videoblogg er spilt inn!

when you wanna cuddle and bae is not up for it 🙁

Hei og god mandag! JIPPI, så gøy og lese kommentarfeltet om dagen. Jeg gjør meg ekstremt sårbar ved å vise dere mine svakeste sider, og da er det så fint å lese de varme tilbakemeldingene fra dere. Smask! Det er mandag (min favorittdag) og jeg har det veldig fint. Jeg har dårlige dager som dere og alle andre mennesker inni mellom, but that’s life, right? Jeg har lyst å være mer åpen med dere i nuet, og ikke bare i etterkant… Så det er det jeg prøver på for tiden, og det virker som om dere verdsetter det veldig 🙂

Jeg våknet i alle fall i dag, superuthvilt og klar for en ny uke med mange planer på agendaen. Jeg har jobbet siden 08:00 i dag tidlig og jeg innser nå at jeg ikke har rukket å spise lunsj fordi tiden har gått så fort?! Wow. Jeg og Fabian spilte inn videoblogg i går som kommer i løpet av uka, så stay tuned babes. Nå skal vi på trening! 

8 kommentarer
  1. Jeg er ikke enig i at det er å vise seg fra sin svakeste og mest sårbare side når man kun skriver om det i etterkant når man er lykkelig igjen og man føler seg “trygg fordi alt gikk bra.

  2. Si meg, er krangelen deres pga det Fabian har skrevet på bloggen sin – at han plutselig skal ut og “realisere” seg selv på egen hånd? I så fall skjønner jeg hvorfor du blir sint og lei deg! Ingen friske og holdbare forhold starter ut med at den ene stikker av for å være med seg selv. Siden han vil reise på egenhånd kan jeg forstå at du ikke er invitert. Han her takler åpenbart ikke “commitment” (i mangel på norsk ord – you know how it is), og klarer ikke å se kjæresten sin fordi nesetippen hans er i veien. Når den ene i forholdet åpenbart ikke synes det er greit, så skal man være jævla egoistisk for å faktisk gjennomføre det! Prøver ikke å være ondskapsfull, er bare slik det ser ut for en utenforstående, som ikke er blind av kjærlighet.

  3. I går, så var jeg, på Tøyenbadet.
   (For jeg trengte å trene litt da, for å si det sånn.
   For jeg sitter rimelig mye, foran PC-en).
   I bassenget, så ble jeg kvalm.
   En asiat, i 60-åra, cirka.
   Svømte rundt, med kjeften åpen, i høyde, med vannkanten.
   Mens han stønna og bar seg.
   Og forrige gang, jeg var der, så var det også, en mørkhudet mann, som gjorde meg kvalm.
   For han lukta så stramt/sterkt.
   (Av tobakk og møkk, var det vel muligens).
   Så det er nesten sånn, at man lurer på, om Breivik hadde rett.
   Og at han burde sende, disse ‘pakkisa’, tilbake igjen, til Pakistan.
   (Noe sånt).
   Så sånn er muligens det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg