hvor går du når du er lei deg?

Når jeg er nedfor, lei meg eller bare litt deppa, er det et sted jeg liker å være, og det er i vinduskarmen på rommet mitt. Gjerne med et glass vin i hånden mens jeg tenker over ting og ser på menneskene som går forbi utenfor. Funderer over hvem de er, hvor de skal, hva de skal ha til middag, om de elsker noen, om de bærer på tunge ting slik jeg også gjør i blant.

Men i dag!! I dag er jeg derimot i kongehumør! Dette er definisjonen på den perfekte fredagen, tror jeg. Stod opp til strålende sol, var i et spennende møte over en kaffe klokka 11, dro hjem og tok bilder mens jeg satte på favorittmusikken min (outfit kommer!), og så møtte jeg Håkon. Det er jo kun en park som skiller oss, så da møttes vi der, satt oss på en benk med sol i ansiktet og pratet om alt som skjer i livene våre. Storebroren min må være det klokeste mennesket jeg kjenner. Sånn… seriøst. Han vet alltid hva han skal si, og han sier ting alltid på en så morsom måte at jeg automatisk slutter å ta livet så seriøst. På en bra måte. Etter en samtale med han så er alt plutselig mye enklere. Jeg må bare… stresse ned. Haha. Seriøst. Livet ER jo ikke så seriøst. Minn deg selv på det.

Og ja, etter alt pære-snakket må jeg bare si at jeg har fått dilla på en ny frukt: appelsin!! Jeg har nettopp fylt opp kjøleskapet mitt med det, haha. Appelsin er ikke vondt for magen, og så smaker det jo siiiinnsykt godt. I tillegg til at det minner meg om påske og skiturer da jeg var liten jente. Deiiiiilig vitamin C!

Jeg har tatt i bruk disse Ray-Ban-solbrillene igjen, elsker 90’s-stilen over dem.

Nå skal jeg møte Fabian og lage middag! Fin fredagskveld, med andre ord. Kjempekult at så mange av dere har stilt spørsmål, vi gleder oss til å svare 🙂

19 kommentarer
  1. Så denne kommentaren i kommentarfeltet til annijor: “En del bloggere som prøver å herme litt etter deg. Merker at hun Kristine ullebø prøver noe i de grader å bli som deg. Hun prøver så hardt å være «ekte vare» at alt blir falskt og desperat. Som du sier; man ser og føler de som ER kunstneriske. Og de som faktisk prøver så hardt å være. Nå har hun begynt å gå likt kledd som deg også. Plutselig nå liker hun heller ikke bh. Og plutselig én måned etter at du poster bilde av anders «mornings with him», poster hun bilde av sin nasisistiske kjæreste «mornings with him». Begynner å bli rimelig lei av all hermingen nå as”
   og ser generelt at du får mye slike kommentarer, så jeg bare lurer på hvorfor du ikke tar dem til deg og roer ned et par hakk? Du fremstår som veldig tryhard

  2. Jeg føler du hat på et filter. Sitter du i den vinduskarmen med et vin glass hver gang du er deppa eller lei deg?? Altså føler det blir for dumt. Man trenger ikke være poetisk og kunstnerisk hele tiden, det er greit å si at man slenger seg ned i sofaen med potetgull posen.
   Som sagt så virker du veldig try hard. Men et stopper ikke meg i å lese bloggen din fordi du har noen gode innlegg som faktisk er litt “ekte”.

  3. Broren din virker så fin og god! Etter å ha sett på bloggerne så har jeg fått et så godt inntrykk av han:) det samme med foreldrene dine! Virker som om du har en super familie!

  4. vet du hva jeg føler du nesten er i ferd med å bli alkoholiker jeg du drikker jo på hver video på snapchat, du kommer med unnskyldning om at det er pm i vinglasset, det tror jeg på. men kanskje det at du synes vinglass er så fint og bedre å drikke av faktisk har noe med underbevisstheten din og det at du drikker mye ellers å gjøre.
   du leser sikkert denne kommentaren og tenker veit du ka eg bryr meg så lite om ka du trur eg drikke eller ikke drikke i glaset mitt for eg veit kem eg sjøl e osv osv. men vet du jeg leste foren stund siden en artikkel om en kampanje hvor det var laget en instagrambruker som var tilsynelatende ekte, med en jente som reiste rundt i verden og gjorde all verdens kule ting, MEN på hvert eneste bilde var det vinglass, en ølboks, drink eller lignende, og poenget med kampanjen var at det er så lett å overse “alkoholikere” fordi de ikke vet det selv og ikke viser det, og man tenker at det er så vanlig å ta seg et glass for å kose seg osv. det er veldig lite lurt å legge seg til dårlige drikkevaner i så ung alder

  5. Så fin du er. Hvilket kamera og hvilken linse bruker du til å ta bilder med? Har et sony kamera, men er ikke fornøyd med bildekvaliteten, i tillegg så kommer det super mye støy når jeg filmer med det.

  6. ^ Chillax folkens! Jeg forstår meg ikke på dere hatere som virkelig ikke liker denne bloggeren, om hvorfor i hellsikke dere gidder og da bruke tid på å gå inn på bloggen hennes, og bruke energi og krefter på å kommentere?! Gratulerer for at dere ikke har viktigere verdier i live enn å spre hat. Virkelig. Gratulerer! Well done, og moren deres er sikkert dritstolt! #unødvendig
   I mange tilfeller er det Pepsi Max i vinglasset. Alt du trenger og gjøre er og lese en og en bokstav, så står det sort på hvit om det er vin eller brus. Ooh so bad og kalle stakkars Kristine alkoholiker bare fordi hun er classy og liker og drikke fra vinglass.

  7. Hei! Du må prøve rød appelsin! De er sååå gode, og jeg finner de bare på denne tiden av året! Sure, friske, mye smak og deilig!

  8. Nå synes jeg folk er litt vel strenge mot Kristine for tiden. Selv om Kristine på mange måter lever et “offentlig liv”, så har hun likevel ALL rett til å leve det på den måten hun vil. Så lenge hun ikke bryter noen lover og at hun har det fint (never better, even?), så må det faen meg være bra nok tenker jeg. Livet er vanskelig nok ellers om ikke bedrevitere skal komme med pekefingeren.(Som forøvrig på ingen måte egentlig er noe bedre selv, når det egentlig kommer til stykket. Det er forskjell på å skrive hva man aldri ville ha gjort og hva man faktisk gjør, hos de færreste er det samsvar mellom de to tingene. Husk det! Og husk at mye kritikk kommer fra sjalusi, er det noe folk ikke takler så er det lykkelige mennesker…) Stor klem til deg, stå på!

  9. Hvilken Foundation bruker du for tiden? Sliter veldig med å finne den rette og trenger inspirasjon. Kanskje du også kan lage innlegg om sminkerutinen din for øyeblikket?:)

  10. Heisann
   Må bare rose deg for at du er den du er og normaliserer tabubelagte tema som irritabel tarm, å poppe kviser, kameltå osv😂 digger det! Dette bidrar til at folk kan få være seg selv både med dårlig mage, kviser i trynet osv. For det er jo helt naturlig og det som er naturlig bør ikke gjemmes bort. Da skaper vi et urealistisk samfunn som gjør at folk “gjemmer seg bort” når ikke alt er rosenrødt hele tiden. Kjempe flott!

  11. Du sitter i vinduskarmen med et glass rødvin hver gang du er lei deg.. my ass, da kan du ikke være mye lei deg. Du skrev vel heller det for å ha noe å si om bildene og for deg liksom er kult. Enig, try hard

  12. Må bare legge igjen en kommentar. Det er ikke ment som kritikk, mer som et “heads up”. Å drikke for å kose seg er en ting, men ikke trøst deg med alkohol. Det å tilegne seg slike drikkevaner er for mange der det går galt. Å søke trøst i drikke (eller mat for den slags skyld) er noe alle burde unngå. Håper du tenker over det ved senere anledning, for det er farlig når slike ting blir din trøst. Jeg sier dette kun for å gjøre deg bevisst og klar over hvor det kan ta veien. Klem

  13. Det høres virkelig ut som at det er irritabel tarm du har. Ville prøvd et kosthold som kalles Low foodmap. Det har seriøst reddet livet mitt. Hadde så utrolig vondt hver eneste dag. Nå har jeg aldri vondt lenger. Pærer ødelegger magen min forresten. Og avokado!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg