når vet du at du elsker noen?

 

“There’s always got to be a struggle. What else is there? That’s what life is made of. I don’t know anything else. If there is, tell me about it.” – Van Morrison

 

Noen ganger synes jeg det er vanskelig å blogge. Når en pizza- og vinkveld ender opp i tårer og kaos – hva skriver jeg morgenen etter da? Fin kveld i går, pizzaen var god? Selv om jeg gråt til mascaraen rant nedover kinnet og jeg skalv av smerte mens jeg sa ting jeg ikke mente? Jeg klarer ikke lenger å putte på et smil de dagene jeg ikke har det bra. Før klarte jeg det, men ikke nå. Nå er innleggene mine ekte… Og da skinner det så godt gjennom om de ikke er det. Hvordan vet man at man elsker noen, egentlig? Når du ikke klarer å se for deg et liv uten den personen? Når tanken på å aldri skulle få god morgen-melding igjen, aldri ligge inntil kroppen hans, aldri holde hender på gata, aldri våkne opp og starte dagen med ditt alt 5 cm unna deg, aldri være hans jente, aldri skulle ta trikken til hans stopp igjen, aldri se navnet hans dukke opp på skjermen, aldri kjenne hånden hans på huden din mens hjertet ditt gnistrer, aldri ha 2 timers lange telefonsamtaler noensinne igjen?

Jeg gråt til mascaraen rant nedover kinnet og jeg skalv av smerte mens jeg sa ting jeg ikke mente. Så holdt han rundt meg, hele meg, og vi sovnet. Og det var alt som skulle til for at hele verdenen min ble bra igjen.

Bare det.

49 kommentarer
  1. Dere har vel kranglet tipper jeg? Men slapp av, det er helt normalt i et forhold og du kommer deg over det

  2. åå gud, sitter i timen nå og leser dette.. Sliter med å holde tårene inne, for hva gjør man når man aldri kan gjøre dette igjen, med det mennesket du elsker?
   Håper alt er bra med deg og dere<33

  3. Jeg tror jeg går igjennom mye av det samme som du gjør, og tenker mye av det samme. Når vet man om man virkelig elsker en? What is love? (baby dont hurt me, heheh) Elsker man hverandre like mye?
   Uansett om det du går igjennom ikke er akkurat det samme som mine problemer, så hjelper det å høre at alle forhold har opp og ned turer og at det man selv går igjennom ikke er uvanlig.
   For alle og alt er menneskelig

  4. Alle hårene på kroppen min reiste seg når jeg leste dette. Det er trist å dumt men så forbanna vakkert skrevet, du kan virkelig skrive! Ønsker dere alt godt, og tusen takk for den rene og usminkede sannheten. Endelig en blogger som ikke konstant lever i lykkerus.

  5. Jeg er snart 20, og har aldri vært forelsket – så kan ikke akkurat si at jeg kjenner meg igjen haha.. godt å lese at dere to har det fint, da :*

  6. Jeg har akkurat gått gjennom en kjærlighetssorg. Før det ble slutt kunne jeg tenke som deg, bare gråte av tanken på at en gang kan det faktisk ta slutt. Jeg trodde ikke jeg kunne klare meg uten, men da det ble slutt på ordentlig var det mye mindre ille enn det jeg fryktet. Dette er vel din første kjæreste, og det er så lett å gjøre seg avhengig, men det må du bare IKKE bli. Kjæresten min og meg bodde i hver vår by, og selv om vi stort sett var sammen hver helg, er jeg sjeleglad for at vi ikke bodde i samme by og var vant til å være med han hver eneste dag. Du må ikke gå rundt å tenke “hva hvis” hele tiden, da kommer du bare til å bli gal. Og ikke søk bekreftelse hos han hele tiden.

  7. Har gått gjennom begge deler – en som slo opp med meg og en jeg aldri fikk, vet ikke hva som er verst… tanken på at du aldri fikk ligge ved siden av han, eller tanken på hvordan det var å ligge ved siden av han? Fikk aldri ligget med min første kjæreste, og det gjør vondt.. jeg trodde han skulle bli mitt første alt, men vi kom aldri så langt.. føler ingen andre har det problemet..

  8. Katja: Skryter jeg over at jeg skriver at vi krangler? Haha. Jeg er forelska og det er fantastisk, så klart vil jeg fortelle verden hvor lykkelig jeg er 🙂 Og så deler jeg nedturer også… Because that’s life.

  9. Du skriver så bra! Jeg setter bare så uendelig pris på Ærligheten din Kristine!
   Jeg har hvert fast leser i 3 år, men har aldri før kunne relatere og bli følelsesladd av å lese bloggen din. Jeg har sett på bloggen din som en mote inspirasjon, men nå er den så mye mer!
   Jeg vil du skal vite at bloggen din har utviklet seg til å bli noe som faktisk hjelper andre og som gir leserne noe mer enn alt det overfladiske som man ellers leser om!

  10. Kan du reagere på kommentarer på sNap? Du er så bra og det er så fint for de som kommenterer og se hvordan du reagerer!

  11. Syntes faktisk veldig synd på deg. For kjærlighet er godt og vondt på engang. Men for tiden virker det som at det bare er vondt, for deg. Jeg vet ikke hva som skjer mellom dere to, hva dere krangler om eller om dere i det hele tatt krangler. Men jeg kan se fra din side at dette er ekte kjærlighet. Men fra hans? Han nevner deg ikke engang på bloggen sin. Det virker som at du har hele hjertet ditt og sjela di i hendene på denne gutten. Mens det ikke er gjensidig fra han (virker det som). Pass på deg selv, fine deg. Husk at kjærlighet også skal være godt.

  12. Halla! DU, ta du må ta den personlighetstesten som heter 16personalities. Serr, kan hjelp med å forstå deg selv mye mer. Skrev dette på et annet innlegg og, kan hjelpe deg så utrolig mye.
   Du virker som et utrolig gøyt og herlig menneske, og både stilen din og håret ditt har blitt sååå fin(t) btw! Kunne ønske vi var venner ass.
   Mvh. meg

  13. Ja, den kommentaren ble jo helt fucket skrevet. Uansett, ta den testen asap, er ikke noe jeg har laget selv eller noe, er for real en sykt bra test utviklet av forskere.

  14. fint innlegg, men jeg syns det blir for dumt at du romantiserer røyking. du vet hvor skadelig det er, selv om det kanskje er estetisk. bildene av deg hadde vært like fine uten den sigaretten.

  15. Bra du skriver ærlig og rett frem. Blir mer ekte og relaterende for leserne dine å kjenne seg igjen I. Du er flink og hardworking girl, inspirerende. Fått med meg at du er stjernetegn “Capricorn”. De har jo i sin natur å være hardworking og loyal. Hva er Fabian sitt stjernetegn?
   Xx

  16. Er ennå ikke over min første kjærlighet etter fire år. Vi var ikke sammen lenge, og det var utrolig mye av og på etter dette. Jeg vet han ikke var bra for meg, men likevel har jeg aldri følt det sånn med noen igjen. Holdt på med flere gutter etter han, men hver gang det gikk dårlig begynte jeg med en gang å lengte etter han igjen. Nå har jeg hatt kjæreste i snart to år og han er fantastisk, men det skremmer meg at hvis det skulle bli slutt kommer jeg nok til å gå etter eks-en igjen. Han vil ikke ha noe med meg å gjøre, han har forandret seg helt og vi har ingen felles venner lenger (alle har innsett hvilken idiot han er mot dem og var mot meg). Hender fremdeles at jeg drømmer om han og blir fristet til å sende en melding – ikke noe romantisk, jeg er bare så fascinert av hele han selv om den personen jeg ble forelsket i ikke finnes lenger.. men hver dag sier jeg til meg selv “jeg gjør det ikke nå”.. Sist gang tok han faktisk kontakt først og jeg følte en slags triumf, selv om han gjorde det for å skjelle ut meg og kjæresten min.

  17. Åh så fint. Godt å høre det går greit <3 Til du som skrev om 16 personalities ovenfor her; sykt kult! Tok den just, og ble ganske fascinert! Når har jeg sittet i en time tid å lest om typen jeg ble. Stemte (skummelt) masse!

  18. That’s the beauty of it.
   Krangling i og for seg varierer mellom par. Noen er tause, noen roper så naboene klager. For noen er krangling en måte å kjenne på følelsene man har for hverandre. Men det er viktig å finne grunnen til disse kranglene. Hva som trigger.. Kanskje varier litt mellom hvor lang tid det tar før dere ser hverandre igjen og ikke la det bli en vane at man “må” møtes. Ikke sikkert du trenger å høre dette, men det gjorde jeg. Selv om jeg allerede visste det, så var det noe annet når noen andre faktisk sa det. Og det å elske noen, det er ikke en følelse du skal lete etter. Den bare kommer. Nyt dagene sammen. Innse hva du har foran deg. Hvilken person det er du blotter alt for. Hvis dere en dag skulle gå hver deres vei, så vet du ihvertfall hva det var og sitter ikke igjen med “enn hvis?” 😉

  19. Denne sangen er såå fin og er en sang man vil høre når man sitter på bussen eller i vinduskarmen med et glass vin, nyt !
   Everybody Changing – Keane

  20. “For egentlig er det så lett som dette: gi glipp på alt negativt. Slipp det i bakken, og gå fra det. Nå.”

  21. Så utrolig flott skrevet. Synes du er tøff som er såpass åpen, men tror det er veldig godt og viktig for mange der ute å se virkeligheten hos deg som blogger, se at du er et vanslig menneske du også – som blir såret, har det fælt, gråter. Creds til deg, håper du fortsetter denne bloggstilen!
   Stor klem

  22. Jeg er 31 år og lærer. Hadde ikke trodd at du skulle bli min favoritt blogger, for å være helt ærlig sjekka jeg ut bloggen din med svært kritiske øyne og masse fordommer. Men deg er det jo umulig å ikke like! Du skriver kjempebra, og du gjør deg veldig godt på TV, et flott forbilde for unge jenter! Så kult at du skal inn i idollooks, der var jeg også en gang for leeeeenge siden. Hør på Amar-han kan være streng men han vil alltid bare det beste for modellene sine, du finner ikke en agent som bryr seg mer enn han. Lykke til med alt, jeg heier på deg:)

  23. Sensitive kind – Eric Clapton
   Du kommer til å få frysninger av teksten, Fabian kommer til å like gitarjamen

  24. Så bra du skriver! Dette er min første kommentar på bloggen din. Synes du fortjener cred for dette innlegget, da det traff meg i hjerterota. Du setter ord på noe vondt men fint. Skal klemme kjæresten litt ekstra før vi sier natta i kveld!! 🙂 man vet aldri hva man har eller hvor lenge det varer.. livet er uforutsigbart! Sender en klem til deg Kristine 🙂 J24

  25. Har vore sammen med kjæresten min i 3,5 år, og sjøl om det er mange år sia me var nyforelska så kjenne eg fortsatt på den forelskelsen til tider. Det er da eg virkelig veit at eg elska han. Det kan fortsatt kribla i magen når eg tenke på han og eg blir fortsatt varm inni meg når han held rundt meg. You just know, rett og slett 🙂 og det er verdens beste følelse

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg