for the heavy souls

Processed with VSCO with f2 preset

Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Arlanda flyplass med Coldplay på ørene mens Stockholm passerer vinduet mitt. Jeg gleder meg til å komme hjem. Jeg gleder meg til å våkne og spise frokost i morgen. Jeg gleder meg til møtet jeg har på fredag. Jeg gleder meg til å drikke rødvin på lørdag. (Ja! Jeg har blitt glad i rødvin!) Jeg gleder meg til neste gang jeg skal til Stockholm. Jeg gleder meg til vårsolen treffer ansiktet mitt igjen.

Denne innstillingen hadde jeg aldri før. Det eneste jeg gjorde var å stresse. Stresse over en ny kvise, stresse over historieprøven, stresse over standpunktkarakterene, stresse over hva jeg skulle gjøre i helga. Jeg er glad for at jeg ga så mye som jeg gjorde på videregående, fordi det endte med et bra vitnemål, men dæven, hadde jeg gått 3. klasse om igjen hadde jeg tatt det mye mer med ro. Ikke i den forstand at jeg hadde jobbet mindre, men jeg hadde hatt en mer avslappet holdning til det. Det ordner seg. Jobb hardt, fokuser, gjør ditt beste, men med senkede skuldre. For hey, det ordner seg for deg også. Jeg lover deg.

Skulle ønske noen sa akkurat det til meg for akkurat 1 år siden da jeg satt med stresskviser og vond nakke fordi jeg ikke klarte å slappe av. Haha.

Det er typisk oss mennesker å hele tiden “vente på noe”. Har dere merket det? Vi venter på at vi skal bli ferdig på grunnskolen, vi venter på at vi skal bli 18, vi venter på å bli ferdig på videregående, vi venter på å få fullført studiet, vi venter på å finne kjærlighete, vi venter på å få kjøpt leilighet og etablert oss. Sannheten er jo den at livet er akkurat nå. Akkurat nå når du leser dette. Det eneste vi vet er at livet er i akkurat det øyeblikket vi har her nå og akkurat det burde vi verdsette mer. Da jeg var 16 år kunne jeg ikke vente med å bli 18 så jeg kunne ta lappen og kjøpe alkohol selv, men når jeg ser tilbake på det var det jo dødsdigg å være 16 år, uskyldig og søt. Så nyt… Nyt tilværelsen du er i akkurat nå, for øyeblikket og alderen du er i nå, vil du aldri få tilbake.

Og ikke glem å nyte de små øyeblikkene. Det er faktisk de som gjør deg lykkelig… Damn, lørdag. Jeg skal kjøpe den diggeste rødvinen (Meinklang!) og kose meg fææææælt. Ta noen fete bilder fordi det er få ting jeg elsker mer enn det, se en bra film, høre på musikk, være kreativ og bare… nyte. Med min favorittperson. Klarer jeg å kose meg så mye, klarer dere også det. Og det kommer fra en jente som ikke så meningen med noe i livet før, sånn egentlig.

Jeg har forresten funnet ut at det fineste som finnes i hele verden, er å finne mennesker som er lik deg og som du ler fra sjelen med. Det er ingenting jeg kan komme på som er vakrere enn det, virkelig.

29 kommentarer
  1. For et faaaantastisk og treffende innlegg. Jeg ventet så sykt på å bli 18, og nå savner jeg å være 16. Ventet på å bli 20 for da kunne jeg dra ut, men nå koser jeg meg like mye hjemme. Venter på ferie og når ferien kommer og jeg reiser, gleder jeg meg til å komme hjem. Det er en tankegang som er utrolig vanskelig å stoppe – MEN takk for gode ord!<3
   Savner tiden vi snakket sammen, du vet tiden der du blogget, før du ble super poppis og ikke lengre hadde tid til meg! Men jeg er såååå glad for at du har det bra sånn livet er nå, og jeg håper at jeg kanskje snart får det like bra!
   God klem, beste!<3

  2. Dette har egentlig ikke så mye med innlegget og gjøre, men jeg synes du er så kul! Rett og slett kul! Sjeldent jeg kommenterer slik som dette, men har begynt og tenke at det er viktig og si det gode du mener, til den personen. Du er skikkelig kul ved tanke på at du er så down to earth, man kan kjenne seg igjen i mye av det du skriver og snakker om, som eks. skole som er veldig bra. Jeg er ikke så flink til og lese blogger generelt, og pleier egentlig bare og trykke innpå og blar for og se på bilder, men da jeg begynte og se deg på bloggerne så så jeg hvor kul du var. At du gråt ved eksamenstiden og det det innebar.. Det er sånt unge jenter trenger og se, og høre. Mange har det slik, og det er viktig at man ikke bare leser om chanel vesker. Creds til deg, råkul!!

  3. Du må endre instabioen til at du er 20 år <3333 står 19 nå, haha småting jeg henger meg opp i😂

  4. Du er så spot-on Kristine!! Har aldri kommentert før, men nå måtte jeg bare. Går selv siste året i på VGS og kjenner meg igjen i alle de tingene du nevner. Sånn litt for mye kanskje. Veldig rart, men samtidig godt, å se det skrevet svart på hvitt! Elsker virkelig bloggen din for tiden, den har virkelig løftet seg helt sykt mye etter at du flyttet. Digger det!

  5. enig i det du sier, men å glede seg er en annen ting da. jeg gledet meg SÅNN til å bli 18, for da kunne jeg kjøpe vin på restaurant med vennene mine, kunne bowle etter kl 18, kunne kjøre bil, YOU NAME IT. men jeg mislikte ikke å være 17, jeg bare gledet meg til å bli 18.

  6. Hva er det første du ønsker at folk skal legge merke til ved utseendet ditt? Altså, ikke personlighet/utstråling, men helt overfladisk, feks hender, nese, øyenbryn, ben, øyne?

  7. Hei Kristine, hvor finner du bokser som er lange nok for beina dine? Sliter sykt jeg…. 🙁 Og hva er sko-størrelsen din? Klem!

  8. Hei!
   Så snappen din om scanning av dokument, og ville bare tipse deg om appen Genious Scan.
   Du tar bare bilde av dokumentet du skal ha scannet, så redigeres det automatisk til scanningsfilter og lagres som PDF 😁 Har selv klikket over scanning fra printer som tar hundre år! Haha

  9. Begynte du med denne tankegangen akkurat nå eller mener du at du har hatt den i en stund? For nesten i hvert eneste innlegg så leser jeg enten “gleder meg så sykt til sommer og at det skal bli varmere, klarer nesten ikke vente” eller “kan ikke dagene går litt fortere slik at det blir sommer”, noe i den duren. Altså, greit nok det, men er jo litt dobbeltmoralsk å si om du mener man burde verdsette den tiden som er NÅ og ikke gå å vente på det du gleder deg til etc.
   Bare en tanke 🙂

  10. Ah, den siste setningen – food for my Soul 🙏🏼 genseren du har på snapstoryene så sick digg ut, hvor er den fra?

  11. Spennende og se på bloggerne:)
   Er det en grunn til at du nevner mat i alle innleggene dine?
   Du får la folk mene hva de mener, ingen grunn til og gå i “forsvar” i innleggene dine.
   Du veit selv hva som er rett eller ikke rett:)

  12. Du reddet virkelig nettopp dagen min!! Jeg satt og stress-leste blogger mens jeg hadde alle typer innleveringer og prøver i bakhodet. Jeg går siste året på videregående akkurat nå og føler jeg er den eneste som faktisk ikke aner hva jeg skal gjøre neste år eller med livet mitt generelt. Dette var med andre ord et much-needed innlegg. Du skriver så sinnsykt bra og du er så ekte, forsett med det. Du har fått meg til å innse at det finnes et liv etter videregående (thank god…) Jeg digger deg og ønsker deg alt vel (følte meg 85 år gammel når jeg skrev det men for realz)

  13. Men det er jo fordi du har fått deg kjæreste.
   Fjernes han fra livet ditt vil jeg tomheten og stresset komme tilbake.

  14. Kan du være så snill å svare på disse spørsmålene?:D
   -hvordan går det å bo med hun jenta? Bor hun der fortsatt og er dere fortsatt gode venner? Og hva synes hun om at fabian er så mye hos deg?
   -hva syntes foreldrene dine om fabian? Fikk de god kontakt? Regner med de møtte han under premierefesten til bloggerne i oslo?

  15. Hvilken redering bruker du for å få bildene litt “gammeldags´´som på det opperste bildet, håpe på svar.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg