fredagsaften med guttene mine

Haha WOW jeg har hengt mye med broren min i helga!! Hele 3 ganger?! Det er dødskoselig, jeg har virkelig kost meg kjenner jeg. Noen mennesker bare fyller deg med så mye energi, at når dere går hver for dere etter å ha tilbringt tid sammen så sitter man igjen med et smil og en god følelse inni seg. På fredag da det begynte å nærme seg kveld hadde jeg en vinkartong stående i kjøleskapet, og jeg kjente jeg var keen på pizza… Så jeg spurte Håkon og kjæresten om de ikke ville komme bort til meg! Jeg elsker spontane hang-outs. De blir ofte de beste.

Meg som drikker favoritt-vinen min og så et bilde av mitt favoritt-kjærestepar. Iiiih! Haha, det minner meg om den jula for sånn 2 år siden? 3 år siden? Da jeg plutselig bestemte meg for å offentliggjøre Håkon og Erlend UTEN å spørre. Smarte Kriss. Det ble dååååårlig stemning i heimen da den bloggposten var ute, ass. Jeg forstår jo det veldig godt i og med at de ikke hadde gått ut som kjærester enda. Uff, haha. You live and learn, I guess.

Nå ble det overdose av pizza her på bloggen. Jeg presterer faktisk å legge ut bilde av samme pizza TO ganger i løpet av en søndag. Ikke verst, ikke verst. Men jeg må bare vise det, for det ble så sykt godt!! Det er så koselig og ikke minst sosialt å lage pita-pizza sammen. Dra på butikken sammen, kjøp favoritt-ingrediensene deres og sett på deilig musikk mens dere danderer hver deres.

Her er min topping: Aubergine i tynne skiver, tomat, oliven, spinat, Jarlsberg og mozzarella. Sinnsykt godt!! 🙂 Får vann i munnen av å se på dette nå, haha.

20 kommentarer
  1. Digger bloggpostene dine. Leste ikke bloggen din før jeg så deg på bloggerne, men nå leser jeg hvert innlegg. Håper du har hatt en super helg og får en fin uke videre:)
   Hadde vært kjempekult om du ville ta en titt innom min nystarta blogg:)

  2. He ikkje lest dei nyaste innlegga før no sida ej ikkje he vår heime, men no sitte ej igjen me en skikkeli ba følelse! Tenkte at ej kan jo like godt berre legge de igjen som en kommentar sann du kanskje vart litt glad:) De ee so sant de du sei om at vi leve akkurat her og no og at vi menneske går berre å venta på noke bra som skal skje, men de e no vi leve! Føle også du he blitt en veldi open person i sammenligning frå før du flytta, på en bra måte! Fortsett sann, de gjer de meir interresant å lese.
   PS: ej me lika å poppe kvise, eller mest hudorma..hahah

  3. Hei Kristine!
   Veldig OT, men ville bare si ifra om at Zaland har begynt å selge lange bukser. Kategori for oss over 175. 😀
   Klem. 🙂

  4. Fine Kristine.
   Litt usikker på hvordan jeg skal formulere dette spørsmålet, men tror du at du kanskje kunne ha skrevet et innlegg om din erfaring med en homofil/bifil(?) bror? Gjerne hvordan det var da han kom ut?Håkon virker helt sinnssykt kul, skulle gjerne hatt en slik storebror selv! Hadde vært veldig stilig å få høre din “mening” om legninger, da du alltid har et veldig friskt og reflektert fuck-fordommer-perspektiv på ting, noe jeg digger. Håper virkelig ikke du eller Håkon tolker dette som om jeg mener homofili er et “problem”, men det hadde vært interessant å høre da vi lesere nesten føler vi kjenner dere litt!

  5. Heeey<3 kunne du kanskje laget innlegg om oppskrifter og hva du spiser siden du har IBS. Er nok mange andre enn meg som hadde trengt råd og mateksempler på deet☺️

  6. Er det fortsatt restylane du tar i leppene eller har du gått over til noe annet?:) føler aalle starter med restylane for så å skifte haha

  7. oii, har ikke fått med med at håkon er homofil! Så søte de var sammen, og det så veldig koselig ut <3

  8. Hei! Ville bare si at jeg digger broren din, ifølge det lille inntrykket jeg har fått på Bloggerne.
   Kommentarene hans er virkelig spot on, det virker som han kjenner deg godt, tar deg “på kornet”
   og drar deg ned på jorda når du trenger det, kanskje. Et slikt søskenforhold må du ikke ta for gitt:)
   Ha en fin dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg