oh happy Tuesday

Jeg har blitt flinkere å komme meg på trening. Kjøleskapet er fylt med mat som får meg til å føle meg bra. Jeg har massevis av planer de kommende ukene. Sola skinner. (Som minner meg på at jeg må ta av meg sminken igjen og ta på solkrem før jeg går ut døra nå etterpå… Haha. Manisk på det der. HUSK SOLKREM FOLKENS!) Livet er bra! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være så fornøyd i egen kropp. Riktig mat og riktig trening var det som skulle til. Og hodet mitt. Jeg har vridd om på mentaliteten min, og det har fått meg til å føle meg sexy for første gang på… noensinne. Og det handler ikke bare om at jeg endelig har fått litt former, det ligger nemlig mye i hva jeg sier til meg selv i speilet.

Tjooohei! Nå skal jeg skal straks i møte med L’Oreal Paris på Majorstuen, så jeg må komme meg i sving her. Jeg craver kaffe helt sykt akkurat nå, det har aldri skjedd før. Jeg drikker egentlig bare kaffe for å: 1. være sosial. 2. det er koselig. 3. det gjør meg varm. Det har muuuuuligens noe med at jeg får nykvernet kaffe hos Fabian hver morgen jeg våkner opp hos han. Ah, den kaffen er bare altfor digg. Jeg må minne meg selv på å dra innom Kaffebrenneriet for å kjøpe med meg en stor kaffe på veien til møtet etterpå.

 Håper dere får en nyyyydelig solskinnsdag! Vi snakkes etterpå 😃

(PS! Har jeg noen lesere som er flinke på design? Det er et par feil i designet mitt som jeg må få fikset. Ta kontakt på [email protected], du får så klart credit som takk for hjelpen ♥)

32 kommentarer
  1. Åh, du bare stråler!! Og det smitter så over på meg. Jeg har blitt så mye mer inspirert til å ta mer styring over mitt eget liv etter jeg begynte å lese bloggen din igjen… Stå på!
   Foresten, jeg har lenge lurt på hvor genseren din i dette bildet er fra?

  2. Sunniva: Tusen, tusen takk! Det er det fineste jeg kan høre, Sunniva <3 Deilig at du blir inspirert!

   Genseren vet jeg faktisk ikke hvor er fra, den er gammel og det står ikke noe lapp på den 🙁 Beklager!

  3. Hvordan øvde du på prøver på vgs? F.eks. lange historieprøver hvor du kanskje har 60 sider å lese. Pleier som regel å ta notater til alle sidene, men det tar utrooolig lang tid til tider…

  4. Hei! Hvordan redigerer du bildene i dette innlegget slik at det ble “slitt” og gammeldags” og litt vintage ut? Det er sånne hvite prikker eller “riper”. Haha, vår så snill fortell hvilken app og hvordan du får den til å bli nøyaktig slik med riper!

  5. Du ser helt bomb ut!! Trusen var jævlig fin, hvor er den fra? Lurte forresten også på hvilken/hvilke røde leppestifter du bruker? Kan du kanskje lage et innlegg om det, med mindre du har gjort det før? Synes du kler det så bra, blir inspirert til å prøve selv!

  6. Syns du ikke det er ekkelt å tenke på at hele familien din osv ser sånne seksualiserte bilder av deg? Jeg er helt for at vi damer skal føle oss sexy og stolte, men hvorfor fokusere på hud og underliv og slørete blikk?

  7. Hei! Hva heter sangen som er på slutten av sist episode av bloggerne? Håper på svar, den var såå fin!!

  8. Er det ikke ubehagelig å tenke på at moren og faren din (og lillesøsteren din!) Skal de slike bilder av deg?

  9. Prøver å komme med “konstruktiv kritikk”. Har lest bloggen din i mange år, og har følt at du har vist oss at man kan være sexy uten å sette oss i “glamour-modell-stilling” med nesten ikke klær og DET blikket.
   Hvorfor går du bort i fra det?
   Kropp er topp. Kropp er faktisk så topp at den fortsatt er topp selv om du legger ut sexy bilder som ikke er såå seksualiserte som dette. Utrolig vanskelig å formulere seg uten å tråkke på noen tær…
   Ønsker deg likevel en fin kveld. Du er veldig fin!

  10. Kristine I think you have gotten better in writing and you are still one of my favorite bloggers but I think lately there have been simply many photos showing too much, I have been following you for years now and this is something I have noticed. I do not want to offend you nor criticise you, I believe it is wrong to oversexualize women body parts but still these photos don’t seem right to me

  11. Hei! Vil bare si at jeg ser utrolig opp til deg. Jeg ser på Bloggerne, og jeg kjenner meg veldig igjen i deg.. Jeg har alltid vært (og er) veldig tynn, og jeg sliter med å gå opp i vekt. Jeg spiser og trener helt normalt. Det er ofte at folk kommenterer vekta mi, og jeg er ganske sårbar så det går alltid inn på meg selvom jeg vet at det ikke burde. I en av de første episodene på Bloggerne snakket du litt om det, og jeg fikk mer ”motivasjon” til å ikke bry meg om alle andre. Så tusen takk <3

  12. Fy søren, Kristine Ullebø!
   Skjønner du ikke at du ikke skal/bør vise slike utfordrende bilder av deg selv? Og det just p.g.a de unge jentene som er usikre på seg selv?
   Du VET at du er et så stort forbilde for dem, så vær så snill å la være å legge slike bilder! Tenk på hvor unge mesteparten av følgerene dine er. Og dette vet du!

  13. Herregud la jenta legge ut hvilke bilder ho selv vil, ho er nydelig og owner det. Ikke vær så sykt prippen

  14. Herregud, her skriver Kristine at det er MAT og TRENING som har hjulpet henne. Hvordan i alle dager klarer noen å snu det til noe negativt?? Kristine har like mye rett til å være stolt og dele fremgang som absolutt alle andre, det er tross alt HENNES blogg.
   Hun gjør akkurat det et godt forbilde gjør – Er ærlig om sine “komplekser”, hvis man kan kalle det det, og gjør noe med det. Samtidig oppfordrer hun hver og en til å gjøre det samme for sin egen del.
   Når det kommer til bildene noen reagerer på i forhold til familien hennes. Altså, Kristine har delt bikinibilder på bloggen relativt lenge. Tror dere virkelig foreldrene sitter å studerer bildene på samme måte som dere? Tviler. Tror nok de heller bryr seg om helheten, her har Kristine har fått til noe sykt i en alder av 20 år.

  15. Hei! Håper du leser deg litt opp om L’Oreal Paris og dyretestingen deres før du inngår noe samarbeid med de!! Får helt vondt i hjerte av tanken på hvor mange flere av produktene deres som blir solgt dersom du fronter dem:(
   Liker bloggen din, håper du vil fokusere på ting som dyrevelferd når du bestemmer hvem du vil samarbeide med <3

  16. Jeg tror du legger mye av fokuset og presset på din kropp helt selv, og når du legger ut sånne bilder så ut i offentligheten vil det jo komme folk som vil kommenterer på det, som vil ha noe og si på akkurat din kropp, det vet du jo. Lurt å tenke på framtiden også i det du legger ut slike bilder av deg selv, for en dag er bloggen kanskje ikke nok, ikke vet jeg, men jobbmarkedet i Norge er strengt og vanskelig. Just saying, no hate.

  17. Til alle dere nettroll, ja for dere er noen jævla nettroll. Tror dere hun hadde lagt ut disse bildene av sin FANTASTISK FLOTTE kropp, om hun brydde seg om hva dere kommenterer? Tror dere ikke ho tenker på hva folk vil si FØR ho legger ut disse bildene? Hadde ho brydd seg om hva dere sier så hadde ho aldri gjort det. Så spar dere for de bedritne kommentarene deres om hvor seksualiserte, nakne og drøye bildene hennes er. Ho bryr seg ikke og dere driter dere loddrett ut om dere tror noe annet. La nå jenta være, she’s amazing💘

  18. Og en ting til. Det derre kroppspresset som snakkes om, er det kun dere selv som lager. At dere føler dere dritt fordi dere ikke ser ut som henne, gir dere ingen rett til å anklage andre for å lage kroppspress. Det er ingen andre enn dere selv som skaper det kaoset oppi huet deres om hvordan dere vil se ut og hvem dere skal blame for at dere ikke gjør det. Skjerp dere.

  19. Hei, jeg håper for Guds skyld unge jenter ser opp til deg fordi du er en fin jente med vett i hodet, og ikke pga kroppen din. For all del, du er vakker og alt det der. Noen er bare naturlig tynne sånn som deg. Alikevel er dette ett helt urealistisk forbilde for mennesker med normal fettprosent og Kroppsbygning. For å få en sånn kropp må man sulte seg, trene, sulte seg – for det er praktisk talt umulig å se ut som deg uten. Vær den du er, du er perfekt som du er – men vær så snill, ikke legg ut bilder hvor ribbbeinene dine stikker ut eller knoklene på ryggen skimtes på lang avstand! Er det virkelig nødvendig å vise hud hver eneste dag? Gjør det for de unge leserne dine!

  20. Nå ble jeg skuffa… Sliter med anoreksi og det å måtte gå opp i vekt er ikke noe lett, hvertfall ikke når jeg ser slike bilder hvor ribbeina stikker så ekstremt ut (noe jeg blir fortalt ikke er normalt). Jeg vet at det er min egen feil som gikk inn på bloggen din, men dette var jeg ikke forberedt på. Jeg trodde du var en av de som var klar over hvor mye du påvirker andre… Vil bare at du skal vite hvor ekstremt lett sliken bilder blir tatt imot hos folk som gjerne er ekstra sårbare..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg