeg elsker det, så man må vel bare lide for å være en matelsker i dagens sykdomssamfunn altså.

  4. Hadde akkurat samme problemet med magen for noen uker siden, der varte så lenge og var så vondt at jeg måtte på sykehuset. Måtte ta mange prøver men de fant ingenting.. sikkert stress

  5. Bare tåpelig med de som klager på at de må betale for å se bloggerne på tv2sumo.. altså forventer de at alle folka som har jobbet masse med og brukt masse penger på produksjonen av serien gjør det av veldedige årsaker for å underholde det norske folk uten å få betalt, hehe. Eller at tv2sumo kjøper et helt program uten å få noe igjen for det. Nei, tror ikke jeg heller.
   Æææ føler meg ond som skriver dette.

  6. Har du sjekket deg for cøliaki og den viser positiv. Så HAR du cøliaki! Hvis den viser positivt, er det ganske tydelig at du har det. Det er ikke noe feil ved testen.
   Du må holde deg langt unna gluten resten av livet! Det ødelegger tarmen, bare en liten smule.

  7. Så flott du ble, naturlig sminket akkurat som det skal være for tiden i motebransjen (Gigi Hadid etc går også for en naturlig look) Forresten digg lunsj; kikerter blant annet har masse protein og flott alternativ for kjøtt 🙂 sunn næring for kroppen på den tallerkenen der!

  8. Sjekk ut lav FODMAP dietten, mye grønnsaker som kan trigge magen hvis du tror du kanskje har irritabel tarm 🙂

  9. Hadde noe lignende sist uke, det høres hvertfall likt ut på beskrivelsen din. Jeg vet ikke hva det kommer av, men tyggetabelettene Balancid (eller andre tabletter mot magesyre) hjalp hvertfall for meg 🙂 Du får kjøpt dem reseptfritt på apotek 🙂

  10. Elsker de buksene, de kler deg virkelig. Du ser jo ut som du er to meter høy! Og jeg elsker den naturlige sminkelooken også. Slitsomt å høre om mageproblemene dine, men håper det kommer seg når du er tilbake i Oslo. Noen ganger kan stress og reiser forårsake litt ubalanse, så men får håpe at det ikke er noe verre enn det! 🙂

  11. Enten har jeg vært en sløv leser, eller så har du faktisk ikke nevnt at du skal skrive en bok med Erika? Isåfall, why not? 🙁

  12. Du er sikkert på vei inn i eggløsning, ca midt i syklusen? Jeg får alltid oppblåst og hard mage. Føler meg nesten gravid rett før. Tror det foregår mye inni der. Vet ikke om det er noe smart løsning, men p piller (prøv litt forskjellige typer) hjalp for meg 💃

  13. Jeg har magekatarr ganske ofte, og det høres veldig likt ut. Magen blir sååå utrolig øm, sår, og skikkelig oppblåst (på meg i hvertfall). Prøv å spis havregrøt. Har hørt at det er betennelsesdempende. Magekatarr kan komme av mye stress, og høyt inntak av sukker, kaffe, te osv.

  14. Hei Kristine!
   De
   Mageproblemene dine høres akkurat ut som mine. Jeg følte meg alltid oppblåst hvis jeg spiste brødmat, pasta osv. Sånn generelt ting med gluten. Dro til legen for å sjekke meg for cøliaki ved hjelp av blodprøve, men det slo ikke ut der. Ble derfor henvist til gastroskopi, men fikk heller ikke utslag der. Så da er jeg ikke allergisk imot gluten, men magen min er nok bare veldig sensitiv for mel, så prøver å holde meg unna det. (Høres veldig ut som din mage). Jeg kan fint spise knekkebrød med gluten, ketchup, havregryn osv! Men spiser jeg loff liksom får jeg sånn mage du beskriver. Men det legen fant ut da, ettersom jeg ikke hadde glutenallergi var at jeg rett og slett hadde irritabel tarm. Jeg fant det ut i en periode jeg var veldig sunn og spiste masse grønnsaker, liksom beokkoli, blomkål, bønner, gulrot, løk osv! Har aldri hatt så vondt i magen som den perioden. Jeg skjønte ikke at magevondt kunne komme av å spise sunt. Men dessverre er det disse matvarene som gjør at magen kan irriteres. For og ikke snakke om pepsi max (skal helst holde seg unna kullsyre), ting med søtstoff (f.eks atkins barne, zero yoghurt osv) auuch fikk så vondt i magen når jeg spiste sånne produkter. Det har gjort at jeg rett og slett har måttet kutte ned på disse grønnsakene osv. Små mengder går fint, sånn bittelitt løk og en brokkoli, men får-i-kål ogsånt med store mengder av det kan jeg bare glemme å spise. Bønner er også veldig “hardt” for mangen. Kan hende mageproblemene dine kom av at du spiste kål og sånt. Prøv å skriv ned hva du har spist de gangene du får vondt i magen over en periode på f. Eks 30 dager. Og etterhvert kutte ut de produktene du merker du reagerer på. Det var det legen sa til meg. Håper du finner ut av det!

  15. Jeg har mye luft i magen, og jeg drar til Tøyenbadet for å få ut, den her lufta da.
   Noe sånt.
   Og der er jeg i samme rom som andre prompere (mest mannfolk i 60-åra vel).

  16. Det KAN være prevensjonen du bruker, eller generell hormonell prevensjon. Har en venninne som ble innlagt på sykehus pga smerter og kramper da hun startet på ny type piller, tok lang tid før de skjønte at pillene var den eneste forandringen hun hadde gjort i livet hva kom til ting hun puttet i seg. Startet på nye piller og fikk lignende symptomer, har nå sluttet på alt og symptomene og spesielt oppblåstheten som var det verste er borte. Det er jo seff ikke hensiktsmessig å slutte med all form for prevensjon, men hør med legen! (dessverre har de av erfaring minimalt med informasjon/kunnskap hva gjelder hormonell prevensjon, om noen skulle stusse over poenget med kvinnedagen).

  17. Gallestein kanskje? Jeg sliter mye med det (har ikke fått time til ultralyd enda) og det gjør så SINNSYKT vondt når anfallene kommer at jeg heller vil dø. Anbefaler å snakke med lege og be om utredning.

  18. Har du prøvd probiotika/melkesyrebakterier? Det kan være gunstig for mange som sliter med oppblåsthet. Er tarmfloaren (de gode bakteriene i tarmen) dårlig, vil man kunne fordøye maten dårligere.
   Lykke til 🙂

  19. Magen min blir slik under eggløsning.. Så det er en mulighet. Jeg bruker en app “Period Diary” som jeg logger syklusene mine i, og den viser både mensendagene og eggløsningsdagene og når du er fertil. Og når magen slår seg vrang igjen så kan jeg sjekke appen først for å se om det kan være eggløsning. Jeg plages mye mer under eggløsning enn under mensen.
   God bedring!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg